Nokia 5530 XpressMusic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
1stPicur
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia5530 Xpressmusic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5530 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: 1stPicur »

csuvbakka írta:Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a telóhoz valami minőségi kijelzővédő fóliát kapni?
Szia!

Én például itt Érden, egyik ilyen használt telós, szervizes boltban kérdeztem, és már rendeltek is (még csak most jött ki erre a típusra).
Ez inkább ilyen örök fólia. Ráteszik valami géppel, de nem szeded le utána, viszont tényleg nem karcolódik, talán még nem is törik. Nálunk ez 2500 Ft-ba kerül.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Damir88 írta:
Sil3nt írta: Egyenlore csak Phonenixel tudod frissiteni a az uj 11-es szoftverre.
Hogy miben valtozott azt nem tudom de nem muszaly varni arra hogy NSU-n tudd frissiteni
Bocs, de ez felett nem tudtam elmenni....
Egyenlőre :arrow: Egyelőre
Muszály :arrow: Muszáj
:beer2:
Köszönöm, végre még egy idióta a fórumban (rajtam kívül), akit zavar ez... ;)
Sil3nt
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8-00 Silver
Has thanked: 4 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Sil3nt »

Kosz... Sajnalom hogy nem a helyesirasomra figyelek hanem segitsegnyujtara... Remelem mindent jol irtam... Tudom, ekezetek nincsenek, akkor ne olvassatok el, mindenki mas erti...
Zenéim: http://soundcloud.com/sil3ntbeatz

Nokia N8 Silver Symbian Anna by Sil3nt Unbranded
Nokia 5800 v51.0.006 Sil3nt Xtreme Final RM-356 Unbranded HaCkEd
N81 8GB v21.0.010 RM-179 Unbranded HaCkeD
DEAD :'(
Rest In Peace [-KILLER-]
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

Sil3nt írta:Kosz... Sajnalom hogy nem a helyesirasomra figyelek hanem segitsegnyujtara... Remelem mindent jol irtam... Tudom, ekezetek nincsenek, akkor ne olvassatok el, mindenki mas erti...
Nem megbántani akarlak/akartalak, hanem segíteni. :roll:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Macika írta:
Damir88 írta:
Sil3nt írta: Egyenlore csak Phonenixel tudod frissiteni a az uj 11-es szoftverre.
Hogy miben valtozott azt nem tudom de nem muszaly varni arra hogy NSU-n tudd frissiteni
Bocs, de ez felett nem tudtam elmenni....
Egyenlőre :arrow: Egyelőre
Muszály :arrow: Muszáj
:beer2:
Köszönöm, végre még egy idióta a fórumban (rajtam kívül), akit zavar ez... ;)
:lol: :lol:
Sil3nt
2. szint
2. szint

Damir88 írta:
Sil3nt írta:Kosz... Sajnalom hogy nem a helyesirasomra figyelek hanem segitsegnyujtara... Remelem mindent jol irtam... Tudom, ekezetek nincsenek, akkor ne olvassatok el, mindenki mas erti...
Semmi gond, igazad van de inkabb azoknak kene szolni akik meg fogalmazni sem tudnak, nem hogy helyesirni.
Senki sem tokeletes es nem hiszem hogy ez hatalmas hiba lenne, hogy ket szot nem irtam helyesen, szarul esett de ez van, nem a helyesirasra figyelek hanem arra, hogy ertelmesen fogalmazzak a laikus emberek szamara, meg ha az hibas is

Rest In Peace [-KILLER-]
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Sil3nt írta:
Damir88 írta:
Semmi gond, igazad van de inkabb azoknak kene szolni akik meg fogalmazni sem tudnak, nem hogy helyesirni.
Senki sem tokeletes es nem hiszem hogy ez hatalmas hiba lenne, hogy ket szot nem irtam helyesen, szarul esett de ez van, nem a helyesirasra figyelek hanem arra, hogy ertelmesen fogalmazzak a laikus emberek szamara, meg ha az hibas is
Nézd, nem azt mondtuk, hogy értelmetlenül írtál. Nem azt mondtuk, hogy a legrosszabb helyesírásod van. Nem azt, hogy loptál a boltból.
Annyit írtunk, ami igaz is volt, két szót felületesen, ROSSZUL írtál.
Az ékezetmentesség nem bűn, attól még simán érthető a szöveg.

Rossz metódust követsz. Hibáztál (kicsit, egyáltalán nem nagyot, csak bosszantót) és ahelyett, hogy belátnád, túllépnénk rajta, elfelejtenénk (csak Te jegyeznéd meg, hogy a jövőben NE így) ahelyett jössz azzal, hogy de mások mekkorával nagyobbat hibáznak Nálad.

