Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
nylacika
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
Has thanked: 51 times
Been thanked: 32 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: nylacika »

oliver92 írta:
oliver92 írta:Helló!
Múltkorokban írtam már,hogy telefonom akksija 1napot bír pedig nem nyüstölöm annyit..zenét szoktam rajt hallgatni néha(napi fél óra max)meg hívni,semmi mást és 1 nap alatt lemerül hiába van csutkára töltve,meg mostanában olyat csinált hogy bírta 1 napig full megvolt összes csík majd másnap lement egyszerre 3csík,majd magátol kikapcsolt és be sem lehetett kapcsolni..t-mobile webshopból rendeltem,küldjem vissza vagy helyi t-mibile üzletbe menjek be ezzel a problémámal?
Vélemény?
A memóriakártyán van valami program, ami folyamatosan fut a háttérben. Esetleg a gps-t vagy a netet használja. Próbáld meg bekapcsolni memkari nélkül.
martel86
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: martel86 »

Sziasztok! Nokia 5230-ast osztrák hálózatost lehet e itthon függetleníteni és kb mennyiért? Előre is köszi
nylacika
3. szint
3. szint

martel86 írta:Sziasztok! Nokia 5230-ast osztrák hálózatost lehet e itthon függetleníteni és kb mennyiért? Előre is köszi
Szerintem nem éri meg...
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

nylacika írta:
martel86 írta:Sziasztok! Nokia 5230-ast osztrák hálózatost lehet e itthon függetleníteni és kb mennyiért? Előre is köszi
Szerintem nem éri meg...
attól függ, ha ott megvette 1 juroér (sógoréknál az olyan telót ami nálunk 2év rablánc + 140e ft, 1-100 euroért adják 1év hűséggel) akkor miér ne lenne érdemes 2-3e Ft-ért megszabadítani rabláncaitól?
Martel86: keresd meg itt a fórumon Macika tagot és meglátod megéri-e vagy sem.
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

bladehu2 írta:
nylacika írta:
Szerintem nem éri meg...
attól függ, ha ott megvette 1 juroér (sógoréknál az olyan telót ami nálunk 2év rablánc + 140e ft, 1-100 euroért adják 1év hűséggel) akkor miér ne lenne érdemes 2-3e Ft-ért megszabadítani rabláncaitól?
Martel86: keresd meg itt a fórumon Macika tagot és meglátod megéri-e vagy sem.
Turbó sim is lehet egy megoldás . :laza3:
oliver92
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230

Hozzászólás Szerző: oliver92 »

nylacika írta:
oliver92 írta:
oliver92 írta:Helló!
Múltkorokban írtam már,hogy telefonom akksija 1napot bír pedig nem nyüstölöm annyit..zenét szoktam rajt hallgatni néha(napi fél óra max)meg hívni,semmi mást és 1 nap alatt lemerül hiába van csutkára töltve,meg mostanában olyat csinált hogy bírta 1 napig full megvolt összes csík majd másnap lement egyszerre 3csík,majd magátol kikapcsolt és be sem lehetett kapcsolni..t-mobile webshopból rendeltem,küldjem vissza vagy helyi t-mibile üzletbe menjek be ezzel a problémámal?
Vélemény?
A memóriakártyán van valami program, ami folyamatosan fut a háttérben. Esetleg a gps-t vagy a netet használja. Próbáld meg bekapcsolni memkari nélkül.
Néztem menügomb hosszan lenyomásával hogy megvannak e nyitva dolgok,de mindig bezárom őket és így is ugyanezt csinálja .. :confused3:
martel86
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: martel86 »

Köszi a válaszokat! Megkérdeztem időközben szervizesektől, egyik boltban azt mondták hogy 15 ezerért meg tudnák oldani, máshol pedig hogy nem lehet még függetleníteni őket. Annyit meg nem ér az egész szerintem. Viszont nem is tudtam hogy nem tudják függetleníteni, mert pl kódgeneráló programmal amit itt a fórumon is láttam belinkelve( most sajna nem jut eszembe a neve) avval próbáltam függetleníteni. A három próbálkozás persze nem jött össze, de nem írt ki még semmilyen zárolást vagy ilyesmit. Igaz ezt nem tudom még leellenőrizni mert az osztrák sim nem nálam van, mivel a teló se enyém, ezért csak hétvégén tudom megnézni.Remélem nem zárolta mert akkor elvileg kuka nem? Vagy ha netán zárolta meglehet valahogy menteni?
joci1986
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230 Navi

Hozzászólás Szerző: joci1986 »

oliver92 írta: Néztem menügomb hosszan lenyomásával hogy megvannak e nyitva dolgok,de mindig bezárom őket és így is ugyanezt csinálja .. :confused3:
Lehet, hogy már ajánlották előttem, de jobb felül érdemes lenne nézegetni, hogy BT vagy GPS ikon megjelenik-e, ezek elég szépen merítik a telefont. A másik ami segíthet (bár valszeg olyan hatalmas mértékű javulás nem várható tőle), hogy a kijelző fényerejét lejjebb veszed. Nekem a fele alatt van valamivel, és használható így is, kivéve napfényben :whaaa:

Itt sokan sokkal jobban értenek a telefonhoz mint én, de nem lenne érdemes teljesen újratelepíteni az egész oprendszert? Esetleg akkut cserélni? Csak mert nekem most megy 5. napja, és azért nyomkodom rendesen, meg próbálgatom állandóan hogy tetszik a legjobban (még nagyon új) :D

Mint ha letöltéseknél láttam volna akkukímélő progit ;)

szerk.
Vettem adatkábelt, de PC Suit módban állandóan megszakad a kapcsolat. Pont azért vettem hozzá kábelt, h tudjam így is használni, biztonsági mentés stb... Mitől lehet ez? :hmm2:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára joci1986 2010-08-05 csüt. 20:58:45-kor.
velox86
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: velox86 »

joci1986 írta:
oliver92 írta: Néztem menügomb hosszan lenyomásával hogy megvannak e nyitva dolgok,de mindig bezárom őket és így is ugyanezt csinálja .. :confused3:

hali lehet hülyeséget Írok de próbáld meg még hogy ne használjon 3g hálozatot hanem csak simát ha nem netezel telefonon akkor felesleges szerintem nekem kb 3-4 napot bír beállítások kapcsolat hálózat és ott a módja GSM ha hülyeséget irtam akkor bocsi
nylacika
3. szint
3. szint

velox86 írta:
joci1986 írta:

hali lehet hülyeséget Írok de próbáld meg még hogy ne használjon 3g hálozatot hanem csak simát ha nem netezel telefonon akkor felesleges szerintem nekem kb 3-4 napot bír beállítások kapcsolat hálózat és ott a módja GSM ha hülyeséget irtam akkor bocsi
Ha valaki nem használja a 3G-t, akkor valóban sok energiát meg tud spórolni vele... :yeah:
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”