Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

menyuska írta:nem szolgálatónál vette.nincs benne a beállításokba sajna. Product kód topikban van russian blue hungari,meg euro3 blue.melyikre kell átirni?
Én sem szolgáltatónál vettem,(gyári független) de az NSU frissítés után továbbra is be lehetett állítani a magyar nyelvet,azért kérdeztem.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

Sziasztok.

Van egy 5800 express m készüléke a nejemnek, állandóan lefagy, szerettem volna szoftvert frissíteni az Ovi Suite azt írja, hogy a jelenleginél (50.0.005) nincs frissebb. Ti itt írjátok, hogy már 52-es is van már. Hogy tudnám felvarázsolni a készülékre? Elindítottam a Navifirm-et de nekem ez magas, sok benne az infó, nem szeretném elkefélni. T-Mobil-os a készülék.

köszönettel és üdvözlettel: Joe
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

simonjoe írta:Sziasztok.

Van egy 5800 express m készüléke a nejemnek, állandóan lefagy, szerettem volna szoftvert frissíteni az Ovi Suite azt írja, hogy a jelenleginél (50.0.005) nincs frissebb. Ti itt írjátok, hogy már 52-es is van már. Hogy tudnám felvarázsolni a készülékre? Elindítottam a Navifirm-et de nekem ez magas, sok benne az infó, nem szeretném elkefélni. T-Mobil-os a készülék.

Ezt olvasd el.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Ez érdekes,mert az 50-es óta 2 új is van és nekem az OVI simán mutatta. :hmm2: A telóban viszont a frissítés idején benne kell lenni a SIM kártyának,és nem szabad Offline módban lennie mert akkor az OVI nem hajlandó frissíteni. :yes:
A másik lehetőség Phoenixszel frissíteni.Itt a leírása.az első hozzászólást olvasd el figyelmesen! ;)
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
szabodavid92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: szabodavid92 »

Sziasztok!
Van egy Piros 5800XM-em, amit használtan vettem. Angliából származik a teló (nem lopott!), orange-os volt, magyar nyelv nélkül.
Nem működött, bekapcsoláskor csak rezgett folyamatosan olyan fél percig aztán semmi. Valahogy beleakadtam a Phoenixbe és A JAF-be. Utóbbival sikerült 25 perc alatt megcsinálni a telót és még magyar is prod. code csere nélkül.
3 hónapig baj nélkül működött Sil3nt 52.007-es főzött romjával. Hetente kikapcsolgattam, nem volt sok hülye progival teleszarva, azonban elkezdett egyre hülyébben viselkedni a teló.
Fagyott hívás közben, előtt, után...
Újraraktam, azonban a probléma csak ideiglenesen múlt el. Tegnap telefonáltam egy barátommal és miután letettük csak az asztalra tettem és otthagytam. Pár perc múlva visszamentem és a teló ki volt kapcsolva. Azt hittem lemerült, de megpróbáltam visszakapcsolni. Rezzent egyet, azonban semmilyen életjelet nem adott magáról a gépezet. (nem olt háttérvilágítás, nokia logo, stb...)
A töltőre sem reagál, azonban az akksit néztem másik telóban és ott megy, ez a teló másik akksival sem indul.
Próbáltam újraflashelni, azonban a JAF miután megkér, hogy poweroljam on a telót now, akkor tölt és kidobja (a pc), hogy a phone rebootolt, de nem flash módban.
Mi lehet a hiba forrása és megoldása?
Előre is kösz a mihamarabbi válaszokat.
Tisztelettel, Dávid.
Szerk.: Ja most már nem is rezeg. Néma a teló.
Ha usbre dugom és minden nokiás progi nélkül bekapcsolom, akkor a winfosban hallom, hogy mintha ki-ba húznék egy pendriveot. 'Tidüm... Tudim... Tidüm... Tudim..." hangok váltják egymást amíg le nem húzom, a gép nem ismeri fel.
Haxi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: 58C6XM

Hozzászólás Szerző: Haxi »

