Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Teve
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Teve »

Sziasztok,
két kérdésem lenne, kérem aki tud segítsen.

Az egyik, hogy nem 7 órás beszélgetési időt, de még 1 órát sem bír ki a telefon, gyakorlatilag naponta tölteni kell, mert lemerül. Ez másnál is így van?

A másik, hogy ha a telefon ki van kapcsolva és utána bekapcsolom, akkor a még ki nem kézbesített üzenetek elfelejtik az eredeti feladási dátumukat és azzal az időponttal érkeznek, amikor a készülékemre kerül. Nem látom, mikor küldték. Ez másnál is így van? Lehet állítani rajta, mert ez így nagyon gáz?

Köszi :cry3:
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

Tedd sima GPS módba,a kettős mód helyett!Jóval tovább fogja bírni.Ha esetleg mégsem,akkor szoft frissítés,Vagy a jelenlegi szoft újra rakása.Én anno E-65-el voltam így.Az akku 8 óra készenlét alatt lemerült.Újrarakás után kibírt 4 napot. :yes:A szervízben azt mondták,valami szoft hiba volt a gond okozója. :wacko:
A második kérdésre.Természetes,hogy a kézbesítés időpontja jelenik meg.Ezért nem kell hosszú távra kikapcsolni a telót. ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Walaki01 2011-01-05 szer. 11:43:19-kor.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Teve
Újonc
Újonc

Köszi ezt megpróbálom, szerencsére nincs net rajta, már biztosan magas lenne a számla.

Valaki tud esetleg magyarázatot az sms-időpont problémára?
velox86
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: velox86 »

Teve írta:Köszi ezt megpróbálom, szerencsére nincs net rajta, már biztosan magas lenne a számla.

hali az üzenetes kérdésre rá mész az üzenetre és Opciók és ott van Üzenet adatai ott meg tudod nézni a pontos dátumot időt hogy mikor küldték le kell húzni oldalt a csúszkával
Teve
Újonc
Újonc

velox86 írta:
Teve írta:Köszi ezt megpróbálom, szerencsére nincs net rajta, már biztosan magas lenne a számla.

hali az üzenetes kérdésre rá mész az üzenetre és Opciók és ott van Üzenet adatai ott meg tudod nézni a pontos dátumot időt hogy mikor küldték le kell húzni oldalt a csúszkával

Köszönöm, így valóban látom. :taps4:

De nem furcsa, hogy ilyen "kunsztokra" van szükség, hogy egy alap infóhoz hozzájusson az ember? Nem az a logikus, hogy engem a küldés időpontja érdekel, nem a kézbesítésé? Valahol ez állítható vagy ez a maximum, amit ki lehet belőle hozni?

Köszi a választ még egyszer.
gala1
Újonc
Újonc

Ovi Maps

Hozzászólás Szerző: gala1 »

Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy amikor telepítettem fel az Ovi Maps Installert, azt jelezte a mobilom, hogy nincs elegendő memória a telefonon az installáció befejezéséhez. Nem tudok már mit átmásolni a telefon memóriájából a memóriakártyára, így nem fut végig az installáció. Mit tudtok tanácsolni? Valaki találkozott már hasonlóval? Előre is köszönöm az ötleteket!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Ovi Maps

Hozzászólás Szerző: Damir »

gala1 írta:Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy amikor telepítettem fel az Ovi Maps Installert, azt jelezte a mobilom, hogy nincs elegendő memória a telefonon az installáció befejezéséhez. Nem tudok már mit átmásolni a telefon memóriájából a memóriakártyára, így nem fut végig az installáció. Mit tudtok tanácsolni? Valaki találkozott már hasonlóval? Előre is köszönöm az ötleteket!
Szia!

Pár programot telepíts át a memkarira, újratelepítéssel.
orsi0528
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: orsi0528 »

Sziasztok! Van egy Nokia 5230 telefonom.Mióta használom folyamatosan jönnek rá a Nokiától "ötlet " üzenetek. pl:szerezz be egy sztereó fejhallgatót h sztereóba hallgathasd a zenét. vagy az Ovi val kapcsolatban.. ez eléggé zavar engem. nem tudja valaki, hogy lehetne ezt kikapcsolni vagy lemondani??
előre köszi a választ:)
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

orsi0528 írta:Sziasztok! Van egy Nokia 5230 telefonom.Mióta használom folyamatosan jönnek rá a Nokiától "ötlet " üzenetek. pl:szerezz be egy sztereó fejhallgatót h sztereóba hallgathasd a zenét. vagy az Ovi val kapcsolatban.. ez eléggé zavar engem. nem tudja valaki, hogy lehetne ezt kikapcsolni vagy lemondani??
előre köszi a választ:)
Tessék.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
orsi0528
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: orsi0528 »

Köszönöm! bár nem regisztráltam a my nokiára de megpróbálom megoldani :)
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”