Én sem szolgáltatónál vettem,(gyári független) de az NSU frissítés után továbbra is be lehetett állítani a magyar nyelvet,azért kérdeztem.menyuska írta:nem szolgálatónál vette.nincs benne a beállításokba sajna. Product kód topikban van russian blue hungari,meg euro3 blue.melyikre kell átirni?
Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- simonjoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok.
Van egy 5800 express m készüléke a nejemnek, állandóan lefagy, szerettem volna szoftvert frissíteni az Ovi Suite azt írja, hogy a jelenleginél (50.0.005) nincs frissebb. Ti itt írjátok, hogy már 52-es is van már. Hogy tudnám felvarázsolni a készülékre? Elindítottam a Navifirm-et de nekem ez magas, sok benne az infó, nem szeretném elkefélni. T-Mobil-os a készülék.
köszönettel és üdvözlettel: Joe
Van egy 5800 express m készüléke a nejemnek, állandóan lefagy, szerettem volna szoftvert frissíteni az Ovi Suite azt írja, hogy a jelenleginél (50.0.005) nincs frissebb. Ti itt írjátok, hogy már 52-es is van már. Hogy tudnám felvarázsolni a készülékre? Elindítottam a Navifirm-et de nekem ez magas, sok benne az infó, nem szeretném elkefélni. T-Mobil-os a készülék.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezt olvasd el.simonjoe írta:Sziasztok.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Ez érdekes,mert az 50-es óta 2 új is van és nekem az OVI simán mutatta. A telóban viszont a frissítés idején benne kell lenni a SIM kártyának,és nem szabad Offline módban lennie mert akkor az OVI nem hajlandó frissíteni.simonjoe írta:Sziasztok.
A másik lehetőség Phoenixszel frissíteni.Itt a leírása.az első hozzászólást olvasd el figyelmesen!
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800XM
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Van egy Piros 5800XM-em, amit használtan vettem. Angliából származik a teló (nem lopott!), orange-os volt, magyar nyelv nélkül.
Nem működött, bekapcsoláskor csak rezgett folyamatosan olyan fél percig aztán semmi. Valahogy beleakadtam a Phoenixbe és A JAF-be. Utóbbival sikerült 25 perc alatt megcsinálni a telót és még magyar is prod. code csere nélkül.
3 hónapig baj nélkül működött Sil3nt 52.007-es főzött romjával. Hetente kikapcsolgattam, nem volt sok hülye progival teleszarva, azonban elkezdett egyre hülyébben viselkedni a teló.
Fagyott hívás közben, előtt, után...
Újraraktam, azonban a probléma csak ideiglenesen múlt el. Tegnap telefonáltam egy barátommal és miután letettük csak az asztalra tettem és otthagytam. Pár perc múlva visszamentem és a teló ki volt kapcsolva. Azt hittem lemerült, de megpróbáltam visszakapcsolni. Rezzent egyet, azonban semmilyen életjelet nem adott magáról a gépezet. (nem olt háttérvilágítás, nokia logo, stb...)
A töltőre sem reagál, azonban az akksit néztem másik telóban és ott megy, ez a teló másik akksival sem indul.
Próbáltam újraflashelni, azonban a JAF miután megkér, hogy poweroljam on a telót now, akkor tölt és kidobja (a pc), hogy a phone rebootolt, de nem flash módban.
Mi lehet a hiba forrása és megoldása?
Előre is kösz a mihamarabbi válaszokat.
Tisztelettel, Dávid.
Szerk.: Ja most már nem is rezeg. Néma a teló.
Ha usbre dugom és minden nokiás progi nélkül bekapcsolom, akkor a winfosban hallom, hogy mintha ki-ba húznék egy pendriveot. 'Tidüm... Tudim... Tidüm... Tudim..." hangok váltják egymást amíg le nem húzom, a gép nem ismeri fel.
Van egy Piros 5800XM-em, amit használtan vettem. Angliából származik a teló (nem lopott!), orange-os volt, magyar nyelv nélkül.
Nem működött, bekapcsoláskor csak rezgett folyamatosan olyan fél percig aztán semmi. Valahogy beleakadtam a Phoenixbe és A JAF-be. Utóbbival sikerült 25 perc alatt megcsinálni a telót és még magyar is prod. code csere nélkül.
3 hónapig baj nélkül működött Sil3nt 52.007-es főzött romjával. Hetente kikapcsolgattam, nem volt sok hülye progival teleszarva, azonban elkezdett egyre hülyébben viselkedni a teló.
Fagyott hívás közben, előtt, után...
Újraraktam, azonban a probléma csak ideiglenesen múlt el. Tegnap telefonáltam egy barátommal és miután letettük csak az asztalra tettem és otthagytam. Pár perc múlva visszamentem és a teló ki volt kapcsolva. Azt hittem lemerült, de megpróbáltam visszakapcsolni. Rezzent egyet, azonban semmilyen életjelet nem adott magáról a gépezet. (nem olt háttérvilágítás, nokia logo, stb...)
A töltőre sem reagál, azonban az akksit néztem másik telóban és ott megy, ez a teló másik akksival sem indul.
Próbáltam újraflashelni, azonban a JAF miután megkér, hogy poweroljam on a telót now, akkor tölt és kidobja (a pc), hogy a phone rebootolt, de nem flash módban.
Mi lehet a hiba forrása és megoldása?
