Szia!szittja írta:Üdv.
Szerintetek milyen térkép progi és gps vevő jó ehhez a típushoz?
NDrive, Garmin, Sygic, Ovi Maps, kell ennel tobb?
A kulso vevok kozul meg mindegyik jo
En a Blumaxot ajanlom, olcso is es jo is
Szia!szittja írta:Üdv.
Szia közben kiderült hogy kaptam 1 nokia ld-4w gpsvevőt meg felraktam a Garmint de valamiért nem veszi a műhold jelét és a garmin sem látja a vevőt. Szerinted mi lehet a baj?Sil3nt írta:Szia!szittja írta:Üdv.
Parositottad a vevovel?szittja írta:Szia közben kiderült hogy kaptam 1 nokia ld-4w gpsvevőt meg felraktam a Garmint de valamiért nem veszi a műhold jelét és a garmin sem látja a vevőt. Szerinted mi lehet a baj?Sil3nt írta:Szia!szittja írta:Üdv.
A leírásban benne van hogy mit kell csinálni.szittja írta:A párosítás meg volt, de a gyári gps helymeghatározóval sem veszi a jelet, a Graminhoz meg el tudnád magyarázni mit kell csinálni mert csak feltettem.
Elmondom de utana a Garmin topicba irjszittja írta:A párosítás meg volt, de a gyári gps helymeghatározóval sem veszi a jelet, a Graminhoz meg el tudnád magyarázni mit kell csinálni mert csak feltettem.
Köszi most már látja a gps vevőt, csak az nem akarja venni a műholdjelet , erre esetleg valami tipp, de az eddigieket is nagyon köszönöm.potter55 írta:A leírásban benne van hogy mit kell csinálni.szittja írta:A párosítás meg volt, de a gyári gps helymeghatározóval sem veszi a jelet, a Graminhoz meg el tudnád magyarázni mit kell csinálni mert csak feltettem.
Olvassd el a Garmin elso oldalat vagy amit potter55 belinkelt!szittja írta:Köszi most már látja a gps vevőt, csak az nem akarja venni a műholdjelet , erre esetleg valami tipp, de az eddigieket is nagyon köszönöm.potter55 írta:A leírásban benne van hogy mit kell csinálni.szittja írta:A párosítás meg volt, de a gyári gps helymeghatározóval sem veszi a jelet, a Graminhoz meg el tudnád magyarázni mit kell csinálni mert csak feltettem.
Irj majd be akkor hogy mi lett, kivancsi vagyok mi a gondjaszittja írta:Megcsináltam mindent magán a külső gps vevőn nem világít a gps jel és szerintem azzal lesz a probléma, holnap megpróbálom a szervizet mert ma lett véve és nem látja a műholdakat. Még1x köszönöm teljesen jól működik a gramin és látja is a vevőt csak jel nincs