Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Neked,az EURO 3 -ra (meg mellette a teló szine,)van szükséged,a variants ablakban.Utána viszont,a product kódot vissza kell írni.Ennek a leírása is ott van az oldalon,amit belinkeltem. :yes:Természetesen ez csak akkor lényeg,ha a teló még garanciás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Walaki01 2011-02-07 hétf. 18:34:31-kor.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
akyyy
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: akyyy »

Miért csinálja azt a telefont, és hogy javithatom meg,hogy bedugom a fülest, rádió bekapcs, és lefagy a rádió. a telefon nem, de alkalmazáskezelőből se akar kilépni a rádióból, és persze nem is szól. nagy ritkán sikerül kilépni, de ha ujra elinditom ugyanez.

ujra kell indítani a telefont, és ugy elinditnai, áltlaába igy jó a rádió, de minden egyes rádióbekapcsolásnál ez zavaró :S
Walaki01
4. szint
4. szint

akyyy írta:Miért csinálja azt a telefont, és hogy javithatom meg,hogy bedugom a fülest, rádió bekapcs, és lefagy a rádió. a telefon nem, de alkalmazáskezelőből se akar kilépni a rádióból, és persze nem is szól. nagy ritkán sikerül kilépni, de ha ujra elinditom ugyanez.

ujra kell indítani a telefont, és ugy elinditnai, áltlaába igy jó a rádió, de minden egyes rádióbekapcsolásnál ez zavaró :S
Nekem is volt ilyen gondom vele,aztán egy mentés,hard reset és újratelepítés megoldotta.Valószínű,valami progi ütközés lehetett. :yes:
Bár az sem lehetetlen,hogy a szoft frissítés segített,mert azt is abban az időben csináltam. :hmm2:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
decseiszabi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7-00 Frosty Metal
Has thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: decseiszabi »

Sziasztok
Egy ideje megjelent a kijelzon (kb a Nevjegysav bal felso reszen) egy fekete kocka benne egy piros pipa (ugy nez ki mint egy pipa vagy egy V betu). Ha valaki meg talalkozott vele nem mondana el hogy szabadult meg tole, instalalgattam ra programokat, szettem is le beloluk de nem tudom honnan jelent meg.
Elore is koszonom a segitsegeteket.
Walaki01
4. szint
4. szint

decseiszabi írta:Sziasztok
Egy ideje megjelent a kijelzon (kb a Nevjegysav bal felso reszen) egy fekete kocka benne egy piros pipa (ugy nez ki mint egy pipa vagy egy V betu). Ha valaki meg talalkozott vele nem mondana el hogy szabadult meg tole, instalalgattam ra programokat, szettem is le beloluk de nem tudom honnan jelent meg.
Elore is koszonom a segitsegeteket.
Bár még nem találkoztam a dologgal,(mert Shellt használok) 2 lehetőségre tudok tippelni.Vagy a hívásnaplót kéne kiüríteni,vagy az SMS-MMS tároló van tele.
Kép
decseiszabi
Újonc
Újonc

Mindent SMS/MMS torolve es a hivaslista is kiuritve es meg mindig ott van a pipa (vagy talan V betu)

Valakinek meg valami otlete?
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

decseiszabi írta:Mindent SMS/MMS torolve es a hivaslista is kiuritve es meg mindig ott van a pipa (vagy talan V betu)

Valakinek meg valami otlete?
Nem telepítettél rá kasperskyt?

Kép
Kép Kép
decseiszabi
Újonc
Újonc

Nem. Kaspersky-t nem.

Megvan. Szerre minden programot ami fut kikapcsolgattam manualisan es a CALL & SMS FILTER nevu program jeleniti meg, mivel le vannak tiltva bizonyos bejovo hivasok es sms-ek egy par tel.szamrol.
kecske66
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kecske66 »

Helló!
Lenne két kérdésem:

1. Van youtube program, ami fent volt a telefonomon és szépen működött. Aztán csináltam vmi reset-et és eltűnt. Oké. Most újra leszedtem a telepítőjét, felraktam, de nincs sehol... :S Alkalmazáskezelőben letöröltem, amjd újra fel és megint sehol. Telepítésnél kiírja, hogy minden ok, feltelepült. Ötlet?

2. Szeretnék olyan ébresztőt, amelyiken lehet állítani, hogy ne rezegjen az ébresztésnél a teló, ezenkívül jó lenne, ha hangerőt is tudnék állítani az ébresztőhanghoz. Ajánlottátok nekem az Alarm Pro programot, amiben mindez megvan, de az ébresztésnél a kiválasztott mp3 kb 10 mp-ig megy csak, aztán kikapcsol. Nálam müxik rosszul a progi, vagy csak ennyi ideig ébreszt?

Előre is köszi!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

kecske66 írta:Helló!
Lenne két kérdésem:

1. Van youtube program, ami fent volt a telefonomon és szépen működött. Aztán csináltam vmi reset-et és eltűnt. Oké. Most újra leszedtem a telepítőjét, felraktam, de nincs sehol... :S Alkalmazáskezelőben letöröltem, amjd újra fel és megint sehol. Telepítésnél kiírja, hogy minden ok, feltelepült. Ötlet?

2. Szeretnék olyan ébresztőt, amelyiken lehet állítani, hogy ne rezegjen az ébresztésnél a teló, ezenkívül jó lenne, ha hangerőt is tudnék állítani az ébresztőhanghoz. Ajánlottátok nekem az Alarm Pro programot, amiben mindez megvan, de az ébresztésnél a kiválasztott mp3 kb 10 mp-ig megy csak, aztán kikapcsol. Nálam müxik rosszul a progi, vagy csak ennyi ideig ébreszt?

Előre is köszi!
1. Próbálj ki másik verziót.
2. Opciók-beállítások-hangjelzés ideje +3:00 a max.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”