Nokia 5230
- attilaxxxv
- 1. szint
- Készüléktípus: C5003
- Nem: Férfi
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Sziasztok!
Ma kaptam a Nokiátol SMS t hogy van új softwer 5230 ra de az ovi nem jelzi.
Melyik a legújabb verzió?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól sz**, hogy meg is
történik.
történik.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Az Rm szám nem ártana,mert van belőle 4.Aztán pl az RM-588-nál Már 40-est ír a Navifirm,a többinél 20-21 körül.attilaxxxv írta:Sziasztok!

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- attilaxxxv
- 1. szint
RM 588.
történik.
történik.
- Walaki01
- 4. szint
Független euro 3 a 40.6.3-ban van,Telenoros és vodás szolgáltatós pedig a 40.0.3-ban.T-mobilost még nem látok az újakban.Tehát valószínű,hogy a T még nem csinálta meg az új verzáját.Gondolom T-s vagy,azért nem találja még az OVI.attilaxxxv írta:RM 588.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- attilaxxxv
- 1. szint
Nem hanem vodás vagyok!Walaki01 írta:Független euro 3 a 40.6.3-ban van,Telenoros és vodás szolgáltatós pedig a 40.0.3-ban.T-mobilost még nem látok az újakban.Tehát valószínű,hogy a T még nem csinálta meg az új verzáját.Gondolom T-s vagy,azért nem találja még az OVI.attilaxxxv írta:RM 588.
Csak kaptam ma sms t a nokiátol hogy van új soft.
Ezért érdeklődöm, de ezek szerint csak késett az infó tőlük

történik.
történik.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
A miniben ezt használom,és az opera honlapról szettem le.mert annak nem az az új dizájnú a kezelóje. 4.2.23546 a verza!goger83 írta:engem megtréfált az opera, vagy 2 hónapja felraktam az akkori legújabbat és napi szinten kb 6-700 kb adatforgalmat generált. amint leszedtem azonnal megszünt. pedig nem frissítés volt mert semmit nem csinált, foglamam sincs mi volt... viszont msot megint kéne használnom a telón a netet, ki melyiket ajánlja, pontos verziószámot kérnék aminél ez biztosan nincs. köszi

- Walaki01
- 4. szint
Ne csodálkozz!Én az 5800-n október vége óta használom az új szoftot,aztán január végén értesítettek,hogy megjelent.attilaxxxv írta:Nem hanem vodás vagyok!Walaki01 írta:Független euro 3 a 40.6.3-ban van,Telenoros és vodás szolgáltatós pedig a 40.0.3-ban.T-mobilost még nem látok az újakban.Tehát valószínű,hogy a T még nem csinálta meg az új verzáját.Gondolom T-s vagy,azért nem találja még az OVI.attilaxxxv írta:RM 588.
Csak kaptam ma sms t a nokiátol hogy van új soft.
Ezért érdeklődöm, de ezek szerint csak késett az infó tőlük

- Dzsosy
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 14 times
Én a 5.1.22783-as verzióju sys-es opera minit használom. Tökéletesen működik nálam is, és a környezetemben is. Nem generál plusz adat forgalmat. Nokiaprogramokról is le tudod tölteni.goger83 írta:engem megtréfált az opera, vagy 2 hónapja felraktam az akkori legújabbat és napi szinten kb 6-700 kb adatforgalmat generált. amint leszedtem azonnal megszünt. pedig nem frissítés volt mert semmit nem csinált, foglamam sincs mi volt... viszont msot megint kéne használnom a telón a netet, ki melyiket ajánlja, pontos verziószámot kérnék aminél ez biztosan nincs. köszi

Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
-
- Újonc
- Készüléktípus: SAMSUNG Galaxy ACE
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Kapcsolat:
Hello mindenkinek!
Olyan programot keresek, amivel ki lehet takarítani a telefonról az ideiglenes file-okat. (szemetet)
A hard reset-et el szeretném kerülni, ezért keresek programot. Ja és a telefon mezei ROM-os és nem is szeretnék főzöttre váltani.
R.
Olyan programot keresek, amivel ki lehet takarítani a telefonról az ideiglenes file-okat. (szemetet)
A hard reset-et el szeretném kerülni, ezért keresek programot. Ja és a telefon mezei ROM-os és nem is szeretnék főzöttre váltani.
R.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Sajnos ilyen program nem létezik.rámiusz írta:Hello mindenkinek!
R.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.