Nokia 5230
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
laczine!
Ezen már túl vagyok,ennyi probléma nem lenne akadály.A baj az, hogy a telefon csatlakoztatásakor,a Windows nem tudja végitelepíteni a drivereket, az MTP Device-nél elakad. Utána szokásos hibaüzi: nem fog megfelelően működni,stb. A win eszközkezelőben sem látszik, illetve sárga hibajellel. Az Ovi Suite is azt mondja, csatlakoztassa a készüléket, mert nem érzékeli a telefont. Hiába próbálom az OVI-ban is, hogy telefon csatlakoztatása.Tárolóhely módban a Windowsnak sincs semmi baja vele. MTP Device-nél van a kutya elásva...
Ezen már túl vagyok,ennyi probléma nem lenne akadály.A baj az, hogy a telefon csatlakoztatásakor,a Windows nem tudja végitelepíteni a drivereket, az MTP Device-nél elakad. Utána szokásos hibaüzi: nem fog megfelelően működni,stb. A win eszközkezelőben sem látszik, illetve sárga hibajellel. Az Ovi Suite is azt mondja, csatlakoztassa a készüléket, mert nem érzékeli a telefont. Hiába próbálom az OVI-ban is, hogy telefon csatlakoztatása.Tárolóhely módban a Windowsnak sincs semmi baja vele. MTP Device-nél van a kutya elásva...
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Ugyan ez volt az én gondom is, (5800) a PC suite az istennek sem akarta felismerni, leszedtem mindent, ( PC suite és OVI sute is) Újra raktam a PC suite-t, ugyan az, akkor fel raktam a OVI suit-ot, na itt végre felismerte és kapcsolódott is, ezután már a PC suite is fel ismerte, szerintem valamelyik driver a ludas, de erre már te is rá jöttél, próbáld meg , szedd le őket és telepítsd a Phonex-et, tapasztalataim szerint az felrakja az összes drivert, utána jöhet a többi, persze ez csak egy tipp, próba cseresznyefater69 írta:laczine!

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230 navi
- Has thanked: 0
Köszönöm a gyors választ Todo! Még azt szeretném ez ügyben kérdezni hogy honnan tudom meg hogy milyen rom van rajta konkrétan? A *#0000#-en kívül!?
Köszi!
Köszi!
- kovacsp911
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230 Navi
Nekem Windows XP service pack 3 van a gépemen.Az OVI Suite feltelepítése előtt feltelepítettem a Microsoft NET Framework 1.1 , 2.0 és a 3.0 keretprogramokat.fater69 írta:laczine!
Így nálam nem volt semmi probléma a telefon csatlakoztatásakor.Lehet, hogy ez a megoldás.
Megjegyzem,hogy a régi telefonomhoz való sima PC Suite programot és a hozzá tartozó drivereket előtte eltávolítottam.Ha nem Win XP van a gépeden arra nem tudom mi lenne a megoldás.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230 Navi
Ez a szignózás egyenlőre még magas nekem, más lelőhely nincs, ahonnét feltelepíthető témákat találhatnék? A zedge-n amiket találtam, eddig mind a fenti problémával szembesítettek. Pedig van pár, amit feltettem volna...laczine írta:Esetleg szignóznod kéne?5230Chris írta:Üdv Urak! Rengeteg jó témát láttam az 5230-asomhoz, de nem telepíti fel, mert kiírja, hogy nem kompatibilis az alkalmazás... Megpróbáltam a beállításokon belül beállítani, hogy aláírás nélküli programokat is telepíteni lehessen, de csak két opció van... 1. Csak aláírt programokat lehet telepíteni, 2. minden programot lehet telepíteni. Na most a 2. opcióra állítottam, de így sem lehet feltenni egyetlen témát sem...
Biztos pofon egyszerű a megoldás, de nem jöttem még rá. Lécci help me.. :-P
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Nem olyan nehéz dolog a szignózás és szerintem jobb ha megbarátkozol vele, mert szinte a progik 80%-át is szignózni kell, hogy fel tudd tenni a telóra!5230Chris írta:Ez a szignózás egyenlőre még magas nekem, más lelőhely nincs, ahonnét feltelepíthető témákat találhatnék? A zedge-n amiket találtam, eddig mind a fenti problémával szembesítettek. Pedig van pár, amit feltettem volna...laczine írta:Esetleg szignóznod kéne?5230Chris írta:Üdv Urak! Rengeteg jó témát láttam az 5230-asomhoz, de nem telepíti fel, mert kiírja, hogy nem kompatibilis az alkalmazás... Megpróbáltam a beállításokon belül beállítani, hogy aláírás nélküli programokat is telepíteni lehessen, de csak két opció van... 1. Csak aláírt programokat lehet telepíteni, 2. minden programot lehet telepíteni. Na most a 2. opcióra állítottam, de így sem lehet feltenni egyetlen témát sem...
Biztos pofon egyszerű a megoldás, de nem jöttem még rá. Lécci help me.. :-P
- attilaxxxv
- 1. szint
- Készüléktípus: C5003
- Has thanked: 22 times
Sziasztok!
Az NSS nem olvassa ki a teló tartalmát, nem tudom a produkt kódot átírni.
Frissítettem a legújabb softverre és azóta van ez a gondom .
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól sz**, hogy meg is
történik.
történik.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt van hozzá néhány tipp.attilaxxxv írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: i900
Udv!
GPS-sel kapcsolatban szeretnek egy kis segitseget kerni keszulek Nokia 5230
Garminnal bebuktam sajnos nem indul a keszulek letettem rola pedig fullosan feltepitettem es hat mikor vegen ujrainditottam sajna beleszaladtam a sokszor emlitett hibaba
Sygic - tetszik mondhatnam k****a jo
meggyozobb mint a garmin egyszerubb telepiteni teynleg csak pozitivumot tudok irni a progirol hat itt a vilagitasba futottam bele piszkosul... Mobil Maps 10 van fent 8.22 es 14497-es bulid ... olvas az ember talal lightbugfix-est siman ranyomtam sajnos hiaba allitom at a vilagitast mikor visszaterek ugyanugy alapon van tehat nem vilagit csak amig tapizom a touchot
Letezik erre valami megoldas???
GPS-sel kapcsolatban szeretnek egy kis segitseget kerni keszulek Nokia 5230

Garminnal bebuktam sajnos nem indul a keszulek letettem rola pedig fullosan feltepitettem es hat mikor vegen ujrainditottam sajna beleszaladtam a sokszor emlitett hibaba
Sygic - tetszik mondhatnam k****a jo

Letezik erre valami megoldas???
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Ki milyen fülessel használja ezt a telefont mert a gyári az telefonálásra használható de zenehallgatásra nem nagyon alkalmas. A gyári fülessel másnak is ennyire halk a zenelejátszó?