Nokia 6120 Classic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6120 Classic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6120 Classic
hy all...Tudtok nekem abban segiteni hogy 6120 c-mre fölraktam a handytaskmant és szaabad ram-nak csak 16 okat ir ki a 48,4 ből hogylehetne valamivel ezt orvosolni vagy alapból így kell neki lennie...valami guru segitsen köszzi...
- Ruff92
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia n82 E7 Lumia 1020
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
sanyika1991 írta:hy all...Tudtok nekem abban segiteni hogy 6120 c-mre fölraktam a handytaskmant és szaabad ram-nak csak 16 okat ir ki a 48,4 ből hogylehetne valamivel ezt orvosolni vagy alapból így kell neki lennie...valami guru segitsen köszzi...
Szia ha becsuksz pár programot nö a szabad ramod mennyisége...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ruff92 2009-01-17 szomb. 12:11:03-kor.
Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Lehet, hogy az élet mégse való mindenkinek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6120 Classic
nem is akarom visszalátni de 20 nálnevolt több még egyszer sem pedig egyetlen egy progi sem megy a taskmanon kivülRuff92 írta:sanyika1991 írta:hy all...Tudtok nekem abban segiteni hogy 6120 c-mre fölraktam a handytaskmant és szaabad ram-nak csak 16 okat ir ki a 48,4 ből hogylehetne valamivel ezt orvosolni vagy alapból így kell neki lennie...valami guru segitsen köszzi...
Szia ha becsuksz pár programot nö a szabad ramod mennyisége...dá mind a 48 at sosem fogod látni mert valamennyit mindig leszed belöle
nekem N82 ön a 120 bol ha bekapcsolom és még semmit sem inditok el mutat 920 et
![]()
- Ruff92
- 1. szint
de ahoz hogy a telefon müködjön valamennyi ramot alapbol felkell használniasanyika1991 írta:nem is akarom visszalátni de 20 nálnevolt több még egyszer sem pedig egyetlen egy progi sem megy a taskmanon kivülRuff92 írta:sanyika1991 írta:hy all...Tudtok nekem abban segiteni hogy 6120 c-mre fölraktam a handytaskmant és szaabad ram-nak csak 16 okat ir ki a 48,4 ből hogylehetne valamivel ezt orvosolni vagy alapból így kell neki lennie...valami guru segitsen köszzi...
Szia ha becsuksz pár programot nö a szabad ramod mennyisége...dá mind a 48 at sosem fogod látni mert valamennyit mindig leszed belöle
nekem N82 ön a 120 bol ha bekapcsolom és még semmit sem inditok el mutat 920 et
![]()

Nokia5110,nokia3310,Siemens S55,sagemmyv56,sony e.w300i sony e.K610i, N82 N96 mostNokia N82 black 8gb nokia micro sdhc V 20.0.062 6600
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4
Most eltérek a témától, de ilyen telefonom van, meg is voltam elégedve vele, de meghackeltem, és valamiért a zenelejátszó beadta a kulcsot. Nem tudom megnyitni sehogy, ha rákattintok akkor a kijelző felső része megváltozik, és semmi más. Várok rá fél órát és még mindig semmi. Nem tud valaki valamiylen megoldást az ujratelepítésen kívül? Mert rengeteg játék van rajta sok oldalról, és nem akarom ujratelepíteni mindet, arról nem is szólva, hogy a fele már meg sincs csak telefonon. Ezen kívül az Ngage-ben is vannak játékok, amik nem futnak. Rákattintok, várok, erre vagy visszadob az Ngage-be, vagy feketeség és se kép se hang. Hogy lehetne ezeket megoldani? A legofntosabb a zenelejátszó lenne, mert a játékok az Ngageben néha futnak néha nem, viszont a zenelejátszó most egyáltalán nem akar elindulni. Köszönöm előre is a segítséget.
- Ruff92
- 1. szint
hbalu írta:Most eltérek a témától, de ilyen telefonom van, meg is voltam elégedve vele, de meghackeltem, és valamiért a zenelejátszó beadta a kulcsot. Nem tudom megnyitni sehogy, ha rákattintok akkor a kijelző felső része megváltozik, és semmi más. Várok rá fél órát és még mindig semmi. Nem tud valaki valamiylen megoldást az ujratelepítésen kívül? Mert rengeteg játék van rajta sok oldalról, és nem akarom ujratelepíteni mindet, arról nem is szólva, hogy a fele már meg sincs csak telefonon. Ezen kívül az Ngage-ben is vannak játékok, amik nem futnak. Rákattintok, várok, erre vagy visszadob az Ngage-be, vagy feketeség és se kép se hang. Hogy lehetne ezeket megoldani? A legofntosabb a zenelejátszó lenne, mert a játékok az Ngageben néha futnak néha nem, viszont a zenelejátszó most egyáltalán nem akar elindulni. Köszönöm előre is a segítséget.
hát esetleg ha felteszel 1 másik lejátszot akkor azzal tudsz zenélni...

