Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 xp ne
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik olyan progi, ami vissza tud hozni adatokat pl.: sms-t amik már nincsenek a telón??
Leírom mi történt és hogy miért kellene.
Na szóval. Egyik este a mobilomat csatlakoztattam a gépre (tárolóhely módban) mert zenéket akartam fölrakni rá. Ki is jelöltem a zenéket másolás megy minden és kaptam ez az idő alatt pár sms-t. Persze türelmetlen voltam és meg akartam nézni őket! Hát nem kellett volna! Mert mikor megnyitottam az egyiket valamit kiírta mobil le okéztam és eltűnt az összes sms-em!
Azt szeretném megkérdezni, hogy létezik olyan progi, ami vissza tud hozni adatokat pl.: sms-t amik már nincsenek a telón??
Leírom mi történt és hogy miért kellene.
Na szóval. Egyik este a mobilomat csatlakoztattam a gépre (tárolóhely módban) mert zenéket akartam fölrakni rá. Ki is jelöltem a zenéket másolás megy minden és kaptam ez az idő alatt pár sms-t. Persze türelmetlen voltam és meg akartam nézni őket! Hát nem kellett volna! Mert mikor megnyitottam az egyiket valamit kiírta mobil le okéztam és eltűnt az összes sms-em!
-
- Újonc
- Készüléktípus: NokiaNokiaNokia
- Nem: Férfi
Üdvözletem a tisztelt egybegyülteknek.
Nem tudom kinek volt már olyan problémája mint nekem, ha valaki tudna valami iránymutatást adni az jól esne, nem vagyok anyira kezdő, még a nokia3650 óta foglalkozom a témával de most megakadtam. Hozzám került egy 5800as "szoftverbajos" készülék, mondok oké, nem gond, death flash, aztán jóéccakát. Nah itt jön a képbe a probléma. Szépen phoenixel végig is megy a dolog, telón bejön a local mod ahogy kell, phoenix végez kiírja h a teló mindjárt bootol, és akkor kapcsol is a teló nokialogo be, ráerősödik a fény, és eltünik minden, majd pár másodperc mulva fehérség, aztán csíkozott képernyővel kikapcs. A másik verzió, h ugyanígy végig megy minden, nokialogo be, és akkor jön az üzenet h phone startup failed. Contact to retailer. Itt megállt a tudomány, valami ötlete esetleg valakinek?
Üdv.
Nem tudom kinek volt már olyan problémája mint nekem, ha valaki tudna valami iránymutatást adni az jól esne, nem vagyok anyira kezdő, még a nokia3650 óta foglalkozom a témával de most megakadtam. Hozzám került egy 5800as "szoftverbajos" készülék, mondok oké, nem gond, death flash, aztán jóéccakát. Nah itt jön a képbe a probléma. Szépen phoenixel végig is megy a dolog, telón bejön a local mod ahogy kell, phoenix végez kiírja h a teló mindjárt bootol, és akkor kapcsol is a teló nokialogo be, ráerősödik a fény, és eltünik minden, majd pár másodperc mulva fehérség, aztán csíkozott képernyővel kikapcs. A másik verzió, h ugyanígy végig megy minden, nokialogo be, és akkor jön az üzenet h phone startup failed. Contact to retailer. Itt megállt a tudomány, valami ötlete esetleg valakinek?
Üdv.
- blpub
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Nem downgrade-elték véletlenül azt a telót előtted? Vagy te nem downgrade-elted?
Esetleg Macika fórumtársat tudom javasolni, eszköze és tudása is van a szoftveresen javítható telókhoz.
Esetleg Macika fórumtársat tudom javasolni, eszköze és tudása is van a szoftveresen javítható telókhoz.
Üdv!
-
- Újonc
Jó kérdés, elvileg ott akadt meg a dolog h a 60as szoftot akarták rátenni. Ezzel nem is lenne gond, gyorsan rájöttem h nem gyári product kódja van, mert azt nem vette be. Amit nagyon furcsálok, h van 5 EURO3as rom a navifirmben természetesen különböző product kóddal, mind az 5 felmegy, úgy h nem írom át előtte, eleve nem is tudom átírni mert nem jut alapból a teló olyan állapotban h simán olvassa a phoenix, vagy nss. Most előbb odáig eljutottam h szoftverfrissítésnél bepipáltam h a local modban maradjon, phoenixen átkapcsoltam sima USB kapcsolatra, beolvastattam vele a telós, faján be is olvassa, átraktam test modba, át is kapcsol, de normálban ezt az üzit kapom:
The mode setting request failed.
There were problems in communication with the product. Check that the product is connected properly and that the connection has been established.