Hali. Adott egy 4-5 hónapos tubi meg az az arany gyári töltöje. A bibi a következő van ugye UMTS 3,5g kapcsolt. Ami tök jó, csak az a baj, hogyha netenzi akarok 3,5g-vel, hiába csatlakoztatom töltésre, fogja magát és lemerül és kikapcsol :/ gyorstöltő hát neharagudj de ez azért már sok nekem. Gyenge megoldás a GSM gprs kapcsolat, ott ugyan nem merül teljesen le, csak kegyetlenül lassú a betöltés. Nincs valami egyéb mgoldás a kettö között? 2g csatlakozást nemlehetne valahogy? Eddig odavoltam ezért a kis mocsokért de most nagyon haragszok rá :/
solat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Xperia Ray

Hozzászólás Szerző: solat »

Haxi írta:Hali. Adott egy 4-5 hónapos tubi meg az az arany gyári töltöje. A bibi a következő van ugye UMTS 3,5g kapcsolt. Ami tök jó, csak az a baj, hogyha netenzi akarok 3,5g-vel, hiába csatlakoztatom töltésre, fogja magát és lemerül és kikapcsol :/ gyorstöltő hát neharagudj de ez azért már sok nekem. Gyenge megoldás a GSM gprs kapcsolat, ott ugyan nem merül teljesen le, csak kegyetlenül lassú a betöltés. Nincs valami egyéb mgoldás a kettö között? 2g csatlakozást nemlehetne valahogy? Eddig odavoltam ezért a kis mocsokért de most nagyon haragszok rá :/
Ott valami a töltővel lesz vagy az akksival. Idehaza, ha mind a két gép foglalt ez a recept: Tubi+Wi-Fi(opera mobile 10)+TTpod. Nálam nincs töltöttségi gond, ha töltőre van dugva, pedig nekem is gyorstöltőm van.
Eddigi telefonjaim: Alcatel One Touch Easy, Nokia 3210, Nokia 3410, Motorola C325, SonyEricsson D750i, SonyEricsson W910i, Nokia 5800XM, SonyEricsson Xperia Ray
lllacko
1. szint
1. szint
Készüléktípus: One Plus
Has thanked: 101 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: lllacko »

sziasztok !
Kaptam 1 sms-t de nem tudom megnyitni amikor ráklikkelek a beérkezett üzirealol megjelenik a kézbesitési jelentések menüje.
A többit meg tudom nyitni és tudom törölni ezzel semmit nem enged csinálni.
Hogyan tudom eltüntetni az sms-t. a hard resettel próbáltam de semmi
köszi lllacko :smartass:
lekka
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
Has thanked: 18 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: lekka »

Az a reset biztos hard volt? Vagy csak visszaállítás.
Kép
simonjoe
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 920
Has thanked: 20 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: simonjoe »

Walaki01 írta:

Ez érdekes,mert az 50-es óta 2 új is van és nekem az OVI simán mutatta. :hmm2: A telóban viszont a frissítés idején benne kell lenni a SIM kártyának,és nem szabad Offline módban lennie mert akkor az OVI nem hajlandó frissíteni. :yes:
A másik lehetőség Phoenixszel frissíteni.Itt a leírása.az első hozzászólást olvasd el figyelmesen! ;)
Sajnos nem frissíti. Hiába van benne a sim és természetesen online módban van a készülék. Azt írja, hogy nem frissíthető, vagy az 50-est telepíthetem újra, azt is megpróbáltam, de az újratelepítés után sem lát, újabb szoftvert. Az útmutatásotok szerint letöltöttem minden progit ami kell a frissítéshez, de annyi fajta van a listában, hogy a fene se ismeri ki magát rajta. Megpróbáltam egyet ráküldeni, de sivalkodott, (An optional file missing. The file is: 5800_SW0634467_CentralEurope_8G_3.0fpsx Would you like to continue the flashing? ) és a nem ablak aktív! Valszeg a Navifirmmel nem a megfelelőt töltöttem le. A Product- nál kiválasztottam az RM-356 ot (mert ezt írta ki a telefon amikor lekérdeztem) a Release-ben a kívánt szovtvert, jelen esetben a 52.0.7-et. A variants ablaknál meg megakadtam mint vadnyúl a kerítésen :sly: nemtom, hogy melyiket válasszam a rengeteg közül. A telefon azonosítóját (0584629) nem találom a listában. Szóval csőd!
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”