-
- 1. szint
Ha csak a beállításokat állítom vissza, akkor minden játék meg program megmarad? Vagy ezzel sem lesz jó a lejátszó? Tudom, hogy fel tudnék rakni más programot is, de én ezt szoktam eg és ezt szeretem, ezen kívül más programoknál eddig minden számnál rákérdezett, ohgy engedélyezem-e hogy olvassa a fájljaimat.Ruff92 írta:hbalu írta:Most eltérek a témától, de ilyen telefonom van, meg is voltam elégedve vele, de meghackeltem, és valamiért a zenelejátszó beadta a kulcsot. Nem tudom megnyitni sehogy, ha rákattintok akkor a kijelző felső része megváltozik, és semmi más. Várok rá fél órát és még mindig semmi. Nem tud valaki valamiylen megoldást az ujratelepítésen kívül? Mert rengeteg játék van rajta sok oldalról, és nem akarom ujratelepíteni mindet, arról nem is szólva, hogy a fele már meg sincs csak telefonon. Ezen kívül az Ngage-ben is vannak játékok, amik nem futnak. Rákattintok, várok, erre vagy visszadob az Ngage-be, vagy feketeség és se kép se hang. Hogy lehetne ezeket megoldani? A legofntosabb a zenelejátszó lenne, mert a játékok az Ngageben néha futnak néha nem, viszont a zenelejátszó most egyáltalán nem akar elindulni. Köszönöm előre is a segítséget.
hát esetleg ha felteszel 1 másik lejátszot akkor azzal tudsz zenélni...de szerintem formaton kivül nincs más megoldás
- Ruff92
- 1. szint
hbalu írta:Ha csak a beállításokat állítom vissza, akkor minden játék meg program megmarad? Vagy ezzel sem lesz jó a lejátszó? Tudom, hogy fel tudnék rakni más programot is, de én ezt szoktam eg és ezt szeretem, ezen kívül más programoknál eddig minden számnál rákérdezett, ohgy engedélyezem-e hogy olvassa a fájljaimat.Ruff92 írta:hbalu írta:Most eltérek a témától, de ilyen telefonom van, meg is voltam elégedve vele, de meghackeltem, és valamiért a zenelejátszó beadta a kulcsot. Nem tudom megnyitni sehogy, ha rákattintok akkor a kijelző felső része megváltozik, és semmi más. Várok rá fél órát és még mindig semmi. Nem tud valaki valamiylen megoldást az ujratelepítésen kívül? Mert rengeteg játék van rajta sok oldalról, és nem akarom ujratelepíteni mindet, arról nem is szólva, hogy a fele már meg sincs csak telefonon. Ezen kívül az Ngage-ben is vannak játékok, amik nem futnak. Rákattintok, várok, erre vagy visszadob az Ngage-be, vagy feketeség és se kép se hang. Hogy lehetne ezeket megoldani? A legofntosabb a zenelejátszó lenne, mert a játékok az Ngageben néha futnak néha nem, viszont a zenelejátszó most egyáltalán nem akar elindulni. Köszönöm előre is a segítséget.
hát esetleg ha felteszel 1 másik lejátszot akkor azzal tudsz zenélni...de szerintem formaton kivül nincs más megoldás
a ttpod nemkérdez rá de szerintem mindegyiknél belehet állitani hogy nekérdezzen rá

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ha mindenképp a gyárit akarod használni azok csak egy format segít....hbalu írta:Ha csak a beállításokat állítom vissza, akkor minden játék meg program megmarad? Vagy ezzel sem lesz jó a lejátszó? Tudom, hogy fel tudnék rakni más programot is, de én ezt szoktam eg és ezt szeretem, ezen kívül más programoknál eddig minden számnál rákérdezett, ohgy engedélyezem-e hogy olvassa a fájljaimat.Ruff92 írta:

Én csináltam a játékokról egy screent format előtt,így tudtam név szerint mi volt fent.
Ngage:fel kell másolni ezt a fájlt a C:/private/10202be9 mappába
-
- 1. szint
A pc-suite féle biztonsági mentés játékokra meg programokra nem vonatkozik? Amúgy nem lenne rossz ez a ttpod ha nem lennének ott akínai írásjelek. Nem tud valaki valami olyat, amiben nincs ilyen gond?Damir88 írta:Ha mindenképp a gyárit akarod használni azok csak egy format segít....hbalu írta:Ha csak a beállításokat állítom vissza, akkor minden játék meg program megmarad? Vagy ezzel sem lesz jó a lejátszó? Tudom, hogy fel tudnék rakni más programot is, de én ezt szoktam eg és ezt szeretem, ezen kívül más programoknál eddig minden számnál rákérdezett, ohgy engedélyezem-e hogy olvassa a fájljaimat.Ruff92 írta:
![]()
Én csináltam a játékokról egy screent format előtt,így tudtam név szerint mi volt fent.
Ngage:fel kell másolni ezt a fájlt a C:/private/10202be9 mappába
Szerk.: Visszaraktam alapbeállításra, minden program megmaradt és a gond a zenelejátszóval is...