Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy 62010 et újolnnan 2 napja és ma elkezdte azt csinálni hogy hívás indításkor és fogadáskor ,vagyis mikor már ki csöng vagy felvettük akkor nagyon sistereg a hangszóró,olyan mintha zavarná valami,de nem mindig csinálja!Ill. néha nem csinálja!
Találkozott már valaki ilyennel?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Van egy nokia 6210 navim,és olyan problémája van hogy bekapcsolás után,kb. fél óra mulva nem jelenik meg semmi a kijelzőn csak a háttérvilágítás kapcsol be.Amúgy atelefon teljesen tökéletesen működik olyankor is. Próbáltam már szoftot is frissíteni de semmi változás.Valami ötlet?
zotyka írta:Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni? Van egy nokia 6210 navim,és olyan problémája van hogy bekapcsolás után,kb. fél óra mulva nem jelenik meg semmi a kijelzőn csak a háttérvilágítás kapcsol be.Amúgy atelefon teljesen tökéletesen működik olyankor is. Próbáltam már szoftot is frissíteni de semmi változás.Valami ötlet?
Ments le mindent a telefonról és a kártyáról és formázd le mindkettőt. Ha utána se jó akkor szerviz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Sziasztok!
Magyar szavakat ill szótárat honnan tudok szerezni hozzá mert csak az angol van telepítve!Ill olyan navi kellene amin van műhold nézet de nem kell hozzá net,(olyan legyen mint a google earth)Tud valaki segíteni ez ügyekben?Köszi!
mj620 írta:Sziasztok!
Magyar szavakat ill szótárat honnan tudok szerezni hozzá mert csak az angol van telepítve!Ill olyan navi kellene amin van műhold nézet de nem kell hozzá net,(olyan legyen mint a google earth)Tud valaki segíteni ez ügyekben?Köszi!
Szia!
Ilyen navi nincs. Szótárat pedig a szótárba belépve tudsz letölteni.