Nokia 6220 Classic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia 6220 Classic

Hozzászólás Szerző: potter55 »

klaussn95 írta:
Áki75 írta:Sziasztok!

Kezdő használóként szeretnék segítséget kérni:

Letöltöttem a winrar.v2.6.sis progit, de fájlkezelő azt írja hogy nem támogatott. Enélkül meg nem tudom kicsomagolni a .rar progikat. Ördögi kör itt bezárult. Hol hibázok?
Szia.

Akkor valószínű az Fp1re vagy 8as Symbianra van. 9.3 Symbianra még szerintem nincs. Macika tanácsát fogadd meg és PC-n Csomagold ki. :)
Vagy ott van az X-plore, ha nem akarod a gépen kicsomagolni.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
klaussn95
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia N8 16GB + 8GB microSD
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: klaussn95 »

potter55 írta:
klaussn95 írta:
Áki75 írta:Sziasztok!

Kezdő használóként szeretnék segítséget kérni:

Letöltöttem a winrar.v2.6.sis progit, de fájlkezelő azt írja hogy nem támogatott. Enélkül meg nem tudom kicsomagolni a .rar progikat. Ördögi kör itt bezárult. Hol hibázok?
Szia.

Akkor valószínű az Fp1re vagy 8as Symbianra van. 9.3 Symbianra még szerintem nincs. Macika tanácsát fogadd meg és PC-n Csomagold ki. :)
Vagy ott van az X-plore, ha nem akarod a gépen kicsomagolni.
Mondjuk az is megoldás Potter :up: :D De mondjuk fura, hogy nincs a telóján Zip manager. Pedig a Zip manager szerintem kitudja a rart is csomagolni. :hmm2: Szerintem!
Nokia N8 16GB + 8GB Kingston Mermory Card
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!! :D :yes:
Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
potter55
Moderátor
Moderátor

klaussn95 írta: Mondjuk az is megoldás Potter :up: :D De mondjuk fura, hogy nincs a telóján Zip manager. Pedig a Zip manager szerintem kitudja a rart is csomagolni. :hmm2: Szerintem!
Tudom klaus azért írtam. :D
Nekem van rajta Zip manager (alapból nem volt rajta) de az nem tudja megnyitni a .rar formátumot, de nekem N73-mam van.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

billmester
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N86 E70 E65
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: billmester »

Sziasztok!
témobilos 6220-as telóm a fórumról letöltött egyik email klienst sem engedi fel. push email-t próbálok rávarázsolni, céges szerverről. van jó ötletetek? kérlek segítsetek... az előző E70-en hozzászoktam a jóhoz, nem könnyű az átállás ;-)
üdv, billmester
ubulman89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6220 classic

Hozzászólás Szerző: ubulman89 »

Sziasztok!

Segítségre volna szükségem, mihamarább.

Van egy nokia 6220 classicom és volt benne egy 2 gb-os micro sd kártyám. de sajnos túl kicsinek bizonyult. :D
És vettem egy 4 gigásat, ami már elegendő lesz.
Nah az volna a kérdésem, hogy a 2 gb-os kártyára volt telepítve az összes programom mert a telót sokszor megformáztam és már untam hogy mindig újra kellett raknom a progikat, ezért egy idő utána a memó kártyára telepítettem őket. Így nem vesztek el amikor a telót leformáztam vagy visszaállítottam (nem tudom hogy nevezik).
De most szeretném valahogy a 4 gigás kártyára átvinni a telepített fájlokat.
már próbáltam hogy az egész 2 gigás kártyás simán lemásolom a gépre és azt rá a 4 gigásra de nem működnek a progik. sőt az ikonjaik sincsenek meg.
hogy lehetne a 2 gb-os kártyáról egyszerűen átvinni a telepített progikat (meg úgy mindent) a legegyszerűbben a 4 gigás kártyára???? Nem akarom az összes játékot meg az összes cuccost újra megkeresgetni és újra egyesével feltelepítgetni.

