Itt a válasz.ben89 írta:Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy a régi 5530 asomat szeretném visszaállítani az eredeti szoftverére(anno innen töltött ROMOT töltöttem fel rá), és nem tudom hogy induljak neki?!Ha jól emlékszem akkor ilyen olyan kódokat át kellett írogatni...Mert most a Suite nem egy 5530nak ismeri fel hanem talán egy C6os telónak.
Nokia 5530 XpressMusic
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5530 XpressMusic
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
köszi!potter55 írta:Itt a válasz.ben89 írta:Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy a régi 5530 asomat szeretném visszaállítani az eredeti szoftverére(anno innen töltött ROMOT töltöttem fel rá), és nem tudom hogy induljak neki?!Ha jól emlékszem akkor ilyen olyan kódokat át kellett írogatni...Mert most a Suite nem egy 5530nak ismeri fel hanem talán egy C6os telónak.
Még el se kezdtem semmit csinálni,kb egy hete vettem ki a régi sim-emet belőle és azóta áll a telcsi.Na már most vissza akartam rakni és nem ismeri fel?!Ilyennel találkozott valaki?Független a telcsi!Néztem a tüskéket hogy esetleg valami szösz bezavarhat de tiszta a sim helye.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5530
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Az a problémám, hogy internetezés közben, (wifiről) egy bizonyos adatmennyiség betöltése után (kb. 5 mega) dob egy errort, hogy a memória megtelt, zárjak be programokat. Ilyenkor automatán ki is lép néha a böngészőből. A belső memóriában 38 mega szabad hely van, a kártyán 2 giga, és netezés közben nem fut semmi más. Nincs erre valamiféle megoldás, hogy a netes tartalomat a memória kártyára mentse böngészés közben? Vagy ennél több adatot nem tud kezelni a böngésző.. bár ezt kétlem. Válaszotokat is előre köszönöm!
A segítségetek szeretném kérni. Az a problémám, hogy internetezés közben, (wifiről) egy bizonyos adatmennyiség betöltése után (kb. 5 mega) dob egy errort, hogy a memória megtelt, zárjak be programokat. Ilyenkor automatán ki is lép néha a böngészőből. A belső memóriában 38 mega szabad hely van, a kártyán 2 giga, és netezés közben nem fut semmi más. Nincs erre valamiféle megoldás, hogy a netes tartalomat a memória kártyára mentse böngészés közben? Vagy ennél több adatot nem tud kezelni a böngésző.. bár ezt kétlem. Válaszotokat is előre köszönöm!
- dani895
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia c5-03
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 16 times
hoho21 írta:Sziasztok!
Nem az tellik meg, hanem Ram! Sajnos ezeknek a telefonoknak kevés ramjuk van, ajánlom használd az Opera Mini-t!
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
- arnold93
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung SM-N9005 LG E730
- Has thanked: 3 times
- Kapcsolat:
Én inkább az uc web böngészõt ajánlomdani895 írta:hoho21 írta:Sziasztok!

Peace Of Mind
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530 XpresMusic
Sziasztok hogy lehet meg hackelni a mobilom segitségre van szükségem köszönöm Nokia 5530 XpresMusic
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Szia igy . http://www.smartnews.hu/2011/09/drweb-a ... /#commentskadasipeter írta:Sziasztok hogy lehet meg hackelni a mobilom segitségre van szükségem köszönöm Nokia 5530 XpresMusic
az 1. módszert csináld.
Skyp: kukuc-
- phoenix
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 60 times
Sziasztok!
Készítettem egy Nokia 5530-as Cfw-t amit már kb.3hónapja használok nagyon jó magyar Stabil és a 11-es Térkép maps van rajta tehát frissíteeni lehet ugyan úgy mint a mostani készüléken lévő Nokia Térképeket!
Úgy gondoltam meg osztom hátha van még valakinek e régi készüléke!
Különösebb komentet nem írnák róla csak a Szoftver verzió számát ami:40.0.003 és magyar Sw-ből készült!
Ne kérdezzetek felkel rakni és nem csalódtok majd!
Tehát az Sw itt:
http://www.mediafire.com/download/arsfx ... sztelt.zip
Mint a Gyárit ugyan úgy rakjuk fel ezt is!!! Nincs másolgatás Phoenixel Go fel!
Készítettem egy Nokia 5530-as Cfw-t amit már kb.3hónapja használok nagyon jó magyar Stabil és a 11-es Térkép maps van rajta tehát frissíteeni lehet ugyan úgy mint a mostani készüléken lévő Nokia Térképeket!
Úgy gondoltam meg osztom hátha van még valakinek e régi készüléke!
Különösebb komentet nem írnák róla csak a Szoftver verzió számát ami:40.0.003 és magyar Sw-ből készült!
Ne kérdezzetek felkel rakni és nem csalódtok majd!

Tehát az Sw itt:
http://www.mediafire.com/download/arsfx ... sztelt.zip
Mint a Gyárit ugyan úgy rakjuk fel ezt is!!! Nincs másolgatás Phoenixel Go fel!

- Rating: 2.63%
Nem tudom, mi (és főleg ki) miatt hintődött el az emberek agyában ez a "a szoftfrissítés mindent megold" vonal, de erősen butaság...
Ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb mellett lévő
kis gombbal ha valaki segít neked!
Ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb mellett lévő

-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA
Sziasztok! Erre az oldalra keveredtem, és olvastam a kérdéseket. Mivel pont 5530-ast használok, gondoltam válaszolnék egy többek által felvetett problémára. Biztos sokan használnak még 5530-as telót, és szeretnék megúszni a nem olcsó szervizi javíttatást... Tehát, mi is a teendő, ha bejövő és kimenő hívásnál kikapcsol a telefon?!?!... Amint azt minden esetben tapasztaltátok, a javasolt soft frissítés nem segített! Nyilván, hisz az esetek 90%-ában ez nem soft hiba! Ha minden más funkció rendben működik a telón, csak a hívásfogadás, és hívás indítás közbeni kikapcsolás az egyedüli probléma, nem kell senkinek a legrosszabbra gondolnia! ... Megoldása a következő: (Hangsúlyozom, ez az esetek 90%-ára igaz!) Pattintsd le a kijelző körüli dísz keretet (Az enyémen ezüst-kékcsíkkal. a tiéden lehet fekete-piroscsíkkal) Kikapcsolni sem muszáj a telót, mivel jobban nem is kell szétszedni a beavatkozáshoz! Tehát, miután a keretet sikeresen eltávolítottuk, láthatóvá válik néhány csatlakozás a telefonban. Minket most a bekapcsoló gomb alatti keskeny szalagkábel érint legjobban, mivel ezt kell egy vékony csavarhúzóval, vagy egy keskeny kés hegyével, az alaplap élére rányomni minél jobban de azért óvatosan!!! Ez a szalagkábel átfordúl az alaplap élén, könnyen megtalálható, jól látható helyen van! Sajnos elég könnyen elmozdulhat, kisebb koccanásoknál, ütődéseknél általában. Miután helyre igazítottuk, vissza pattinthatjuk a dísz keretet, és kész is vagyunk! Ha mégsem működne a dolog, érdemes megismételni az eljárást, kissé határozottabb mozdulatokkal... (Remélem segítettem, nálam bevált.) Motto: "Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni!" ... Egyébiránt csatlakoznék, hogy a soft frissítgetéssel sem oldható meg minden probléma! Általában a műszaki analfabéta szajkózza megállás nélkül, mert valahol azt hallotta!!! Te meg ne dölj be neki!!! -üdv- Peru voltam.