THX
Próbáld ki ezt.Monszlika23 írta:Hy! Tudnátok segíteni gyorsba? Lényeg holnap vizsgázom és pdf fájlokat kéne használnom.letöltöttem djvu pdf olvasót denem igazán jó:S nehezen lapoz méret se jó nekem estlen! Tudnátok ajánlani v.-i jót? köszike![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
THX
Benne van a nevében, hogy unsigned, vagyis szignózatlan. Vagyis szignózni kell.Monszlika23 írta:Nem megy a telepítés. Szignózni nem hiszem h kell. Írtak ott valamit fórumon h valami fájl négyzetben kell átírni valamit.Tudja valaki az mi?
Szia!m1aya3 írta:Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés lesz: ott ahol a beépített gps-t kell kipipálni a térképhez,mindig is ott volt a wifi/hálózat választási lehetőség is?Nem emlékszem,hogy ez ott lett volna mikor én anno beállítottam a dolgokat...én úgy tudom,hogy ebben a telóban nincs is wifi,vagy szoftver frissítés lenne....
a telón a 21.0.004-es szoft van,térképet pedig az ovi suite-on keresztül tettem fel még régebbenDamir írta:Szia!m1aya3 írta:Sziasztok!
Lehet hogy hülye kérdés lesz: ott ahol a beépített gps-t kell kipipálni a térképhez,mindig is ott volt a wifi/hálózat választási lehetőség is?Nem emlékszem,hogy ez ott lett volna mikor én anno beállítottam a dolgokat...én úgy tudom,hogy ebben a telóban nincs is wifi,vagy szoftver frissítés lenne....
3.04-es vagy 3.06-os Maps-al kerül oda.