Szia!Peru írta:Sziasztok! Erre az oldalra keveredtem, és olvastam a kérdéseket. Mivel pont 5530-ast használok, gondoltam válaszolnék egy többek által felvetett problémára. Biztos sokan használnak még 5530-as telót, és szeretnék megúszni a nem olcsó szervizi javíttatást... Tehát, mi is a teendő, ha bejövő és kimenő hívásnál kikapcsol a telefon?!?!... Amint azt minden esetben tapasztaltátok, a javasolt soft frissítés nem segített! Nyilván, hisz az esetek 90%-ában ez nem soft hiba! Ha minden más funkció rendben működik a telón, csak a hívásfogadás, és hívás indítás közbeni kikapcsolás az egyedüli probléma, nem kell senkinek a legrosszabbra gondolnia! ... Megoldása a következő: (Hangsúlyozom, ez az esetek 90%-ára igaz!) Pattintsd le a kijelző körüli dísz keretet (Az enyémen ezüst-kékcsíkkal. a tiéden lehet fekete-piroscsíkkal) Kikapcsolni sem muszáj a telót, mivel jobban nem is kell szétszedni a beavatkozáshoz! Tehát, miután a keretet sikeresen eltávolítottuk, láthatóvá válik néhány csatlakozás a telefonban. Minket most a bekapcsoló gomb alatti keskeny szalagkábel érint legjobban, mivel ezt kell egy vékony csavarhúzóval, vagy egy keskeny kés hegyével, az alaplap élére rányomni minél jobban de azért óvatosan!!! Ez a szalagkábel átfordúl az alaplap élén, könnyen megtalálható, jól látható helyen van! Sajnos elég könnyen elmozdulhat, kisebb koccanásoknál, ütődéseknél általában. Miután helyre igazítottuk, vissza pattinthatjuk a dísz keretet, és kész is vagyunk! Ha mégsem működne a dolog, érdemes megismételni az eljárást, kissé határozottabb mozdulatokkal... (Remélem segítettem, nálam bevált.) Motto: "Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!" ... Egyébiránt csatlakoznék, hogy a soft frissítgetéssel sem oldható meg minden probléma! Általában a műszaki analfabéta szajkózza megállás nélkül, mert valahol azt hallotta!!! Te meg ne dölj be neki!!! -üdv- Peru voltam.
Ha ezt képpel illusztrálod vagy akár videóval én megköszönöm neked!
Mert így lenne az igazi!

De érdekes dolog így leírva is köszi ezt még én sem hallottam!