Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

tamas07 írta:az térképek progi az a sis fájl :?
Nem az alkalmazáskezelőből kell indítan,hanem,a menű/alkalmazások és ott van egy ikon.Zöld iránytű a neve térképek.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Ale
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Ale »

Van új firmware:
A készülékünkhöz elérhető legújabb szoftver:
Verzió:: 40.0.003
Hasonlítsa össze a számokat:
Ha ez a verziószám nagyobb, mint a jelenlegi szoftververziónk, akkor telepítsük most az újabb szoftvert, hogy letölthessük a legújabb funkciókat, alkalmazásokat és fejlesztéseket. Ugrás a Nokia Szoftverfrissítő letöltési oldalára

Fel is tettem, sokkal több hely van írásnál, olyan lett, mint az 5800-é, valamint bekerült chat kliens, stb.
Quarker
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Quarker »

Lehet kapni ehhez a típushoz olyan kiegészítőt, amivel a Wifi használata lehetővé válik?
Kerestem USB adapter néven, de azoknak a csatlakozói nem a telefonhoz valók, hanem normál PC USB csatlakozók.
Petiken86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N86 White

Hozzászólás Szerző: Petiken86 »

Sziasztok!
Nokia 5230-ra fel szeretném tenni a QuickOffice v6.2.169 -ot!Ez elvileg kompatibilis a tellel!
De nem sikerül!Ebben kellene segítség.A progit innen töltöttem le és ahogy le volt írva singóztam és azt telepítem amit írnak...,de mikor fel akarom telepíteni PC Suite segítségével akkor kiírja hogy :" Nem lehet telepíteni a tanúsítvány megakadályozza"!Megpróbáltam azt is h telefonra felraktam és onnan telepíteni,de ugyan ezt írja ki! Szoftvert is frissítettem igaz itt írják h már van újabb ( 40.0.003 ) de nekem NSU még a 20ast írja legújabbnak!jah és a Szoftvertelepítés: MIND-re van állítva, Online tanúsítv.ellenörz.: KI-re , Alapértelmezett webcímnek meg nincs beállítva semmi! igazából nem tudom mi lehet a gond!
Ha valaki tudna hasznos tanácsot adni esetleg segíteni az nagyon jó lenne!

Üdv! Petike!
Formula 1 FAN!
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Petiken86 írta:Sziasztok!
Nokia 5230-ra fel szeretném tenni a QuickOffice v6.2.169 -ot!Ez elvileg kompatibilis a tellel!
De nem sikerül!Ebben kellene segítség.A progit innen töltöttem le és ahogy le volt írva singóztam és azt telepítem amit írnak...,de mikor fel akarom telepíteni PC Suite segítségével akkor kiírja hogy :" Nem lehet telepíteni a tanúsítvány megakadályozza"!Megpróbáltam azt is h telefonra felraktam és onnan telepíteni,de ugyan ezt írja ki! Szoftvert is frissítettem igaz itt írják h már van újabb ( 40.0.003 ) de nekem NSU még a 20ast írja legújabbnak!jah és a Szoftvertelepítés: MIND-re van állítva, Online tanúsítv.ellenörz.: KI-re , Alapértelmezett webcímnek meg nincs beállítva semmi! igazából nem tudom mi lehet a gond!
Ha valaki tudna hasznos tanácsot adni esetleg segíteni az nagyon jó lenne!

Üdv! Petike!
Quickoffice Base Package kell hozzá.Először azt kell telepíteni!Anélkül nem települ.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
yamael
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: yamael »

Quarker írta:Lehet kapni ehhez a típushoz olyan kiegészítőt, amivel a Wifi használata lehetővé válik?
Kerestem USB adapter néven, de azoknak a csatlakozói nem a telefonhoz valók, hanem normál PC USB csatlakozók.
erre a kérdésre a válasz engem is érdekel.

elöre is köszönöm
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

yamael írta:
Quarker írta:Lehet kapni ehhez a típushoz olyan kiegészítőt, amivel a Wifi használata lehetővé válik?
erre a kérdésre a válasz engem is érdekel.

elöre is köszönöm
Ilyen lehetőség nincs....
yamael
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: yamael »

Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy tv-re csak a hangot viszi ki.Képet nem , esetleg megoldható-e valahogy?

elöre is köszi
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

yamael írta:Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy tv-re csak a hangot viszi ki.Képet nem , esetleg megoldható-e valahogy?

elöre is köszi
Nem tudja a készülék. Úgy látszik inkább 5800-t kellett volna venned, az tudja ezeket. :roll:
sludgeboy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
Has thanked: 24 times
Been thanked: 5 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: sludgeboy »

Azoktól szeretnék tanácsot kérni vagyis inkább kérdezném, hogy akik frissítettek a 40.6.3 fw rá tudtak e tolni főzött romot?
Vagy melyik az a fw amelyik még kompatibilis mondjuk mg 3.88-val?
Illetve tudom ha átírom a PC ugrik a gari viszont a:
059C818 T-Mobile Hungary HU Black Chrome Free Navi V2 helyett
ha ezt rátolom nem lesz e gond?
059B721Euro 3 Black CWM
azért kérdezem mert gyanítom szolgáltatófüggő és esetleg ha más fw tolok rá nem kavar e bele a dolgokba?
köszönöm
"Dead but dreaming for her light, at the gates, of silent memory"
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”