Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
5230Chris
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230 Navi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: 5230Chris »

Üdv Urak! Rengeteg jó témát láttam az 5230-asomhoz, de nem telepíti fel, mert kiírja, hogy nem kompatibilis az alkalmazás... Megpróbáltam a beállításokon belül beállítani, hogy aláírás nélküli programokat is telepíteni lehessen, de csak két opció van... 1. Csak aláírt programokat lehet telepíteni, 2. minden programot lehet telepíteni. Na most a 2. opcióra állítottam, de így sem lehet feltenni egyetlen témát sem...

Biztos pofon egyszerű a megoldás, de nem jöttem még rá. Lécci help me.. :-P
laczine
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
Nem:
Has thanked: 65 times
Been thanked: 25 times

Hozzászólás Szerző: laczine »

5230Chris írta:Üdv Urak! Rengeteg jó témát láttam az 5230-asomhoz, de nem telepíti fel, mert kiírja, hogy nem kompatibilis az alkalmazás... Megpróbáltam a beállításokon belül beállítani, hogy aláírás nélküli programokat is telepíteni lehessen, de csak két opció van... 1. Csak aláírt programokat lehet telepíteni, 2. minden programot lehet telepíteni. Na most a 2. opcióra állítottam, de így sem lehet feltenni egyetlen témát sem...

Biztos pofon egyszerű a megoldás, de nem jöttem még rá. Lécci help me.. :-P
Esetleg szignóznod kéne? :hmm2:
"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
attilaxxxv
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C5003
Nem: Férfi
Has thanked: 22 times

Hozzászólás Szerző: attilaxxxv »

sludgeboy írta:
lion77king írta:Sziasztok!

Itt a legújabb firmware (40.6.003) : http://aut-wisdom.fw.hu/download.php?view.160
(letöltés előtt regelni kell!)

RM-588 v40.6.003 Nokia 5230 (059B721)...
ez univerzális rom vagy csak a fenti PC-re jó?
köszi
Hali!
Hogyan tudom a mán innen letöltött verziót phoneixel telepíteni a telóra?
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól sz**, hogy meg is
történik.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

attilaxxxv írta:
sludgeboy írta:
lion77king írta:Sziasztok!

Itt a legújabb firmware (40.6.003) : http://aut-wisdom.fw.hu/download.php?view.160
(letöltés előtt regelni kell!)

RM-588 v40.6.003 Nokia 5230 (059B721)...
ez univerzális rom vagy csak a fenti PC-re jó?
köszi
Hali!
Hogyan tudom a mán innen letöltött verziót phoneixel telepíteni a telóra?
Ha sima frimware akkor itt olvass:
viewtopic.php?f=64&t=40
Ha hack-elt akkor itt:
viewtopic.php?t=2079
attilaxxxv
1. szint
1. szint

Ehhh nekem ez nem megy!
Nem értem ha a Nokia kiad egy új verziót akkor azt mért nem lehet az ovival frissíteni? A legutóbbit is ott frissítettem, akkor ezt most mért nem lehet. Akkor minek az ovi.
történik.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

attilaxxxv írta:Ehhh nekem ez nem megy!
Nem értem ha a Nokia kiad egy új verziót akkor azt mért nem lehet az ovival frissíteni? A legutóbbit is ott frissítettem, akkor ezt most mért nem lehet. Akkor minek az ovi.
Lehet OVI-val is frissíteni de ennek feltételei vannak! Az új frimware-ek elöször mindig a gyárilag független telókra jönnek ki ha ilyen telod van akkor megjelenés után 1-2 nappal már frissíthetsz is! Viszont ha szolgáltató függö a telod akkor várni kell, mert ezekre mindig késöbb jön a frissítés és olyan is előfordul, hogy egyes szolgáltatónál meg sem jelenik bizonyos firmware! Ezért van a phoenix, mert ezzel akár a szolgáltatófüggö telodra is rá tudod tenni a független telok frimware-ét! Ha elolvasod a linkeket amiket adtam azokon mindent megtudhatsz ezekről a dolgokról! Türelem és kitartás, mindenki igy csinálja! Az OVI pedig nem csak frissítésre jó hanem sok más egyébb dologra is, de ezekhez megint csak olvasásra van szükség. hogy tájékozodj! :szia:
ktmfelhasznalo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ktmfelhasznalo »

ilyen telefonom van már 1 hónapja és nagyon szeretem. De lenne valami :) Láttam már olyat hogy lehet ikonokat cserélni. Az érdekelne hogy nincs e erre a telefonra olyan ikon mint a S.E x8 x10en gyárilag? Elnézést ha butaságot kérdeztem :D
attilaxxxv
1. szint
1. szint

Todo írta:
attilaxxxv írta:Ehhh nekem ez nem megy!
Lehet OVI-val is frissíteni de ennek feltételei vannak! Az új frimware-ek elöször mindig a gyárilag független telókra jönnek ki ha ilyen telod van akkor megjelenés után 1-2 nappal már frissíthetsz is! Viszont ha szolgáltató függö a telod akkor várni kell, mert ezekre mindig késöbb jön a frissítés és olyan is előfordul, hogy egyes szolgáltatónál meg sem jelenik bizonyos firmware! Ezért van a phoenix, mert ezzel akár a szolgáltatófüggö telodra is rá tudod tenni a független telok frimware-ét! Ha elolvasod a linkeket amiket adtam azokon mindent megtudhatsz ezekről a dolgokról! Türelem és kitartás, mindenki igy csinálja! Az OVI pedig nem csak frissítésre jó hanem sok más egyébb dologra is, de ezekhez megint csak olvasásra van szükség. hogy tájékozodj! :szia:
Anno NSS el át írtam a produkt kódot (voda) (ugrott a gari) és ovival frissítettem a telót, majd jött megen egy új verzió, azt simán ovival frissítettem.
Most megen van új verzió és nem frissíti az ovi.

Pl honnan tudom meg az uj verzió produkt kódját?

Az ovit használom másra is nagyob jó dolognak tartom.

A gondom az hogy nem tudni angol és nem tudni hogy mit csinálni a kicsi Phoenix el. :blush:
:deal:
történik.
fater
1. szint
1. szint
Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
Has thanked: 8 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: fater »

szép napot!

van olyan képernyőzár, amiben a lezárás és a nyitás is a képernyőn történik? nem bízom benne, hogy az oldalán lévő mechanika kibírja évekig a nyüstölést.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

fater írta:szép napot!

van olyan képernyőzár, amiben a lezárás és a nyitás is a képernyőn történik? nem bízom benne, hogy az oldalán lévő mechanika kibírja évekig a nyüstölést.
A letöltéséknél a kereső leírásába írd be, hogy billentyűzár vagy azt, hogy képernyőzár és válogass.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”