Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

yamael írta:Én lehet béna vagyok, de szignózás közben ezt az üzit kaptam:
1, Gyözödj meg róla hogy a CER fájl helyes
2, Lehet hogy a jelszó helytelen?
(if everything is valid, check the directory it could have been created)

a CER-KEY fájl az OPDA-ról van .
pls segitsetek mi a gond.
Ehhez a telóhoz kérted?Tehát,ennek e telónak az IMEI számát küldted el?Ugyanis az OPDA cer és key fájlok csak ahhoz az egy telóhoz jók,amire kérted őket.Ha másikra akarsz szignózni,akkor ahhoz is le kell kérni őket.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
yamael
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: yamael »

igen ehez a telefonhoz kértem.
1, Fura módon felrakta az alkalmazást.
2,Elindul az alkalmazás de fömenüböl magátol kilép a játék (lehet kevés a teló a játékhoz?)
3, hogy lehet letörölni?
*3: sikerült letörölni.
Anaria
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Anaria »

Hello

Tud valaki ajánlani egy egyszerű txt szerkesztőt ami nem trial verzió és ingyenes?
Nem kell, hogy Quickoffice szintű legyen, elég ha annyit tud mint a windows jegyettömbje. Nyissa meg a memória káryán levő .txt fájlokat, lehessen vele szerkeszteni, újat létrehozni és menteni.

Köszi

Anaria
MrAngelo
Kiemelt 5. szint
Kiemelt 5. szint
Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
Has thanked: 52 times
Been thanked: 86 times

Hozzászólás Szerző: MrAngelo »

Anaria írta:Hello

Tud valaki ajánlani egy egyszerű txt szerkesztőt ami nem trial verzió és ingyenes?
Nem kell, hogy Quickoffice szintű legyen, elég ha annyit tud mint a windows jegyettömbje. Nyissa meg a memória káryán levő .txt fájlokat, lehessen vele szerkeszteni, újat létrehozni és menteni.

Köszi

Anaria
Helló
Tedd fel az X-plore fájlkezelőt, azzal lehet txt-t létrehozni, szerkeszteni.
Vagy a letöltések között keress rá a leírásban a SZÖVEG szóra és válogass.
apaszka
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G2
Has thanked: 77 times
Been thanked: 79 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: apaszka »

Schizoka írta:Hello!
Segítségeteket szeretném kérni ennek a proginak az eltávolításához: Homescreen_Lanscape_Modification.sis
Üdv!
Na nekem meg ez kellene,mert letöröltem annó a Garmin miatt,de jól jönne! A telepítős mappát is ürítettem ! :crazy: :confused3:
bence1155
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: bence1155 »

Tudna valaki segíteni HelloOx telepítésében?
Fel szeretném telepíteni a HelloOx2.03-as verziót, hogy fel tudjam rakni a RomPatcher-t, de amikor elkezdem telepíteni a helloOx-et akkor a root certificate-nél nem jut tovább és így nem is tudom felrakni a rompatcher-t. Tudna valaki segíteni ebben?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

bence1155 írta:Tudna valaki segíteni HelloOx telepítésében?
Fel szeretném telepíteni a HelloOx2.03-as verziót, hogy fel tudjam rakni a RomPatcher-t, de amikor elkezdem telepíteni a helloOx-et akkor a root certificate-nél nem jut tovább és így nem is tudom felrakni a rompatcher-t. Tudna valaki segíteni ebben?
Az már nem jó hozzá. Csak v12 szoftverig volt jó. Főzött ROM-mal lehet csak hackelni ezt a telefont.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Anaria
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Anaria »

MrAngelo írta:
Anaria írta:Hello

Köszi

Anaria
Helló
Tedd fel az X-plore fájlkezelőt, azzal lehet txt-t létrehozni, szerkeszteni.
Vagy a letöltések között keress rá a leírásban a SZÖVEG szóra és válogass.

Köszi, feltettem, működik és olyan amilyet kerestem :)

Viszont van még egy kérdésem, feltelepítettem a garmint, elindul rendesen csak nem reagálnak az érintőképernyőre az alsó gombok (vissza meg a hasonlók) én csináltam valamit rosszul, van erre valami megoldás, vagy soha nem fog rendesen működni 5230-on?
rozsi71
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace2
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: rozsi71 »

Hali!

Két napja vettem egy ilyen készüléket, nagyon tetszik, de mivel ez az első Symbianos mobilom, felmerült egy-két kérdés.
A használati útmutató azt írja, hogy a névjegysávhoz hozzárendelt emberkéknél megjelennek a régebbi kommunikációk. Nálam csak a legutolsó jelenik meg, ha történik valami, akkor felülíródik, és csak a legutóbbi látszik. Úgy rémlik, hogy először többet is kiírt, ezt tegnap estétől csinálja. Másnál is így van? Nem telepítettem semmit sem, a gyári állapotban van a teló.Illetve térképet frissítettem csak. Sw-t nem tudok frissíteni, mert azt írja, hogy nincs elérhető frissítés. 20.0.005-ös van rajta, Telenoros.
A másik kérdés, hogy a hangerő szabályzó csak hívás közben működik? Mert a 6300-ám bármikor tudta változtatni a hangerőt, ezt meg hiába nyomkodom a főképernyőnél, nem történik semmi. Csak akkor működik, ha folyamatban van egy hívás.

Köszi.
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

rozsi71 írta:Hali!

Két napja vettem egy ilyen készüléket, nagyon tetszik, de mivel ez az első Symbianos mobilom, felmerült egy-két kérdés.
A használati útmutató azt írja, hogy a névjegysávhoz hozzárendelt emberkéknél megjelennek a régebbi kommunikációk. Nálam csak a legutolsó jelenik meg, ha történik valami, akkor felülíródik, és csak a legutóbbi látszik. Úgy rémlik, hogy először többet is kiírt, ezt tegnap estétől csinálja. Másnál is így van? Nem telepítettem semmit sem, a gyári állapotban van a teló.Illetve térképet frissítettem csak. Sw-t nem tudok frissíteni, mert azt írja, hogy nincs elérhető frissítés. 20.0.005-ös van rajta, Telenoros.
A másik kérdés, hogy a hangerő szabályzó csak hívás közben működik? Mert a 6300-ám bármikor tudta változtatni a hangerőt, ezt meg hiába nyomkodom a főképernyőnél, nem történik semmi. Csak akkor működik, ha folyamatban van egy hívás.
Köszi.
a névjegysávos passz, sose használtam. SW-t azért nem tudsz frissíteni (v40 a legfrissebb) mert a telenor tojik rá hogy engedélyezze az ujabbakat. JAF-al rá tudod tenni az újabbat, van külön szoftverfrissítés topik, gyik-ok, ha érdekel olvasgasd el.
hangerő szabályzó az összes s60-asnál úgy működk hogy csak ott tudsz hangerőt állítani ahol van hang, hívás/zenelejátszó(persze nem csak a gyárinál)/videólejátszó/rádió. Mert amúgy minek a hangerejét állítanád vele amikor nem szól semmi?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”