Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
KlambiTlosz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E51
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: KlambiTlosz »

Damir írta:
KlambiTlosz írta:Hát nekem nem jó a GPS se a garmin se a gyári.... Ovival frissítettem, bekapcsolom térkép oké aztán megállt a tudomány. csak keres keres keres...
5-10 perc szabadban, egyhelyben állva elég kell, hogy legyen.

Ezt mindig el kell játszani vele? Vagy elég egyszer?
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

KlambiTlosz írta:Ezt mindig el kell játszani vele? Vagy elég egyszer?
Először többet kell várni, meg ha ritkán használod. Az egyhelyben várás meg eléggé ajánlott, ez nem céleszköz, hogy olyan nagyon erős legyen a vevője.
gbk
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: gbk »

Dzsosy írta:
gbk írta:Hellosziasztok! az lenne a kérdésem , hogy a Ti 5230-asotok mozgásérzékelője(giroszkópja) is használhatatlan játékokhoz? Az enyém a menü v képek elforgatását érzékeli, de ahol nagyobb precízió kéne , ott már hasznavehetetlen. Csak azért kérdezem, mert ha másnak nincs ilyen problémája, akkor elviszem vmi szervizbe nehogy kimaradjak a jóból!
Hello! Az enyémmel nincs gond. Giroszkópos játékoknál is tökéletesen működik. Szerintem szerviz lesz sajnos.
Köszi. Tudsz esetleg mondani egy olyan játékot (ami esetleg itt a nokiaprogramokon is fönt van), ami neked működik? És akkor ki tudnám próbálni, hogy másoknak mi működik. Köszönöm
tomcat1977
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tomcat1977 »

Érdekes, én mindenképp formáznél, de ne változtass a formázáson, telóval csináld.
Vagyis lementem, telón leformázom, visszarakom.
Minden feltelepített program megmarad?
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

gbk írta:
Dzsosy írta:
gbk írta:Hellosziasztok! az lenne a kérdésem , hogy a Ti 5230-asotok mozgásérzékelője(giroszkópja) is használhatatlan játékokhoz? Az enyém a menü v képek elforgatását érzékeli, de ahol nagyobb precízió kéne , ott már hasznavehetetlen. Csak azért kérdezem, mert ha másnak nincs ilyen problémája, akkor elviszem vmi szervizbe nehogy kimaradjak a jóból!
Hello! Az enyémmel nincs gond. Giroszkópos játékoknál is tökéletesen működik. Szerintem szerviz lesz sajnos.
Köszi. Tudsz esetleg mondani egy olyan játékot (ami esetleg itt a nokiaprogramokon is fönt van), ami neked működik? És akkor ki tudnám próbálni, hogy másoknak mi működik. Köszönöm
Ez például egy remek mozgásérzékelős játék: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=33832
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

tomcat1977 írta:
Érdekes, én mindenképp formáznél, de ne változtass a formázáson, telóval csináld.
Ha minden mappát lementesz és visszateszel, akkor igen ;)
tomcat1977
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: tomcat1977 »

Damir írta:
tomcat1977 írta:
Ha minden mappát lementesz és visszateszel, akkor igen ;)
Köszi a segítséget, akkor így megpróbálom! :Notworty:
konczy3
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S4
Nem: Férfi
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: konczy3 »

Damir írta:
konczy3 írta:Sziasztok!

Ki szeretném próbálni milyen a Garmint, mert sokan dicsérik!
Az Ovis szoftver sokszor késik nálam.
Segítség kellene, honnan töltsem le, mennyi helyet foglal, nekem Magyarország térkép elég lenne, hogy kipróbáljam milyen!
Ja és hogy a telepítés hogyan működik, csak simán másolom és telepítem, vagy valami PC-s progi kell ehhez is!

Köszi: Konczy
Szia!

Aláírásomban van a telepítési leírás, Garmin térképek topic első oldalán vannak a térképek ;)

Hali!

Köszi az infót letőöltöttem a dolgokat, majd holnap telepítem fel, menni kell dolgozni sajna... :)
Siemens c35i-Nokia 3310-SonyE. T310-SonyE. T230-Siemens ST60-SonyE. K310-SonyE. K508-Motorola V360i-Samsung SGH E250-Nokia 3500-Nokia 5530-Samsung Galaxy S-Samsung Galaxy S2-Samsung Galaxy S4
Monszlika23
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Monszlika23 »

gbk írta:
Dzsosy írta:
mapsracing,pl. üdv
imirus
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: imirus »

Sziasztok

Le kellett formáznom a memokártyámat, s most amit rámásolok témákat nem hozza be telepítendő fájlpk közé.
Mit tegyek? Könyvtárakat kell csinálni a memókártyára?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”