Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
lilalur
1. szint
1. szint
Has thanked: 5 times
Been thanked: 10 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: lilalur »

Damir írta: Ezt nem teljesen értem, kifejtenéd?

"Elkezd felpakolni minden programot amit talál. Mindent automatikusan telepít bármivel is érintkezteted. Nincsenek kérdések akarom e. Nincs kérdés akarok e roamingolni meg hasonlók. Irritáló. kifejezetten irritáló!"
Mikor benn van a mamóriakártya az összes rajta lévő alkalmazást elkezdi felpakolni. Ezt hogy csinálta e a többi is nem tudom, de nem emlékszem rá hogy valaha lett volna gondom vele. Igazából nem lenne zavaró ha a bizonyos első indításnál nem lenne neki alapértelmezett a szolgáltatóm mobil internetkapcsolata.
Van olyan alkalmazásom amelyik előszeretettel mászna frissíteni magát (hogy törne el a lába :D) valamint amíg eltökörészik az alkalmazások installálgatásával nem férsz hozzá a beállításokhoz, hogy kilődd a telefonból ezt az automatikus hozzáférési pontot. Persze lehet csak nekem okoznak ezek gondot. Nagyon régóta nem nyúltam bele a telefon beállításaiba. A legtöbbet már szinte el is felejtettem hogy kellett.

A megoldás nálam az első indítás simkártya nélkül verzió lett...
Most flasheltem egyébként rá egy másik V60 custom romot. Sajnos feltörve ez sincs bár sokkal gyosabb (!!!) és szebb is mint a nokiás (a szebb itt relatív. Nekem szép az amit tudok használni és nem pazarolja a helyet az amúgy sem nagy kijelzőn. Ezért a nokia egyik alapmegoldása sem nyerte el a tetszésem!). Downgradelni viszont sajnos nem sikerült vissza az 50.0.005-ösre. Most töröm a fejem melyik oldalon is voltam még anno a szignózgatással :D. Aztán mehet rá remélem a legújabb HelloOX2.

Köszi a tippet a térképhez. :)
lilalur
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Nem: Férfi
Has thanked: 112 times
Been thanked: 350 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

lilalur írta:Mikor benn van a mamóriakártya az összes rajta lévő alkalmazást elkezdi felpakolni...
Ez nem új jelenség. S60v3 óta létezik http://www.smartnews.hu/2008/05/beragad ... avolitasa/
Ezért érdemes teló reset előtt törölni a rendszermappákat a memóriakártyáról, vagy formázni azt is.
Kép Kép
eclipse
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
Has thanked: 66 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: eclipse »

Sziasztok! Tudja valaki, hogy lehet a névjegyeket úgy lementeni a telefonról, hogy utána androidos készülékre fel lehessen tenni? Esetleg közvetlenül átmásolni lehetőleg egyszerre? Előre is köszönöm az ötleteket!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

eclipse írta:Sziasztok! Tudja valaki, hogy lehet a névjegyeket úgy lementeni a telefonról, hogy utána androidos készülékre fel lehessen tenni? Esetleg közvetlenül átmásolni lehetőleg egyszerre? Előre is köszönöm az ötleteket!
Esetleg talán ez segít.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
eclipse
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Galaxy S4 I9506 LTE 4.4.2
Has thanked: 66 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: eclipse »

Köszönöm az ötletet, megpróbálom, bár nekem kicsit bonyolultnak tűnik. Egyébként csak a sim-re másolást ajánlja fel.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

eclipse írta:Köszönöm az ötletet, megpróbálom, bár nekem kicsit bonyolultnak tűnik. Egyébként csak a sim-re másolást ajánlja fel.
Névjegyzék/megjelölés/összes megjelölése. Utána Opciók/ névjegykártya másol/ másik memória. kijelölöd az E:, Ezzel az összeset átmásolja vcf-ben a memkarira, aztán onnan már a Pcre lehet másolni, aztán a másik telóra. :yes:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Rutkovszki Csaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 5800
Has thanked: 21 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Rutkovszki Csaba »

sziasztok!! egy hatalmas nagy segítséget szeretnék kérni.
próbáltam egy másik szoftver rárakni a nokia 5800-ámra. a folyamat szépen lezajlott csak a végén nem ismerte fel a program a telefont és hibát írt ki ami miatt nem tudta befejezni a szoftverfrissítést. azóta nem kapcsol be a telefon:S olvastam interneten hogy helyre lehet pofozni a telót. csak azt nem tudom, hogy hogyan. ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Rutkovszki Csaba írta:sziasztok!! egy hatalmas nagy segítséget szeretnék kérni.
próbáltam egy másik szoftver rárakni a nokia 5800-ámra. a folyamat szépen lezajlott csak a végén nem ismerte fel a program a telefont és hibát írt ki ami miatt nem tudta befejezni a szoftverfrissítést. azóta nem kapcsol be a telefon:S olvastam interneten hogy helyre lehet pofozni a telót. csak azt nem tudom, hogy hogyan. ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Ezen az oldalon: viewtopic.php?f=64&t=40 Ez a rész a lényeg a te esetedben: Szoftveresen halott telefon újraélesztése
Azt ne felejtsd el, hogy csak azt a verziót amivel próbálkoztál vagy annál nagyobbat tehetsz fel! Visszafelé (kisebb verzióra való frissítés) tilos frissíteni, mert végleg hazavágod a telcsit!
Rutkovszki Csaba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 5800
Has thanked: 21 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Rutkovszki Csaba »

Todo írta:
Ezen az oldalon: viewtopic.php?f=64&t=40 Ez a rész a lényeg a te esetedben: Szoftveresen halott telefon újraélesztése
Azt ne felejtsd el, hogy csak azt a verziót amivel próbálkoztál vagy annál nagyobbat tehetsz fel! Visszafelé (kisebb verzióra való frissítés) tilos frissíteni, mert végleg hazavágod a telcsit!
RM-356_52.0.007_027_000_U001.uda itt az 52.0.007 mutatja a verziót?? köszi a gyors választ:)
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Rutkovszki Csaba írta:
Todo írta:
RM-356_52.0.007_027_000_U001.uda itt az 52.0.007 mutatja a verziót?? köszi a gyors választ:)
Igen! Vagy a 52.0.7-es verzióval vagy a 60.0.3-as verzióval teheted újra a szoftot!
These users thanked the author Todo for the post:
Rutkovszki Csaba (2011-12-25 vas. 19:07:01)
Rating: 2.63%
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”