Nokia 5630 XpressMusic
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5630 XpressMusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5630 XpressMusic
Feltelepítettem a Phoenix legújabbat, meg a Firmware csomagot is feltelepítettem a gépre. Rádugom a telefonom, és új hardver Nokia USB Flashing Generic telepítése befejezve. Na akkor most innen hogy tovább? Mit csináljak, a Phoneixbe nincsen semmilyen exe hogy elindítsam a programot. Help
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Szia!milan24 írta:Feltelepítettem a Phoenix legújabbat, meg a Firmware csomagot is feltelepítettem a gépre. Rádugom a telefonom, és új hardver Nokia USB Flashing Generic telepítése befejezve. Na akkor most innen hogy tovább? Mit csináljak, a Phoneixbe nincsen semmilyen exe hogy elindítsam a programot. Help
Akkor ugye a No Connection után kiválasztottad a megfelelő RM verziót (azaz a tiéddel megegyezőt)? Ezután elő kell jönnie egy "Flashing" menünek ahol a Firmware update menüpontra kell menni, majd kiválasztani a megfelelő product kódot a 3ponttal jelölt gombbal. Ezt a kódot az akksi alatt lévő címkéről is leolvashatod, hogy ne más régió szoftvere legyen rajta.
Üdv.
plunk

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
-
- 1. szint
Hallod rádugom a telefont és semmi, csak beismeri hogy van egy flaselhető telefon. Mármint a windows. De milyen programot indítsak el hogy el tudjam végezni ezt a műveletet? Nincsen a Program Files/Nokia/Phoenix mappába semmilyen exe fájl amit el tudok indítani.
Van egy
unins000.dat
unins000.exe
egy Framework mappa amiben connections mappa van amibe cmnconnectionfn.ini és USB.AMS fájlok vannak illetve van még a Framework mappában 2 dll fájl.
Akkor mit indítsak? Értem én hogy kéne csinálni de nincs mit elindítsak. Segítség
Van egy
unins000.dat
unins000.exe
egy Framework mappa amiben connections mappa van amibe cmnconnectionfn.ini és USB.AMS fájlok vannak illetve van még a Framework mappában 2 dll fájl.
Akkor mit indítsak? Értem én hogy kéne csinálni de nincs mit elindítsak. Segítség
- plunk
- Kiemelt 4. szint
milan24 írta:Hallod rádugom a telefont és semmi, csak beismeri hogy van egy flaselhető telefon. Mármint a windows. De milyen programot indítsak el hogy el tudjam végezni ezt a műveletet? Nincsen a Program Files/Nokia/Phoenix mappába semmilyen exe fájl amit el tudok indítani.
Van egy
unins000.dat
unins000.exe

-
- 1. szint
Újratettem, de most "Phoenix_2008_44_5_v2.exe" ezt tettem fel. Ennél rakott ki az asztalra ikont. Jó lesz ez is?
- plunk
- Kiemelt 4. szint
Persze, jó lesz, reméljük ezzel már fog sikerülni. Csak az újabb kompatibilis Vistával meg 7esel is.milan24 írta:Újratettem, de most "Phoenix_2008_44_5_v2.exe" ezt tettem fel. Ennél rakott ki az asztalra ikont. Jó lesz ez is?

-
- 1. szint
Régi gépem van szal XP maradt nekem, laptopm szervizbe amin a win7 van. Most töltöm le megint az RM fájlt mer este töröltem még, meg uninstaloztam mindent és úgy telepítettem újra. Ha kész minden és rádugom a telót írok, mer nem akarok elrontani semmit, főleg mégjobban a telcsit.
- plunk
- Kiemelt 4. szint
Ha megvan a szoftver és a Phoenix is beröffent, akkor az ITT leírt "Szoftveresen halott telefon újraélesztése" rész szerint csináld végig a frissítést. Gyorsan összefoglalva:milan24 írta: Így néz ki. Innentől mit csináljak?
1. Fájl-> Manage Connections-> No connection
2. File->Open product (itt keresd ki a telefonodnak megfelelő RM verziót a tiéd szerintem RM-431)
3. Flashing->Firmware update-> Product kód kiválasztás (ezt is nézd meg az akksi alatti címkén és írd fel és ezt válaszd ki)
4. REfurbish gomb
Amire figyelni kell, mindenképp legyen az akksiban elég szufla és a jelenleginél remélem nem kisebb szoftververziót töltöttél le.