Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Miért írja ki mostanában a facebook a gyári böngészővel, hogy betölti a felcső csikot, majd lentebb görgetek az ürességben.
ott egy mappa alatt ez ovlasható:
Sorry, something went wrong.
Újra
ott egy mappa alatt ez ovlasható:
Sorry, something went wrong.
Újra
- Deus
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
Igyekszem kevés dolgot tenni a C-re ,de ennek ellenére mégis egyre kevesebb helyem van rajta. Nincs egy progi ami takarítana rajta egy kicsit anélkül hogy kitörölne számomra bármi fontosat?
Egy másik kérdés : Hogy tudom a C-n lévő sms-eimet át rakni az E-re?
Egy másik kérdés : Hogy tudom a C-n lévő sms-eimet át rakni az E-re?
Lumia 735 Gray
-
- Újonc
- Készüléktípus: Tube
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!Zenelejátszóban hogy tudom törölni azt a mappát amit ,,sérült fájl”-ra hivatkozva nem enged törölni?X-plore sem látja.Ötlet?
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
Látom, többnyire itt már csak kérdésekből áll a topik
, de azért előjövök én is a problémámmal, hátha...
Nemrég frissítettem az új szoftra, viszont azóta csak ma indítottam el a Maps-ot (illetve GArmint és a Navitel-t), ám megdöbbenve tapasztaltam, hogy finoman szólva fos lett. Értsd: darabos, be van lassulva, KÉSIK (!!!) (pedig a Maps sosem késett), az egész olyan mintha kegyetlenül terhelve lenne a proci, mint mikor egy windows brutál belassul. A beépített gps-ével használom, korábban ilyen gebasz nem volt. Nem tudom, hogy esetleg az időjárásnak tudható-e be, de ráadásul nem csak késve mutatja a helyzetet, még pontatlan is sokszor, el-el ugrál.
Valaki tapasztal(t) hasonlót?
Semmivel sem használom "máshogyabban" a telót, nincs rajta plusz fiszfasz stb.
Volt egy firmware update ovisuite-on keresztül és ennyi.
Igaz, hardreset, memkártya törlés nem. Lehet, még ezeket meg kéne próbáljam?
Látom, többnyire itt már csak kérdésekből áll a topik

Nemrég frissítettem az új szoftra, viszont azóta csak ma indítottam el a Maps-ot (illetve GArmint és a Navitel-t), ám megdöbbenve tapasztaltam, hogy finoman szólva fos lett. Értsd: darabos, be van lassulva, KÉSIK (!!!) (pedig a Maps sosem késett), az egész olyan mintha kegyetlenül terhelve lenne a proci, mint mikor egy windows brutál belassul. A beépített gps-ével használom, korábban ilyen gebasz nem volt. Nem tudom, hogy esetleg az időjárásnak tudható-e be, de ráadásul nem csak késve mutatja a helyzetet, még pontatlan is sokszor, el-el ugrál.

Valaki tapasztal(t) hasonlót?
Semmivel sem használom "máshogyabban" a telót, nincs rajta plusz fiszfasz stb.
Volt egy firmware update ovisuite-on keresztül és ennyi.
Igaz, hardreset, memkártya törlés nem. Lehet, még ezeket meg kéne próbáljam?
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!sancala64 írta:Sziasztok!Zenelejátszóban hogy tudom törölni azt a mappát amit ,,sérült fájl”-ra hivatkozva nem enged törölni?X-plore sem látja.Ötlet?
Ha a memkarin van, mentsd le róla, amire szükséged van, aztán formázd le és utána másold vissza az adatokat! Ha a telón, akkor adatmentés, (a beállításokat ne mentsd le!) aztán hard reset és adatok visszaállítása.
- Rating: 2.63%

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
fel szeretném tenny oviból a foursquare for symbian nevü programot, letöltöm telepités, kész, elinditom beirom a nevem és jelszavam és kiírja hogy nem tud csatlakozni angolul.
már az is furcsa hogy meg se kérdezi a program hogy csatlakozhaz-e netre. régen müködött :S
már az is furcsa hogy meg se kérdezi a program hogy csatlakozhaz-e netre. régen müködött :S
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
üdv urak.
még mindig nincs olyan képernyőkímélő ami állandóan látszik ha nem használom a telót? mint mondjuk n8 gyári órája? sleeping screen és a night light progit nem tudtam működésre bírni esetleg valami más?
bár a night light progit láttam menni egy youtubeos videón de nekem az istennek nem indul el pedig qt is fent van
thx a segítséget ha valakinek van valami infója
még mindig nincs olyan képernyőkímélő ami állandóan látszik ha nem használom a telót? mint mondjuk n8 gyári órája? sleeping screen és a night light progit nem tudtam működésre bírni esetleg valami más?
bár a night light progit láttam menni egy youtubeos videón de nekem az istennek nem indul el pedig qt is fent van
thx a segítséget ha valakinek van valami infója

-
- 1. szint
hogy lehet a legőjabb Qt-t a telefonra telepíteni?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Mondjuk úgy, hogy a letöltéseknél rákeresel , letöltöd és telepíted!akyyy írta:hogy lehet a legőjabb Qt-t a telefonra telepíteni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Nem: Férfi
Srácok!
Augusztusban múlt két éves az 5800-asom. Nekem nagyon sok problémám van vele. Rendszeresen fagy,
- az akksija előfordul, hogy egy nap alatt minden macera nélkül meglepetésszerűen lemerül,
- amikor ébreszt, van olyan olyan, hogy nem tudom kikapcsolni,
- a rádiót is utálja, ha jön egy hívás közben, akkor agyhalott lesz.
Néhány hete azonban olyat produkál ami halálosan idegesítő.
Az érintőképernyőn nem az az ikon kapcsol be amit megnyomok, hanem kettővel arrébb. Vagy pl. az egyes helyett a hármas, ha számot próbálok érinteni.
Ha kikapcsolom és újraindítom, időnként segít. De van, hogy még az akkumulátort is ki kell venni, és pihentetni.
Megkérdeztem a debreceni Nokia Szerviz egyik szerelőjét mi a teendő. Azt mondta, hogy szoftver frissítés nem segít,
ez érintőképernyő csere. Egy olyan telefonnál, amit jobbára telefonálni és zenét hallgatni használok, játszani és netezni nagyon ritkán? Szóval alig taperolom és mégis?
Van tippetek? Vagy egy Nokia ennyit bírna?
Augusztusban múlt két éves az 5800-asom. Nekem nagyon sok problémám van vele. Rendszeresen fagy,
- az akksija előfordul, hogy egy nap alatt minden macera nélkül meglepetésszerűen lemerül,
- amikor ébreszt, van olyan olyan, hogy nem tudom kikapcsolni,
- a rádiót is utálja, ha jön egy hívás közben, akkor agyhalott lesz.
Néhány hete azonban olyat produkál ami halálosan idegesítő.
Az érintőképernyőn nem az az ikon kapcsol be amit megnyomok, hanem kettővel arrébb. Vagy pl. az egyes helyett a hármas, ha számot próbálok érinteni.
Ha kikapcsolom és újraindítom, időnként segít. De van, hogy még az akkumulátort is ki kell venni, és pihentetni.
Megkérdeztem a debreceni Nokia Szerviz egyik szerelőjét mi a teendő. Azt mondta, hogy szoftver frissítés nem segít,
ez érintőképernyő csere. Egy olyan telefonnál, amit jobbára telefonálni és zenét hallgatni használok, játszani és netezni nagyon ritkán? Szóval alig taperolom és mégis?
Van tippetek? Vagy egy Nokia ennyit bírna?