HRESULT 0x80042007 (-2147213305)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x8400440E. Common USB DCM: Connection to device lost, check that the cable is properly plugged and the device's power is on. ??????????????e
Connection: Driver message send failed;MTI32=0x8004201d
PNMsgIO: Message send timeout, no OnSent event;MTI32=0x80042007
CMtcFN::TryReadProductMode, failed;MTCFN=0x80042007
CMtcFN::RefreshMode, failed;MTCFN=0x80042007
Macika felhasználóval h tudok kapcsolatba lépni esetleg?
Üdv.
The mode setting request failed.
There were problems in communication with the product. Check that the product is connected properly and that the connection has been established.
HRESULT 0x80042007 (-2147213305)
Dtl: Could not send data to the driver, reason: 0x8400440E. Common USB DCM: Connection to device lost, check that the cable is properly plugged and the device's power is on. ??????????????e
Connection: Driver message send failed;MTI32=0x8004201d
PNMsgIO: Message send timeout, no OnSent event;MTI32=0x80042007
CMtcFN::TryReadProductMode, failed;MTCFN=0x80042007
CMtcFN::RefreshMode, failed;MTCFN=0x80042007
Macika felhasználóval h tudok kapcsolatba lépni esetleg?
Üdv.
- blpub
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Itt a fórumon írhatsz neki PÜ-t, vagy talán van mailcíme is megadva.
Amúgy nem frissítetted mostanában a PC Suite-ot, vagy az OVI Suite-ot (mostani nevén Nokia Suite)?
Mert azzal frissül a cable driver meg a pc connectivity solution, ami nálam azt okozta, hogy az 5800 local módban maradt, hiába volt beállítva, hogy menjen normálba flashelés után (vért izzadtam, mire levadásztam és visszaraktam a régi, jól működőket). Továbbá a PC-re mentett biztonsági mentésőbl az SMS-eket se tudta így visszaállítani a Suite. Ja, és én JAF-ot használok, az nem foglalkozik a product code-dal, nem is írja át, más PC-re szóló szoftot is simán feltesz a telóra.
Amúgy nem frissítetted mostanában a PC Suite-ot, vagy az OVI Suite-ot (mostani nevén Nokia Suite)?
Mert azzal frissül a cable driver meg a pc connectivity solution, ami nálam azt okozta, hogy az 5800 local módban maradt, hiába volt beállítva, hogy menjen normálba flashelés után (vért izzadtam, mire levadásztam és visszaraktam a régi, jól működőket). Továbbá a PC-re mentett biztonsági mentésőbl az SMS-eket se tudta így visszaállítani a Suite. Ja, és én JAF-ot használok, az nem foglalkozik a product code-dal, nem is írja át, más PC-re szóló szoftot is simán feltesz a telóra.
Üdv!
-
- Újonc
Már sikerült vele felvennem a kapcsolatot, megadtam neki minden adatot, azt mondta menthető és 3eFt ért meg is csinálja. Am Jaf al nem tudom megpróbálni, mert nem tudom letölteni, csak rapidon találtam, nekem pedig a net szolgáltatómnál le van tiltva a rapid (mobilnet)
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Itt a JAF:theo23 írta:Már sikerült vele felvennem a kapcsolatot, megadtam neki minden adatot, azt mondta menthető és 3eFt ért meg is csinálja. Am Jaf al nem tudom megpróbálni, mert nem tudom letölteni, csak rapidon találtam, nekem pedig a net szolgáltatómnál le van tiltva a rapid (mobilnet)
part1
part2
part3
part4
part5
és hozzá segítség
-
- Újonc
Haleluja Köszönöm a linkeket, rendben meg is van, bár a telóm nem lett jó, de régen is használtam a progit csak elkallódott valahol. Így belegondolva am jó nagy mulya vagyok h nem jutott eszembe rákeresni Nah de mégegyszer nagyon köszönöm a linkeket
-
- Újonc
- Készüléktípus: x8
- Has thanked: 1 time
Hali énis igy jártam a bátyám 5800xm-val.DE atirtam a productkodot nss-el es jafal halottmodbol ujraélesztettem es azota mindenjo.De a Phoenix nem engedte mert valamit nem talalt a frimware fálylbol pedig mindenn levolt töltvehozzá.Probáld meg JAF-AL biztos segit halottmodban élezd ujra sok sikert.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Gondolom, az E: meghajtó gyári fájljait kereste, ami kb 1 Giga.Gyongyosi írta:Hali énis igy jártam a bátyám 5800xm-val.DE atirtam a productkodot nss-el es jafal halottmodbol ujraélesztettem es azota mindenjo.De a Phoenix nem engedte mert valamit nem talalt a frimware fálylbol pedig mindenn levolt töltvehozzá.Probáld meg JAF-AL biztos segit halottmodban élezd ujra sok sikert.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.