Macika írta:Sil3nt írta:
Semmi gond, igazad van de inkabb azoknak kene szolni akik meg fogalmazni sem tudnak, nem hogy helyesirni.
Senki sem tokeletes es nem hiszem hogy ez hatalmas hiba lenne, hogy ket szot nem irtam helyesen, szarul esett de ez van, nem a helyesirasra figyelek hanem arra, hogy ertelmesen fogalmazzak a laikus emberek szamara, meg ha az hibas is
Nézd, nem azt mondtuk, hogy értelmetlenül írtál. Nem azt mondtuk, hogy a legrosszabb helyesírásod van. Nem azt, hogy loptál a boltból.
Annyit írtunk, ami igaz is volt, két szót felületesen, ROSSZUL írtál.
Az ékezetmentesség nem bűn, attól még simán érthető a szöveg.
Rossz metódust követsz. Hibáztál (kicsit, egyáltalán nem nagyot, csak bosszantót) és ahelyett, hogy belátnád, túllépnénk rajta, elfelejtenénk (csak Te jegyeznéd meg, hogy a jövőben NE így) ahelyett jössz azzal, hogy de mások mekkorával nagyobbat hibáznak Nálad.
Bocs az OFF-ért.
Egyrészt....
Másrészt én másnak is szólok, mert engem zavar, és ha magyarok vagyunk, akkor legalább próbáljunk meg helyesen beszélni. Túl sok orbitális hibát olvasok a neten olyan nagyobb oldalakon is, hogy nem tudok ezek mellett elmenni. Annak aki idejön, benyög valami kérdést összevissza fogalmazva, válaszolunk neki, majd sose jön vissza, nem fogom leírni, hogy mit hogyan írjon. Ez alatt kivétel ha valaki tényleg annyira böszme, hogy fogalmazni se tud.
Azért merészeltem NEKED ezt leírni, mert folyamatosan fórumozol és úgy gondoltam, ezzel nem megbántlak, hanem segítséget nyújtok, mint ahogy te is teszed. Nem értem ezt miért kell úgy a szívedre venni, a hibádat kijavítottam, ez szerintem nem rossz, hanem épp, hogy jó. Nem fogalmaztam bunkón, még a sörös smile-t is betettem, hogy nehogy felkapd a vizet. Sajnálom, de többet nem tudok tenni, hogy észrevedd nem baszogatás.
Az meg, hogy segítesz szép dolog, de nem te vagy az egyedüli, vagyunk itt még jópáran..... ez bunkón hangzik, de ez az igazság