Előre is kösz a mihamarabbi válaszokat.
Tisztelettel, Dávid.
Szerk.: Ja most már nem is rezeg. Néma a teló.
Ha usbre dugom és minden nokiás progi nélkül bekapcsolom, akkor a winfosban hallom, hogy mintha ki-ba húznék egy pendriveot. 'Tidüm... Tudim... Tidüm... Tudim..." hangok váltják egymást amíg le nem húzom, a gép nem ismeri fel.
- Haxi
- 2. szint
- Készüléktípus: 58C6XM
Hali. Adott egy 4-5 hónapos tubi meg az az arany gyári töltöje. A bibi a következő van ugye UMTS 3,5g kapcsolt. Ami tök jó, csak az a baj, hogyha netenzi akarok 3,5g-vel, hiába csatlakoztatom töltésre, fogja magát és lemerül és kikapcsol :/ gyorstöltő hát neharagudj de ez azért már sok nekem. Gyenge megoldás a GSM gprs kapcsolat, ott ugyan nem merül teljesen le, csak kegyetlenül lassú a betöltés. Nincs valami egyéb mgoldás a kettö között? 2g csatlakozást nemlehetne valahogy? Eddig odavoltam ezért a kis mocsokért de most nagyon haragszok rá :/
- solat
- Újonc
- Készüléktípus: Xperia Ray
Ott valami a töltővel lesz vagy az akksival. Idehaza, ha mind a két gép foglalt ez a recept: Tubi+Wi-Fi(opera mobile 10)+TTpod. Nálam nincs töltöttségi gond, ha töltőre van dugva, pedig nekem is gyorstöltőm van.Haxi írta:Hali. Adott egy 4-5 hónapos tubi meg az az arany gyári töltöje. A bibi a következő van ugye UMTS 3,5g kapcsolt. Ami tök jó, csak az a baj, hogyha netenzi akarok 3,5g-vel, hiába csatlakoztatom töltésre, fogja magát és lemerül és kikapcsol :/ gyorstöltő hát neharagudj de ez azért már sok nekem. Gyenge megoldás a GSM gprs kapcsolat, ott ugyan nem merül teljesen le, csak kegyetlenül lassú a betöltés. Nincs valami egyéb mgoldás a kettö között? 2g csatlakozást nemlehetne valahogy? Eddig odavoltam ezért a kis mocsokért de most nagyon haragszok rá :/
Eddigi telefonjaim: Alcatel One Touch Easy, Nokia 3210, Nokia 3410, Motorola C325, SonyEricsson D750i, SonyEricsson W910i, Nokia 5800XM, SonyEricsson Xperia Ray
- lllacko
- 1. szint
- Készüléktípus: One Plus
- Has thanked: 101 times
- Been thanked: 6 times
sziasztok !
Kaptam 1 sms-t de nem tudom megnyitni amikor ráklikkelek a beérkezett üzirealol megjelenik a kézbesitési jelentések menüje.
A többit meg tudom nyitni és tudom törölni ezzel semmit nem enged csinálni.
Hogyan tudom eltüntetni az sms-t. a hard resettel próbáltam de semmi
köszi lllacko
Kaptam 1 sms-t de nem tudom megnyitni amikor ráklikkelek a beérkezett üzirealol megjelenik a kézbesitési jelentések menüje.
A többit meg tudom nyitni és tudom törölni ezzel semmit nem enged csinálni.
Hogyan tudom eltüntetni az sms-t. a hard resettel próbáltam de semmi
köszi lllacko
- lekka
- 2. szint
- Készüléktípus: Sony Xperia S [LT26]
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 20 times
Az a reset biztos hard volt? Vagy csak visszaállítás.
- simonjoe
- 1. szint
- Készüléktípus: Lumia 920
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 3 times
Sajnos nem frissíti. Hiába van benne a sim és természetesen online módban van a készülék. Azt írja, hogy nem frissíthető, vagy az 50-est telepíthetem újra, azt is megpróbáltam, de az újratelepítés után sem lát, újabb szoftvert. Az útmutatásotok szerint letöltöttem minden progit ami kell a frissítéshez, de annyi fajta van a listában, hogy a fene se ismeri ki magát rajta. Megpróbáltam egyet ráküldeni, de sivalkodott, (An optional file missing. The file is: 5800_SW0634467_CentralEurope_8G_3.0fpsx Would you like to continue the flashing? ) és a nem ablak aktív! Valszeg a Navifirmmel nem a megfelelőt töltöttem le. A Product- nál kiválasztottam az RM-356 ot (mert ezt írta ki a telefon amikor lekérdeztem) a Release-ben a kívánt szovtvert, jelen esetben a 52.0.7-et. A variants ablaknál meg megakadtam mint vadnyúl a kerítésen nemtom, hogy melyiket válasszam a rengeteg közül. A telefon azonosítóját (0584629) nem találom a listában. Szóval csőd!Walaki01 írta:Ez érdekes,mert az 50-es óta 2 új is van és nekem az OVI simán mutatta. A telóban viszont a frissítés idején benne kell lenni a SIM kártyának,és nem szabad Offline módban lennie mert akkor az OVI nem hajlandó frissíteni.simonjoe írta:Sziasztok.
A másik lehetőség Phoenixszel frissíteni.Itt a leírása.az első hozzászólást olvasd el figyelmesen!