Kérlek segítsetek ha tudtok!

Előre is köszönöm mindenkinek aki érdemlegesen tud segíteni!

üdvözlettel: Incze Zoltán
potter55
Moderátor
Moderátor

ubulman89 írta:Sziasztok!

Van egy nokia 6220 classicom és volt benne egy 2 gb-os micro sd kártyám. de sajnos túl kicsinek bizonyult. :D
Nah az volna a kérdésem, hogy a 2 gb-os kártyára volt telepítve az összes programom mert a telót sokszor megformáztam és már untam hogy mindig újra kellett raknom a progikat, ezért egy idő utána a memó kártyára telepítettem őket. Így nem vesztek el amikor a telót leformáztam vagy visszaállítottam (nem tudom hogy nevezik).
már próbáltam hogy az egész 2 gigás kártyás simán lemásolom a gépre és azt rá a 4 gigásra de nem működnek a progik. sőt az ikonjaik sincsenek meg.
hogy lehetne a 2 gb-os kártyáról egyszerűen átvinni a telepített progikat (meg úgy mindent) a legegyszerűbben a 4 gigás kártyára???? Nem akarom az összes játékot meg az összes cuccost újra megkeresgetni és újra egyesével feltelepítgetni.

Ezt csak úgy tudod megoldani ha gépen a private, sys stb mappákat is átmásolod. Azt hiszem a Total Commander-ben ezt meg lehet oldani ha bekapcsolod a rejtett fájlok megjelenítését, de ez nem biztos.

ubulman89
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Sajnos így sem megy. De köszönöm szépen a segítséget. :D
Nah mindegy azért várok még ötleteket, de addig is neki látok újra megkeresgetni őket itt a nokiaprogramokon.

üdv ubulman89
Segal
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 119 times
Been thanked: 747 times

Hozzászólás Szerző: Segal »

potter55 írta:
ubulman89 írta:Sziasztok!

Ezt csak úgy tudod megoldani ha gépen a private, sys stb mappákat is átmásolod. Azt hiszem a Total Commander-ben ezt meg lehet oldani ha bekapcsolod a rejtett fájlok megjelenítését, de ez nem biztos.
nem feltétlen kell a TC hozzá sajátgépbe is meg lehet csinálni de tény hogy TC be sokkal egyszerübb. Viszont hétköznapi felhasználók nem szivesen ajánlom az ilyesmit mert komoly kárt is lehet csinálni az asztali gépbe ha valami rejtett tartalomba belenyúl az ember bár kis hozzáértéssel csodákat lehet csinálni de ez itt off a lényeg tényleg ez a legegyszerübb de ha nem vállalod be tényleg kénytelen leszel mindent újratelepíteni.
armandboi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6220 classic

Hozzászólás Szerző: armandboi »

IKONCSERE!

hello!
valamiért az ikoncsere fórum le lett zárva, de 6220c-m van!

hogyan lehet a különféle ikon packokat használni, hogy csinálom azt meg, h a téma marad, csak az ikonokat cserélem le?! vagy ezek az ikon pakkok a témaszerkesztő progikhoz vannak?!

+ valami megoldás esetleg, h hogyan lehetne kitenni teljes kijelzőre a háttereket?! a FreeFSWP ugye sajna nem támogatja a fp2-es telókat, a themeDIY progi meg igaz, h kiteszi teljes kijelzőre, de az saját témát csinál, az meg valljuk be elég szegényesen néz ki!

üdv
ubulman89
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy nem tudja-e valaki, hogy mennyi most kb. egy kijelző csere egy nokia 6220 classicon???

Mert az én kijelzőm ketté tört. (leesett) és fontos volna a cseréje de nem tudom hogy kb mennyire számítsak.

ha valaki tud segíteni annak előre is köszi

üdv ubulman89
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”