Nokia 6220 Classic
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 6220c + Galaxy Spica
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6220 Classic
Sikerült a T-s 03.23-as hiba megjavítása
http://kepfeltoltes.hu/view/090410/Supe ... es.hu_.jpg ----->

http://kepfeltoltes.hu/view/090410/Supe ... es.hu_.jpg ----->

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szarvask 2009-06-11 csüt. 21:26:56-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220 classic
Szia Szarvask!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy az mit jelent, hogy sikerült a t-mobile-os 3.23-as hiba? Meghogy látom fel van téve az n-gage és ahhoz fel kel törni a telefont. Te milyen módszerrel törted fel a telefont? Nem írnád le részletesen? Ja meg mégegy kérdés az n-gage-et hogy és honnan raktad fel?
Én azt szeretném megkérdezni, hogy az mit jelent, hogy sikerült a t-mobile-os 3.23-as hiba? Meghogy látom fel van téve az n-gage és ahhoz fel kel törni a telefont. Te milyen módszerrel törted fel a telefont? Nem írnád le részletesen? Ja meg mégegy kérdés az n-gage-et hogy és honnan raktad fel?
-
- 1. szint
Hy! A tmbolie-os 03.23- soft használóinak van olyan problémája (legalább is 2/2), hogy a zene meg a keresés funkció között van egy üres menüpont és azzal nem lehet semmit csinálni és az elég zavaró (szerintem).Egyébként azt úgy lehet megoldani hogy felrakod a legfrisebb online megosztást és kikapcsolod a "online megosztás a készenlétben"-t. A telót feltörni Helloox 1.02-vel csináltam bár ez nem mindenkinek sikerült. Az n-gage-t meg nagy szenvedések árán sikerült felraknom de ha sikerült feltörnöd a telót akkor küldj egy PÜ-t és elmagyarázom.jonci írta:Szia Szarvask!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220
sziasztok segítséget szeretnék kérni szignózáshoz 4.23as rendszer van a telón és az istenért nem akar sikerülni... a nokia mapsot akarom megcsinálni h jó legyen
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Hackelni akarod a telefont hogy felmenjen a Nokia Maps?patrik1995 írta:sziasztok segítséget szeretnék kérni szignózáshoz 4.23as rendszer van a telón és az istenért nem akar sikerülni... a nokia mapsot akarom megcsinálni h jó legyen
Ha igen akkor azt HelloOX-szel lehet megoldani. Leírást itt találsz hozzá, de ezt a programot szignózni kell. A szignózáshoz meg kellenek az opda-s .cer és .key fájlok amihez itt találsz segítséget.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- klaussn95
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 16GB + 8GB microSD
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
armandboi írta:hi!
valaki tudja, hogy e-mail postafiókot hogy nézhetek meg a telóval anélkül, hogy felmennék a t-zonesra??? az 5 éves simensemen is be tudtam állítani, ott csak simán benyomtam, hogy citromailem van megadtam a kódot és megnéztem! 6220on hogy kell???
köszi
Asszem azt itt nem tod megcsinálni

Nokia N8 16GB + 8GB Kingston Mermory Card
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!!

Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
H*cked Belle
NokiaProgramok Mindörökké!!

Nyugodj békében [-KILLER-]!!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6220c
Sziasztok!!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Hogyan tudom kikapcsolni a képernyővédőt,pontosabban azt megoldani ,hogy csak készenléti állapotban jöjjön be mert kicsit idegesítő hogy félpercenként bejön.
lécci segítsetek.
előre is köszi
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Hogyan tudom kikapcsolni a képernyővédőt,pontosabban azt megoldani ,hogy csak készenléti állapotban jöjjön be mert kicsit idegesítő hogy félpercenként bejön.
lécci segítsetek.
előre is köszi
-
- 1. szint
Hy! Miért van az ha telepíteni akarok egy szignózott programot, akkor azt írja ki hogy: "Nem lehet telepíteni, a tanusítvány megakadályozza"?
- plunk
- Kiemelt 4. szint
- Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
- Been thanked: 2 times
Biztos hogy jó IMEI-vel szignóztad a programot, vagy valahol talált cer meg key fájlal?Szarvask írta:Hy! Miért van az ha telepíteni akarok egy szignózott programot, akkor azt írja ki hogy: "Nem lehet telepíteni, a tanusítvány megakadályozza"?

Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220

Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!