Nokia 5230
- dobi003
- 1. szint
- Készüléktípus: ZTE BLADE.T-Mobile.2.2 Froyo
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
jaa és még valami ami megkönnyíti az életed,én így csinálom és időt és adatforgalmat spórolok ezzel.
a PC-den állítsd be azt ,hogy egy központi fiókba menjen az összes értesítésed ,e-mail-od minden.
én úgy csináltam,hogy azt a fiókot neveztem ki ennek amit az internet szolgáltatómtól kaptam és erre jőnek a levelek miden honnét(freemail,hotmaill,gmail,facebook)kinek mi van.
persze mindegyik fióknál be kell állítani ,hogy erre a központi fiókra továbbítsa az e-mail-okat ,üzeneteket ,egy jó tanács mindegyik fióknál az eredeti leveleket őriztesd meg ,mert az ördög nem alszik ,ha beáll a központ lehet nem tudod megnézni a dolgaidat.
mikor ezzel megvagy a telodon ezt a központi e-mail fiókot állítsd be és nem kel mindegyiket külön nézegetned csak ezt az egyet,remélem hasznos és segítettem.
a PC-den állítsd be azt ,hogy egy központi fiókba menjen az összes értesítésed ,e-mail-od minden.
én úgy csináltam,hogy azt a fiókot neveztem ki ennek amit az internet szolgáltatómtól kaptam és erre jőnek a levelek miden honnét(freemail,hotmaill,gmail,facebook)kinek mi van.
persze mindegyik fióknál be kell állítani ,hogy erre a központi fiókra továbbítsa az e-mail-okat ,üzeneteket ,egy jó tanács mindegyik fióknál az eredeti leveleket őriztesd meg ,mert az ördög nem alszik ,ha beáll a központ lehet nem tudod megnézni a dolgaidat.
mikor ezzel megvagy a telodon ezt a központi e-mail fiókot állítsd be és nem kel mindegyiket külön nézegetned csak ezt az egyet,remélem hasznos és segítettem.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Has thanked: 0
akkor ha jól értem... az mms és sms-t úgy állítom be h a mem. karira mentsen akkor a nokia mail is oda teszi a leveleket
-
- Újonc
Valamit lehet elrontottam ... :S
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Próbáltam átnyálazni a teljes fórumot de nem jutottam a végére, vagyis nem találtam amit szeretnék. A problémám az, hogy a telefon memóriája ugyebár véges (több helye4n is olvastam a fórumban, hogy másoknak is ártott ez
). Viszont én minden lehetséges dolgot a memóriakártyára telepítettem és tárolok. A problémám az, hogy amit a nokia ovi suite frissit be mint pl az ovi maps szoftver frissités azt a telefon memórájából vágja le és mintha az előző verziót azt csak úgy otthagyná. Hogyan tudom eltávolitani a régebbi maradékfájlokat vagy akármiket amivel visszanyerhetem a terület?
Válaszokat előre is köszi.
Ha valahol volt erről már szó akkor csak linkeljétek, nem kell megkövezni
Köszi
Zoli
Kéne egy kis segítség. Próbáltam átnyálazni a teljes fórumot de nem jutottam a végére, vagyis nem találtam amit szeretnék. A problémám az, hogy a telefon memóriája ugyebár véges (több helye4n is olvastam a fórumban, hogy másoknak is ártott ez

Köszi
Zoli
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Valamit lehet elrontottam ... :S
Szia!zolika17 írta:Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Próbáltam átnyálazni a teljes fórumot de nem jutottam a végére, vagyis nem találtam amit szeretnék. A problémám az, hogy a telefon memóriája ugyebár véges (több helye4n is olvastam a fórumban, hogy másoknak is ártott ez). Viszont én minden lehetséges dolgot a memóriakártyára telepítettem és tárolok. A problémám az, hogy amit a nokia ovi suite frissit be mint pl az ovi maps szoftver frissités azt a telefon memórájából vágja le és mintha az előző verziót azt csak úgy otthagyná. Hogyan tudom eltávolitani a régebbi maradékfájlokat vagy akármiket amivel visszanyerhetem a terület?
Köszi
Zoli
Az OVI Maps frissítése olyan 15 megát vesz el, sajnos nem tudsz mit csinálni vele....

Egyébként nem nagyon szemetelik tele a telót a programok, szóval nem maradványfájlokból áll a foglalt rész.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230
Üdv!
Olyan gondom van,hogy legalább 20perc kell hogy a saját pozíciót megtalálja a telóm gps e.régebben sokkal hamarabb 5percen bellül megvolt,mi lehet a gond?
Olyan gondom van,hogy legalább 20perc kell hogy a saját pozíciót megtalálja a telóm gps e.régebben sokkal hamarabb 5percen bellül megvolt,mi lehet a gond?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezt olvasd el.oliver92 írta:Üdv!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 3 times
Üdv!..Nem tudom ki használja vagy nem a T-mobile-os ingyenes facebookot.Én használom egy ideje.Minden jó volt máig.Ma reggel óta csak úgy nyitja meg hogy csak betűk vannak ,tök fehér háttér.Tehát nincs háttér,írás minden ugyanúgy van.Olyan mitn amikor néha pc-n megnyitsz egy oldalt és mondjuk a net egy pillanatra belassul és csak a betűket mutatja,de ott nem marad úgy.Megnéztem másik t-s telón,azon jó.Nem állítottam el semmit,mégis mi lehet a gond ?..
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpresMusic
Ne haragudjatok, bocs ha marhaságot kérdezek, de vettem egy nokia 5230-ast, a barátnőmnek, és heckelném, de nem tudom a pontos RM számát. Nem tudnátok ebben segiteni meiket töltsem le navifirmel? Szürke fehér szinű, és magyar, vodafonos. Ha lehetne, gyors választ kérnék, előre is köszi.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Az RM szám ugyanaz a vodofonosnak is meg a függetlennek is.BigBear741222 írta:Ne haragudjatok, bocs ha marhaságot kérdezek, de vettem egy nokia 5230-ast, a barátnőmnek, és heckelném, de nem tudom a pontos RM számát. Nem tudnátok ebben segiteni meiket töltsem le navifirmel? Szürke fehér szinű, és magyar, vodafonos. Ha lehetne, gyors választ kérnék, előre is köszi.
A product kód szokott változni, azt az aksi alatt találod.
Ezt is olvasd el.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpresMusic
Megvan az RM szám, de nem találok megegyező product kódú letölthető dolgot. Nem mindegy mit töltök le? Mert van fent frisebb is. Én eddig ugy tudtam, a színnek kell egyezni, meg ha nem is , akkor euro 3 -as legyen, vagy rusian hungary. Ezek szerint nem jól tudtam? Segitsetek, ha lehet, minél hamarabb.
Vagy az RM-588 ra gondoltál? Mert ha csak az a lényeg, akkor minden rendben, mert megvan az.
Vagy az RM-588 ra gondoltál? Mert ha csak az a lényeg, akkor minden rendben, mert megvan az.