Mikor benn van a mamóriakártya az összes rajta lévő alkalmazást elkezdi felpakolni. Ezt hogy csinálta e a többi is nem tudom, de nem emlékszem rá hogy valaha lett volna gondom vele. Igazából nem lenne zavaró ha a bizonyos első indításnál nem lenne neki alapértelmezett a szolgáltatóm mobil internetkapcsolata.Damir írta: Ezt nem teljesen értem, kifejtenéd?
"Elkezd felpakolni minden programot amit talál. Mindent automatikusan telepít bármivel is érintkezteted. Nincsenek kérdések akarom e. Nincs kérdés akarok e roamingolni meg hasonlók. Irritáló. kifejezetten irritáló!"
Van olyan alkalmazásom amelyik előszeretettel mászna frissíteni magát (hogy törne el a lába

A megoldás nálam az első indítás simkártya nélkül verzió lett...
Most flasheltem egyébként rá egy másik V60 custom romot. Sajnos feltörve ez sincs bár sokkal gyosabb (!!!) és szebb is mint a nokiás (a szebb itt relatív. Nekem szép az amit tudok használni és nem pazarolja a helyet az amúgy sem nagy kijelzőn. Ezért a nokia egyik alapmegoldása sem nyerte el a tetszésem!). Downgradelni viszont sajnos nem sikerült vissza az 50.0.005-ösre. Most töröm a fejem melyik oldalon is voltam még anno a szignózgatással

Köszi a tippet a térképhez.