Nokia 5230
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
A Fórumban található információk segítségével elmentem a legközelebbi Tescoba, ahol 890 Ft-ért vettem micro usb kábelt. Nem gyári ugyan, de rendes minősített számítástechnikai cég gyártotta. Nagyszerűen működik. Köszönöm a segítséget!! 

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Sziasztok!
Az OVI-t szeretném használni, de nem látja a telefonom.Eddig működött minden gond nélkül.A gép látja a memóriakártyát.
Az OVI-t szeretném használni, de nem látja a telefonom.Eddig működött minden gond nélkül.A gép látja a memóriakártyát.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5320
Sziasztok.Olyan gondom van,hogy mikor töltöm az aksit folyamatosan hangjelzéssel az irkálja ki,hogy az energia takarékosság érdekében húzzam ki a töltőt.Nem lehet ezt valami módon kikapcsolni?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
- Nem: Férfi
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 72 times
Azt csak akkor írja,ha megszűnik a töltés (kihúzod a töltőt). Egyébként,ha jól emélkszem némelyik főzőtt romban ezt megoldották(ne vegyétek fejemet,ha mégsem)csutak1 írta:Sziasztok.Olyan gondom van,hogy mikor töltöm az aksit folyamatosan hangjelzéssel az irkálja ki,hogy az energia takarékosság érdekében húzzam ki a töltőt.Nem lehet ezt valami módon kikapcsolni?

- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!csutak1 írta:Sziasztok.Olyan gondom van,hogy mikor töltöm az aksit folyamatosan hangjelzéssel az irkálja ki,hogy az energia takarékosság érdekében húzzam ki a töltőt.Nem lehet ezt valami módon kikapcsolni?
Nem lehetséges,hogy elkoszolódott a töltő csatlakozód és nem jó a kontakt?Tehát hol érintkezik,hol meg nem?

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
Egy napos telefon:D De marhára idegesít,hogy kb 15 másodpercenként csipog és kivilágosodik a kijelzője.Walaki01 írta:Szia!csutak1 írta:Sziasztok.Olyan gondom van,hogy mikor töltöm az aksit folyamatosan hangjelzéssel az irkálja ki,hogy az energia takarékosság érdekében húzzam ki a töltőt.Nem lehet ezt valami módon kikapcsolni?
Nem lehetséges,hogy elkoszolódott a töltő csatlakozód és nem jó a kontakt?Tehát hol érintkezik,hol meg nem?
- Walaki01
- 4. szint
Ha egy napos,akkor sürgősen vidd vissza,mert valami hiba van a készülékben,vagy a töltőben.Ugyanis ennek a jelenségnek,csak akkor szabadna jelentkezni,amikor a telót leveszed a töltőről.Tehát,ez egyértelműen kontakt hiba,vagy a készülékben,vagy a töltőben,vagy a töltő vezetékében.csutak1 írta:Egy napos telefon:D De marhára idegesít,hogy kb 15 másodpercenként csipog és kivilágosodik a kijelzője.Walaki01 írta:Szia!csutak1 írta:Sziasztok.Olyan gondom van,hogy mikor töltöm az aksit folyamatosan hangjelzéssel az irkálja ki,hogy az energia takarékosság érdekében húzzam ki a töltőt.Nem lehet ezt valami módon kikapcsolni?

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
Na ez fasza mert most 4 napos ünnep lesz.Gőzöm nincs mikor viszem vissza majd.Ja és még valami:azokat a csúfságokat hogy tudom eltüntetni a kijelzőről?(bluetoth meg ilyesmik és a hozzáadás parancsikont)
- Haxi
- 2. szint
- Készüléktípus: 58C6XM
Hehe ugyanez van nekem is. Bár nekem azért csinálja mert sz@rráment a telcsiben a csatlakozó mikor egyszer véletlen menetközben belerugtam a töltökábelbe és megrántotta igy most eléggé lötylög ha csatlakoztatom. Megoldásként beföttesgumi van a tolto kabel végén amit a hátlap közé szoktam fesziteni igy fixen csatlakoztatva marad =D sajna lusta vagyok szervizbe kuldeni peddig még garis :/
- Walaki01
- 4. szint
Menű/beállítások/személyes/témák/Főképernyő téma,az alaphoz tedd a pipát és eltünnek.csutak1 írta:Na ez fasza mert most 4 napos ünnep lesz.Gőzöm nincs mikor viszem vissza majd.Ja és még valami:azokat a csúfságokat hogy tudom eltüntetni a kijelzőről?(bluetoth meg ilyesmik és a hozzáadás parancsikont)