Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Riku47 írta:Hali!
Nekem olyan problémám lenne, hogy hívás(ok) után ha belépek a menübe akkor a névjegyzéknél és a naplónál van az a kis ikon hogy futnak ezek a progik. Nagyon idegesítő hogy mindig be kell lépni hogy bezárjam őket.
Valaki találkozott ezzel? Mit lehet kezdeni vele? Köszi...
Ez mindegyik telonál így van, nekem az E52, és az N95-ön is.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
matthew994
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: matthew994 »

Hello! Légyszíves segítsetek!

1 hónapja van meg a telefon, most jött meg a számlánk apuval. (neki is ilyen telója van).. és hát használtuk elég sokszor a GPS-t (a beépített alkalmazást: Ovi) mivel avval a tudatban éltünk, hogy ez ingyenes.. és mikor nézzük a számlát nekem 10.000Ft.. apumnak meg 18000Ft... Akkor hogy is van ez? O.o Ez nem is ingyenes vagy miiii? :S Kérlek segítsetek..
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

matthew994 írta:Hello! Légyszíves segítsetek!

1 hónapja van meg a telefon, most jött meg a számlánk apuval. (neki is ilyen telója van).. és hát használtuk elég sokszor a GPS-t mivel avval a tudatban éltünk, hogy ez ingyenes.. és mikor nézzük a számlát nekem 10.000Ft.. apumnak meg 18000Ft... Akkor hogy is van ez? O.o Ez nem is ingyenes vagy miiii? :S Kérlek segítsetek..
Ki kell kapcsolni a Kiegészített GPS-t.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
potter55
Moderátor
Moderátor

laci64 írta:
Riku47 írta:Hali!
Nekem olyan problémám lenne, hogy hívás(ok) után ha belépek a menübe akkor a névjegyzéknél és a naplónál van az a kis ikon hogy futnak ezek a progik. Nagyon idegesítő hogy mindig be kell lépni hogy bezárjam őket.
Valaki találkozott ezzel? Mit lehet kezdeni vele? Köszi...
Ez mindegyik telonál így van, nekem az E52, és az N95-ön is.
A JbakTaskman be lehet állítani, hogy az ilyen programokat bezárja magától.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

potter55
Moderátor
Moderátor

Drizzt01 írta:Még egy kérdésem lenne.
Hogyan tudok .syst telepíteni, mert azt írja hogy nem támogatja :(
Mert nem a telefonodhoz valót szedtél le. Neked s60v5-ös kell, de ezt olvasd el.

matthew994
Újonc
Újonc

potter55 írta:
matthew994 írta:Hello! Légyszíves segítsetek!

1 hónapja van meg a telefon, most jött meg a számlánk apuval. (neki is ilyen telója van).. és hát használtuk elég sokszor a GPS-t mivel avval a tudatban éltünk, hogy ez ingyenes.. és mikor nézzük a számlát nekem 10.000Ft.. apumnak meg 18000Ft... Akkor hogy is van ez? O.o Ez nem is ingyenes vagy miiii? :S Kérlek segítsetek..
Ki kell kapcsolni a Kiegészített GPS-t.
Egy haveromnak bevan pipálva és neki nem vett el pénzt a kártyájáról.. (ő kártyás) biztos jó amit írsz? Nem az hogy nem hiszek neked, csak nem szeretnék mégegyszer abba a hibába esni amibe most vagyunk.. azért nem mindegy, hogy 1.800Ft-t fizetek havonta vagy 10.000Ft...
Amúgy ha csak a Beépített GPS van bepipálva úgy jó?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matthew994 2010-06-16 szer. 13:15:03-kor.
Drizzt01
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 5230 500
Has thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: Drizzt01 »

potter55 írta:
Drizzt01 írta:Még egy kérdésem lenne.
Hogyan tudok .syst telepíteni, mert azt írja hogy nem támogatja :(
Mert nem a telefonodhoz valót szedtél le. Neked s60v5-ös kell, de ezt olvasd el.
THX :yeah: :yeah:
potter55
Moderátor
Moderátor

matthew994 írta: Egy haveromnak bevan pipálva és neki nem vett el pénzt a kártyájáról.. (ő kártyás) biztos jó amit írsz? Nem az hogy nem hiszek neked, csak nem szeretnék mégegyszer abba a hibába esni amibe most vagyunk.. azért nem mindegy, hogy 1.800Ft-t fizetek havonta vagy 10.000Ft...
Igen úgy jó. De lehet a haverodnak van egy netcsomgaja és havonta fizet egy havidíjat érte, amivel olcsóbb a net. ha neked nincs akkor a szolgáltató elég sokat számlázz (hogy mennyit azt az oldalán meg tudod nézni).

A térképet és a hangot a gépről raktad rá? Mert ha nem (és ha jól tudom) akkor használat közben tölti le és ahhoz is net kell vagyis az is pénz.
Más netes program nem futott a háttérben. Ezt (Külföldre utazom. Mit tudok tenni a véletlen roaming internet (és az ezzel járó sokezres számla) elkerülése érdekében? és az alatta lévőt) olvasd el.

matthew994
Újonc
Újonc

potter55 írta:
matthew994 írta: Egy haveromnak bevan pipálva és neki nem vett el pénzt a kártyájáról.. (ő kártyás) biztos jó amit írsz? Nem az hogy nem hiszek neked, csak nem szeretnék mégegyszer abba a hibába esni amibe most vagyunk.. azért nem mindegy, hogy 1.800Ft-t fizetek havonta vagy 10.000Ft...
Igen úgy jó. De lehet a haverodnak van egy netcsomgaja és havonta fizet egy havidíjat érte, amivel olcsóbb a net. ha neked nincs akkor a szolgáltató elég sokat számlázz (hogy mennyit azt az oldalán meg tudod nézni).

A térképet és a hangot a gépről raktad rá? Mert ha nem (és ha jól tudom) akkor használat közben tölti le és ahhoz is net kell vagyis az is pénz.
Más netes program nem futott a háttérben. Ezt (Külföldre utazom. Mit tudok tenni a véletlen roaming internet (és az ezzel járó sokezres számla) elkerülése érdekében? és az alatta lévőt) olvasd el.
Igen a térképet a gépről raktam rá a Nokia oldaláról letöltött Nokia Map Loader-val. hangot nem használtunk. Jah és csak magyarországon használtam..
hun_milo
3. szint
3. szint
Készüléktípus: E 72 Lumia710
Has thanked: 52 times
Been thanked: 17 times

Hozzászólás Szerző: hun_milo »

matthew994 írta:
potter55 írta:

Igen a térképet a gépről raktam rá a Nokia oldaláról letöltött Nokia Map Loader-val. hangot nem használtunk. Jah és csak magyarországon használtam..
Ha biztosra akarsz menni és nem használod egyébként a netet a telefonon akkor az internet és a wap hozzáférési pontokat töröld ki vagy nevezd át, akkor tuti nem tud fel mászni a netre bármennyire is szeretne :smartass:
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”