Bocs az OFF-ért.
Sil3nt
2. szint
2. szint

Macika: Irtam hogy igaza van, mit csinaljak meg? Azert irtam amit irtam mert vannak nalam szornyubb emberek is es senki nem okitja oket egy szoval sem meg a hibajukat de nalam 2 bakiert szolni kell...
Szerintem valahol jogos amit irok...
De mindegy, nem offolok tobbet, koszi hogy figyelmeztettetek es megegyszer mondom hogy igaza/igazatok van...

Rest In Peace [-KILLER-]
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Macika írta:
Sil3nt írta: Semmi gond, igazad van de inkabb azoknak kene szolni akik meg fogalmazni sem tudnak, nem hogy helyesirni.
Nézd, nem azt mondtuk, hogy értelmetlenül írtál. Nem azt mondtuk, hogy a legrosszabb helyesírásod van. Nem azt, hogy loptál a boltból.
Annyit írtunk, ami igaz is volt, két szót felületesen, ROSSZUL írtál.
Az ékezetmentesség nem bűn, attól még simán érthető a szöveg.

Rossz metódust követsz. Hibáztál (kicsit, egyáltalán nem nagyot, csak bosszantót) és ahelyett, hogy belátnád, túllépnénk rajta, elfelejtenénk (csak Te jegyeznéd meg, hogy a jövőben NE így) ahelyett jössz azzal, hogy de mások mekkorával nagyobbat hibáznak Nálad.

Bocs az OFF-ért.
Egyrészt....
Másrészt én másnak is szólok, mert engem zavar, és ha magyarok vagyunk, akkor legalább próbáljunk meg helyesen beszélni. Túl sok orbitális hibát olvasok a neten olyan nagyobb oldalakon is, hogy nem tudok ezek mellett elmenni. Annak aki idejön, benyög valami kérdést összevissza fogalmazva, válaszolunk neki, majd sose jön vissza, nem fogom leírni, hogy mit hogyan írjon. Ez alatt kivétel ha valaki tényleg annyira böszme, hogy fogalmazni se tud.
Azért merészeltem NEKED ezt leírni, mert folyamatosan fórumozol és úgy gondoltam, ezzel nem megbántlak, hanem segítséget nyújtok, mint ahogy te is teszed. Nem értem ezt miért kell úgy a szívedre venni, a hibádat kijavítottam, ez szerintem nem rossz, hanem épp, hogy jó. Nem fogalmaztam bunkón, még a sörös smile-t is betettem, hogy nehogy felkapd a vizet. Sajnálom, de többet nem tudok tenni, hogy észrevedd nem baszogatás.
Az meg, hogy segítesz szép dolog, de nem te vagy az egyedüli, vagyunk itt még jópáran..... ez bunkón hangzik, de ez az igazság ;)
Sil3nt
2. szint
2. szint

Damir88 írta:
Egyrészt....
Másrészt én másnak is szólok, mert engem zavar, és ha magyarok vagyunk, akkor legalább próbáljunk meg helyesen beszélni. Túl sok orbitális hibát olvasok a neten olyan nagyobb oldalakon is, hogy nem tudok ezek mellett elmenni. Annak aki idejön, benyög valami kérdést összevissza fogalmazva, válaszolunk neki, majd sose jön vissza, nem fogom leírni, hogy mit hogyan írjon. Ez alatt kivétel ha valaki tényleg annyira böszme, hogy fogalmazni se tud.
Azért merészeltem NEKED ezt leírni, mert folyamatosan fórumozol és úgy gondoltam, ezzel nem megbántlak, hanem segítséget nyújtok, mint ahogy te is teszed. Nem értem ezt miért kell úgy a szívedre venni, a hibádat kijavítottam, ez szerintem nem rossz, hanem épp, hogy jó. Nem fogalmaztam bunkón, még a sörös smile-t is betettem, hogy nehogy felkapd a vizet. Sajnálom, de többet nem tudok tenni, hogy észrevedd nem baszogatás.
Az meg, hogy segítesz szép dolog, de nem te vagy az egyedüli, vagyunk itt még jópáran..... ez bunkón hangzik, de ez az igazság ;)
Eddig sem baszogatasnak vettem de ezt mar igen, ketszer bevallottam hogy igazad van, mit tegyek meg annak erdekebe hogy megertsd hogy felfogtam? Azt meg tudom hogy nem en vagyok az egyeduli aki segitseget nyujt, egy szoval sem mondtam... Es igen bunkon hangzik mert egyszer sem irtam hogy en vagyok az egyeduli ember aki itt mindent tud, ha ezt irtam volna megertenem hogy ezt irod de igy nem! De megoldhato a dolog, nem irok be tobbet es nem lesz gond, ugyis szet offolom a forumot...
Nem akartam ezzel senkit megserteni, az meg hogy nem irtam smilet az meg szerintem ertheto...

Rest In Peace [-KILLER-]
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”