Nokia 6650 Fold
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Omnia7+BB 9700+E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 6650 Fold
Különbözetből PSP lett véve... Van fényképezőm. Csak érdeklődtem.
Motorola V2288;Siemens C35;Nokia 3310;3330;3510i;3650;N-Gage;SE S700i;Alcatel S853;6680;E50;K800i;N82;HTC Touch Diamond;N95 8GB;iPhone 3G;6650 T-Mobile;3GS;N900;X6-00;Milestone
- dwayne
- 1. szint
- Készüléktípus: Panasonic X700 - Nokia 6650
Hát azthiszem ahhoz is lehet venni fényképező kiegészítőt, de az se lesz valami híres:)
Visszatérve, ezek a fixfókuszos 2MP-es kamerák most az átlag "középszar" kategória szerintem...
Bár n958GB-n úgy tudom a fwvel javult a képminőség, de egy kommersz kamerával sztem nem foglalkoznak...
Visszatérve, ezek a fixfókuszos 2MP-es kamerák most az átlag "középszar" kategória szerintem...
Bár n958GB-n úgy tudom a fwvel javult a képminőség, de egy kommersz kamerával sztem nem foglalkoznak...
-
- Újonc
- Készüléktípus: 6650 T-mobile
Sziasztok!
Ha telepítem a 3.31-es szoftot akkor annál át kell írni a product kódot? Vagy csak elég ha ráküldöm a nokia software updater-t? Maradnék a magyar menünél.
Ja és bizti hülye kérdés de miért is kell (kéne) hackelni a telefont? Ezt oldja meg az installserver.exe? Azért kell mert egyes progik csak így mennek fel rá? Csak én még nem éreztem szükségét. Vagy a szignózással van kapcsolatban?
Na csak ennyit oktondiskodnék 1előre.
Köszi előre is a válaszokat!
Ha telepítem a 3.31-es szoftot akkor annál át kell írni a product kódot? Vagy csak elég ha ráküldöm a nokia software updater-t? Maradnék a magyar menünél.
Ja és bizti hülye kérdés de miért is kell (kéne) hackelni a telefont? Ezt oldja meg az installserver.exe? Azért kell mert egyes progik csak így mennek fel rá? Csak én még nem éreztem szükségét. Vagy a szignózással van kapcsolatban?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!apesz9 írta:Sziasztok!
Az elejéhez nemtok hozzászólni, csak annyit hogy írd át, frissíts, majd írd vissza, így tuti a siker
A hack ahhoz kell, hogy az installserver-t (vagy annak patchét) tudd használni a telefonban, ezzel kikerülve a szignózást
-
- Újonc
Ok! Köszi a választ még gondolkodom a frissítésen!Damir88 írta:Szia!apesz9 írta:Sziasztok!
Az elejéhez nemtok hozzászólni, csak annyit hogy írd át, frissíts, majd írd vissza, így tuti a siker
A hack ahhoz kell, hogy az installserver-t (vagy annak patchét) tudd használni a telefonban, ezzel kikerülve a szignózást
- dwayne
- 1. szint
- Készüléktípus: Panasonic X700 - Nokia 6650
Ha itthon vetted a Tmobilnál, akkor nem kell ítírni, nekem maradt a magyar nyelv.
-
- Újonc
Jaja Trémobiltól származik a tella! Csak még az jutott eszembe, hogy én super simmel használom és olvastam, hogy más típusoknál előfordul, hogy frissítés után nem müxik vele. 6650 esetében erről tudna valaki vmi infót mondani? Mert ha frissítek és utána nem tudom használni a turboval akkor biztos magamhoz nyúlok!dwayne írta:Ha itthon vetted a Tmobilnál, akkor nem kell ítírni, nekem maradt a magyar nyelv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 6650
Nekem megy a legújabb firmware-rel is, de csak GSM módban. Az UMTS-t ki kell kapcsolni. Ja és a GPRS-t is felejtsd el. Üdv.apesz9 írta:Jaja Trémobiltól származik a tella! Csak még az jutott eszembe, hogy én super simmel használom és olvastam, hogy más típusoknál előfordul, hogy frissítés után nem müxik vele. 6650 esetében erről tudna valaki vmi infót mondani? Mert ha frissítek és utána nem tudom használni a turboval akkor biztos magamhoz nyúlok!dwayne írta:Ha itthon vetted a Tmobilnál, akkor nem kell ítírni, nekem maradt a magyar nyelv.
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5300
Hello!
Van egy kis problémám ezzel a készülékkel, remélem tudtok segíteni.
A telefonom (tmobile) minden nap reggel 7-kor (ha be van kapcsolva) átállítja az időt + 1 órával előre (7 óráról 8 órára) illetve a dátumot 1 héttel előre (ápr. 8-tól 13-ra). Bevittem a szervizbe, ahol kicserélték a készüléket egy újra. Ez az új készülék az időt már nem állítja át, de a dátumot igen. Ugyanúgy 1 héttel előre.
Szerintetek?
Köszi a választ előre is.
Van egy kis problémám ezzel a készülékkel, remélem tudtok segíteni.
A telefonom (tmobile) minden nap reggel 7-kor (ha be van kapcsolva) átállítja az időt + 1 órával előre (7 óráról 8 órára) illetve a dátumot 1 héttel előre (ápr. 8-tól 13-ra). Bevittem a szervizbe, ahol kicserélték a készüléket egy újra. Ez az új készülék az időt már nem állítja át, de a dátumot igen. Ugyanúgy 1 héttel előre.
Szerintetek?
Köszi a választ előre is.
- Csubakka456
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia E7-00
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 15 times