Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: potter55 »

ktmfelhasznalo írta:ilyen telefonom van már 1 hónapja és nagyon szeretem. De lenne valami :) Láttam már olyat hogy lehet ikonokat cserélni. Az érdekelne hogy nincs e erre a telefonra olyan ikon mint a S.E x8 x10en gyárilag? Elnézést ha butaságot kérdeztem :D
Nincs. Ikonokat másik téma használatával tudsz változtatni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

attilaxxxv írta:
Todo írta:
attilaxxxv írta:Ehhh nekem ez nem megy!
Nem értem ha a Nokia kiad egy új verziót akkor azt mért nem lehet az ovival frissíteni? A legutóbbit is ott frissítettem, akkor ezt most mért nem lehet. Akkor minek az ovi.
Lehet OVI-val is frissíteni de ennek feltételei vannak! Az új frimware-ek elöször mindig a gyárilag független telókra jönnek ki ha ilyen telod van akkor megjelenés után 1-2 nappal már frissíthetsz is! Viszont ha szolgáltató függö a telod akkor várni kell, mert ezekre mindig késöbb jön a frissítés és olyan is előfordul, hogy egyes szolgáltatónál meg sem jelenik bizonyos firmware! Ezért van a phoenix, mert ezzel akár a szolgáltatófüggö telodra is rá tudod tenni a független telok frimware-ét! Ha elolvasod a linkeket amiket adtam azokon mindent megtudhatsz ezekről a dolgokról! Türelem és kitartás, mindenki igy csinálja! Az OVI pedig nem csak frissítésre jó hanem sok más egyébb dologra is, de ezekhez megint csak olvasásra van szükség. hogy tájékozodj! :szia:
Anno NSS el át írtam a produkt kódot (voda) (ugrott a gari) és ovival frissítettem a telót, majd jött megen egy új verzió, azt simán ovival frissítettem.
Most megen van új verzió és nem frissíti az ovi.

Pl honnan tudom meg az uj verzió produkt kódját?

Az ovit használom másra is nagyob jó dolognak tartom.

A gondom az hogy nem tudni angol és nem tudni hogy mit csinálni a kicsi Phoenix el. :blush:

:deal:
A legújabb frimware-t a navifirm progival tudod ellenörizni, hogy milyen product codra jött ki frissítés és azzal tudod letölteni is!
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39143
Ahhoz pedig, hogy használd a phoenix-et nem kell angol tudás csak követned kell a phonenix topicban leírt utasításokat!
fater
1. szint
1. szint
Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
Has thanked: 8 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fater »

potter55 írta:
fater írta:szép napot!

van olyan képernyőzár, amiben a lezárás és a nyitás is a képernyőn történik? nem bízom benne, hogy az oldalán lévő mechanika kibírja évekig a nyüstölést.
A letöltéséknél a kereső leírásába írd be, hogy billentyűzár vagy azt, hogy képernyőzár és válogass.
nézegettem azokat, de mintha ott csak olyan lenne, amelyiken a lezáráshoz a készülék oldalán lévő mechanikát kell használni. még egy kérdés! sikerült eltüntetnem a beállítások menüpontot. ha a gyári beállításokra visszaállítom, akkor elvesznek az adatok is a telefonról, vagy csak visszaáll az eredetire?
laczine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
Nem:
Has thanked: 65 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: laczine »

fater írta:
potter55 írta:

van olyan képernyőzár, amiben a lezárás és a nyitás is a képernyőn történik? nem bízom benne, hogy az oldalán lévő mechanika kibírja évekig a nyüstölést.
A letöltéséknél a kereső leírásába írd be, hogy billentyűzár vagy azt, hogy képernyőzár és válogass.
nézegettem azokat, de mintha ott csak olyan lenne, amelyiken a lezáráshoz a készülék oldalán lévő mechanikát kell használni.
Az "iphone" típusú képernyőzár mindegyike használható az oldalt található bill.zár gomb nélkül is! :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
laczine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
Nem:
Has thanked: 65 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: laczine »

fater írta:
potter55 írta:

nézegettem azokat, de mintha ott csak olyan lenne, amelyiken a lezáráshoz a készülék oldalán lévő mechanikát kell használni. még egy kérdés! sikerült eltüntetnem a beállítások menüpontot. ha a gyári beállításokra visszaállítom, akkor elvesznek az adatok is a telefonról, vagy csak visszaáll az eredetire?
Attól függ melyik módszert alkalmazod. Ha a
*#7370# (biztonsági kód, ha nem állítottad el 12345) ez visszaállítja gyári állapotra a telót.
*#7780# szoft reset, vagyis minden szoftvert visszaállít gyári állapotra, a telepített szoftverek eltünnek.
A hard reset ami biztosan mindent eltávolít: zöld, piros, kamera, bekapcsoló gomb egyszerre megnyomni. Ezzel minden szoftver, beállítás eltűnik a telefonról, olyan lesz mint amikor kihoztad a boltból. :D
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
fater
1. szint
1. szint
Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
Has thanked: 8 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fater »

köszönöm Uram!

mindegyiket megcsináltam, de a kívánt eredményt a legkeményebb hozta meg. viszont kis szerencsével vissza tudom a biztonsági mentésből másolni a dolgokat. és megint tanultam valamit. minél sűrűbben csinálok biztonsági mentést, annál jobb. ráadásul levitte azt a billentyűzárat is, ami béta verzió volt, feltettem délután, nem működött és nem tudtam eltávolítani az istenért sem. még egyszer köszi.
RaVal
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N73+5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: RaVal »

Sziasztok!

Jó pár nap fórum böngészés után ma vettem egy ilyet a djuice-nál egy black chrome-ot :)
Kellemes csalódásként ért a 2 gigás kártya a telóban és az autos-s tartó állvány :D Csak kábel nem volt a dobozban, de az a legkevesebb, mert úgy tudtam a többi se lesz benne.
Nagyon klafa, tetszik, és ami a legjobban meglepett, hogy amikor rádugtam a gépre, az ovi frissítést jelzett :D
Meglestem, és úgy látom más még nem írta, így szólok, hogy a 3 propellereseknél is elérhető már a 40.0.003 :D Egész gyorsak voltak.
Majd még tapicskolom eleget, meg olvasgatok róla, főleg ennek a főzött romoknak akarok mélységeiben utána olvasni még :)
ktmfelhasznalo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: ktmfelhasznalo »

Erre a telefonra melyik a legújabb szoftver? Az enyémen most V 20.0.005 van ennél van már újabb/jobb? Ha van rá akkor jobb az új? Nincs gyakorlatom frissítésben mennyire egyszerű ez a dolog? :)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

ktmfelhasznalo írta:Erre a telefonra melyik a legújabb szoftver? Az enyémen most V 20.0.005 van ennél van már újabb/jobb? Ha van rá akkor jobb az új? Nincs gyakorlatom frissítésben mennyire egyszerű ez a dolog? :)
Igen van. Ha gyári 2 év Nokia garanciával vetted akkor egyszerű. OVI Suite-tal tudsz frissíteni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
ktmfelhasznalo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: ktmfelhasznalo »

Igen van. Ha gyári 2 év Nokia garanciával vetted akkor egyszerű. OVI Suite-tal tudsz frissíteni
Újonnan vettem t-mobilosan akkor erre még nincs frissítés? Ha valaki felrakta már az újabbat írhatna róla vmit hogy jobb, érdemes e a csere.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”