Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
fater69
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: fater69 »

laczine!
Ezen már túl vagyok,ennyi probléma nem lenne akadály.A baj az, hogy a telefon csatlakoztatásakor,a Windows nem tudja végitelepíteni a drivereket, az MTP Device-nél elakad. Utána szokásos hibaüzi: nem fog megfelelően működni,stb. A win eszközkezelőben sem látszik, illetve sárga hibajellel. Az Ovi Suite is azt mondja, csatlakoztassa a készüléket, mert nem érzékeli a telefont. Hiába próbálom az OVI-ban is, hogy telefon csatlakoztatása.Tárolóhely módban a Windowsnak sincs semmi baja vele. MTP Device-nél van a kutya elásva...
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

fater69 írta:laczine!
Ezen már túl vagyok,ennyi probléma nem lenne akadály.A baj az, hogy a telefon csatlakoztatásakor,a Windows nem tudja végitelepíteni a drivereket, az MTP Device-nél elakad. Utána szokásos hibaüzi: nem fog megfelelően működni,stb. A win eszközkezelőben sem látszik, illetve sárga hibajellel. Az Ovi Suite is azt mondja, csatlakoztassa a készüléket, mert nem érzékeli a telefont. Hiába próbálom az OVI-ban is, hogy telefon csatlakoztatása.Tárolóhely módban a Windowsnak sincs semmi baja vele. MTP Device-nél van a kutya elásva...
Ugyan ez volt az én gondom is, (5800) a PC suite az istennek sem akarta felismerni, leszedtem mindent, ( PC suite és OVI sute is) Újra raktam a PC suite-t, ugyan az, akkor fel raktam a OVI suit-ot, na itt végre felismerte és kapcsolódott is, ezután már a PC suite is fel ismerte, szerintem valamelyik driver a ludas, de erre már te is rá jöttél, próbáld meg , szedd le őket és telepítsd a Phonex-et, tapasztalataim szerint az felrakja az összes drivert, utána jöhet a többi, persze ez csak egy tipp, próba cseresznye :bohoc:
zka79
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230 navi
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zka79 »

Köszönöm a gyors választ Todo! Még azt szeretném ez ügyben kérdezni hogy honnan tudom meg hogy milyen rom van rajta konkrétan? A *#0000#-en kívül!?
Köszi!
kovacsp911
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230 Navi

Hozzászólás Szerző: kovacsp911 »

fater69 írta:laczine!
Nekem Windows XP service pack 3 van a gépemen.Az OVI Suite feltelepítése előtt feltelepítettem a Microsoft NET Framework 1.1 , 2.0 és a 3.0 keretprogramokat.
Így nálam nem volt semmi probléma a telefon csatlakoztatásakor.Lehet, hogy ez a megoldás.
Megjegyzem,hogy a régi telefonomhoz való sima PC Suite programot és a hozzá tartozó drivereket előtte eltávolítottam.Ha nem Win XP van a gépeden arra nem tudom mi lenne a megoldás.
5230Chris
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230 Navi

Hozzászólás Szerző: 5230Chris »

laczine írta:
5230Chris írta:Üdv Urak! Rengeteg jó témát láttam az 5230-asomhoz, de nem telepíti fel, mert kiírja, hogy nem kompatibilis az alkalmazás... Megpróbáltam a beállításokon belül beállítani, hogy aláírás nélküli programokat is telepíteni lehessen, de csak két opció van... 1. Csak aláírt programokat lehet telepíteni, 2. minden programot lehet telepíteni. Na most a 2. opcióra állítottam, de így sem lehet feltenni egyetlen témát sem...

Biztos pofon egyszerű a megoldás, de nem jöttem még rá. Lécci help me.. :-P
Esetleg szignóznod kéne? :hmm2:
Ez a szignózás egyenlőre még magas nekem, más lelőhely nincs, ahonnét feltelepíthető témákat találhatnék? A zedge-n amiket találtam, eddig mind a fenti problémával szembesítettek. Pedig van pár, amit feltettem volna...
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

5230Chris írta:
laczine írta:
5230Chris írta:Üdv Urak! Rengeteg jó témát láttam az 5230-asomhoz, de nem telepíti fel, mert kiírja, hogy nem kompatibilis az alkalmazás... Megpróbáltam a beállításokon belül beállítani, hogy aláírás nélküli programokat is telepíteni lehessen, de csak két opció van... 1. Csak aláírt programokat lehet telepíteni, 2. minden programot lehet telepíteni. Na most a 2. opcióra állítottam, de így sem lehet feltenni egyetlen témát sem...

Biztos pofon egyszerű a megoldás, de nem jöttem még rá. Lécci help me.. :-P
Esetleg szignóznod kéne? :hmm2:
Ez a szignózás egyenlőre még magas nekem, más lelőhely nincs, ahonnét feltelepíthető témákat találhatnék? A zedge-n amiket találtam, eddig mind a fenti problémával szembesítettek. Pedig van pár, amit feltettem volna...
Nem olyan nehéz dolog a szignózás és szerintem jobb ha megbarátkozol vele, mert szinte a progik 80%-át is szignózni kell, hogy fel tudd tenni a telóra!
attilaxxxv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C5003
Has thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: attilaxxxv »

Sziasztok!
Az NSS nem olvassa ki a teló tartalmát, nem tudom a produkt kódot átírni.
Frissítettem a legújabb softverre és azóta van ez a gondom .
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól sz**, hogy meg is
történik.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

attilaxxxv írta:Sziasztok!
Az NSS nem olvassa ki a teló tartalmát, nem tudom a produkt kódot átírni.
Frissítettem a legújabb softverre és azóta van ez a gondom .
Itt van hozzá néhány tipp.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
petir
Újonc
Újonc
Készüléktípus: i900

Hozzászólás Szerző: petir »

Udv!

GPS-sel kapcsolatban szeretnek egy kis segitseget kerni keszulek Nokia 5230 :)
Garminnal bebuktam sajnos nem indul a keszulek letettem rola pedig fullosan feltepitettem es hat mikor vegen ujrainditottam sajna beleszaladtam a sokszor emlitett hibaba

Sygic - tetszik mondhatnam k****a jo :) meggyozobb mint a garmin egyszerubb telepiteni teynleg csak pozitivumot tudok irni a progirol hat itt a vilagitasba futottam bele piszkosul... Mobil Maps 10 van fent 8.22 es 14497-es bulid ... olvas az ember talal lightbugfix-est siman ranyomtam sajnos hiaba allitom at a vilagitast mikor visszaterek ugyanugy alapon van tehat nem vilagit csak amig tapizom a touchot

Letezik erre valami megoldas???
ktmfelhasznalo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: ktmfelhasznalo »

Ki milyen fülessel használja ezt a telefont mert a gyári az telefonálásra használható de zenehallgatásra nem nagyon alkalmas. A gyári fülessel másnak is ennyire halk a zenelejátszó?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”