Sziasztok!
Megkérnélek benneteket, hogy a telefonon indítsátok el a szoftverfrissítés alkalmazást. Én elindítottam és talált egy javított szoftvert. Viszont a verzió száma kisebb mint ami a telómon van. Amit talált: 111.040.1511, és ami most van a telómon: 113.010.1056 Akkor most, hogy van ez? Merjem frissíteni, vagy nem? Lehet csak tévesen került ki újra egy régi frissítés? Nem értem. Valakinek ötlete?
Ja, a telóm független.
Köszi
Peska
Nokia 701
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
Re: Nokia 701
valószínűleg a product code-od alapján a 111-est látja legfrissebbnek. lehet hogy eredetileg szolgáltatós a telefonod aki nem approve-olta (és talán soha nem is fogja) a 113-ast, úgyhogy valszeg phoenix-el került fel rá ez a fw, nem OTA-n.Peska írta:Sziasztok!
Megkérnélek benneteket, hogy a telefonon indítsátok el a szoftverfrissítés alkalmazást. Én elindítottam és talált egy javított szoftvert. Viszont a verzió száma kisebb mint ami a telómon van. Amit talált: 111.040.1511, és ami most van a telómon: 113.010.1056 Akkor most, hogy van ez? Merjem frissíteni, vagy nem? Lehet csak tévesen került ki újra egy régi frissítés? Nem értem. Valakinek ötlete?
Ja, a telóm független.
Köszi
Peska
ne frissítsd, fölösleges. ami rajta van az a legfrissebb. mivel újabb fw 99% hogy soha nem fog rá kijönni így a fw frissítés ellenőrzést nyugodtan kikapcsolhatod/elfelejtheted.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 701 Dark Steel
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszi a választ! Szerintem valami más lesz. A mostani SW-t OTA-n keresztül raktam fel. Később meg a Nokia Suittal. Meg az előzöt is mikor felajánlotta, frissítések keresése közben. A frissítéseket mindig manuálisan ellenőrzöm, mikor eszembe jut. Eddig ezt a verziót nem ajánlotta fel. A product kódom: 059H037
Valami itt nem kerek.
Köszi mégegyszer! Kíváncsi lennénk, hogy másnál is van-e ez a dolog.
Valami itt nem kerek.
- bladehu2
- 5. szint
- Készüléktípus: G2
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 359 times
erre a product code-ra a nokia care-en a 113.010.1506 a legfrisebb fw. nem tudom miért mutatja neked az ota a régebbit, lehet hogy a telefonod zavarodott meg mindenesetre nem érdemes vele foglalkoznod.Peska írta:Köszi a választ! Szerintem valami más lesz. A mostani SW-t OTA-n keresztül raktam fel. Később meg a Nokia Suittal. Meg az előzöt is mikor felajánlotta, frissítések keresése közben. A frissítéseket mindig manuálisan ellenőrzöm, mikor eszembe jut. Eddig ezt a verziót nem ajánlotta fel. A product kódom: 059H037
Valami itt nem kerek.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 701 Dark Steel
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ma reggelre már nem ajánlotta fel a téves frissitést. Úgy látszik vmit észre vettek. Kösz a válaszaidat!