Ez mindegyik telonál így van, nekem az E52, és az N95-ön is.Riku47 írta:Hali!
Nekem olyan problémám lenne, hogy hívás(ok) után ha belépek a menübe akkor a névjegyzéknél és a naplónál van az a kis ikon hogy futnak ezek a progik. Nagyon idegesítő hogy mindig be kell lépni hogy bezárjam őket.
Valaki találkozott ezzel? Mit lehet kezdeni vele? Köszi...
Nokia 5230
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Nokia 5230
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Hello! Légyszíves segítsetek!
1 hónapja van meg a telefon, most jött meg a számlánk apuval. (neki is ilyen telója van).. és hát használtuk elég sokszor a GPS-t (a beépített alkalmazást: Ovi) mivel avval a tudatban éltünk, hogy ez ingyenes.. és mikor nézzük a számlát nekem 10.000Ft.. apumnak meg 18000Ft... Akkor hogy is van ez? O.o Ez nem is ingyenes vagy miiii? :S Kérlek segítsetek..
1 hónapja van meg a telefon, most jött meg a számlánk apuval. (neki is ilyen telója van).. és hát használtuk elég sokszor a GPS-t (a beépített alkalmazást: Ovi) mivel avval a tudatban éltünk, hogy ez ingyenes.. és mikor nézzük a számlát nekem 10.000Ft.. apumnak meg 18000Ft... Akkor hogy is van ez? O.o Ez nem is ingyenes vagy miiii? :S Kérlek segítsetek..
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ki kell kapcsolni a Kiegészített GPS-t.matthew994 írta:Hello! Légyszíves segítsetek!
1 hónapja van meg a telefon, most jött meg a számlánk apuval. (neki is ilyen telója van).. és hát használtuk elég sokszor a GPS-t mivel avval a tudatban éltünk, hogy ez ingyenes.. és mikor nézzük a számlát nekem 10.000Ft.. apumnak meg 18000Ft... Akkor hogy is van ez? O.o Ez nem is ingyenes vagy miiii? :S Kérlek segítsetek..
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- potter55
- Moderátor
A JbakTaskman be lehet állítani, hogy az ilyen programokat bezárja magától.laci64 írta:Ez mindegyik telonál így van, nekem az E52, és az N95-ön is.Riku47 írta:Hali!
Nekem olyan problémám lenne, hogy hívás(ok) után ha belépek a menübe akkor a névjegyzéknél és a naplónál van az a kis ikon hogy futnak ezek a progik. Nagyon idegesítő hogy mindig be kell lépni hogy bezárjam őket.
Valaki találkozott ezzel? Mit lehet kezdeni vele? Köszi...
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

- potter55
- Moderátor
Mert nem a telefonodhoz valót szedtél le. Neked s60v5-ös kell, de ezt olvasd el.Drizzt01 írta:Még egy kérdésem lenne.
Hogyan tudok .syst telepíteni, mert azt írja hogy nem támogatja

-
- Újonc
Egy haveromnak bevan pipálva és neki nem vett el pénzt a kártyájáról.. (ő kártyás) biztos jó amit írsz? Nem az hogy nem hiszek neked, csak nem szeretnék mégegyszer abba a hibába esni amibe most vagyunk.. azért nem mindegy, hogy 1.800Ft-t fizetek havonta vagy 10.000Ft...potter55 írta:Ki kell kapcsolni a Kiegészített GPS-t.matthew994 írta:Hello! Légyszíves segítsetek!
1 hónapja van meg a telefon, most jött meg a számlánk apuval. (neki is ilyen telója van).. és hát használtuk elég sokszor a GPS-t mivel avval a tudatban éltünk, hogy ez ingyenes.. és mikor nézzük a számlát nekem 10.000Ft.. apumnak meg 18000Ft... Akkor hogy is van ez? O.o Ez nem is ingyenes vagy miiii? :S Kérlek segítsetek..
Amúgy ha csak a Beépített GPS van bepipálva úgy jó?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára matthew994 2010-06-16 szer. 13:15:03-kor.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230 500
- Has thanked: 17 times
THXpotter55 írta:Mert nem a telefonodhoz valót szedtél le. Neked s60v5-ös kell, de ezt olvasd el.Drizzt01 írta:Még egy kérdésem lenne.
Hogyan tudok .syst telepíteni, mert azt írja hogy nem támogatja

- potter55
- Moderátor
Igen úgy jó. De lehet a haverodnak van egy netcsomgaja és havonta fizet egy havidíjat érte, amivel olcsóbb a net. ha neked nincs akkor a szolgáltató elég sokat számlázz (hogy mennyit azt az oldalán meg tudod nézni).matthew994 írta: Egy haveromnak bevan pipálva és neki nem vett el pénzt a kártyájáról.. (ő kártyás) biztos jó amit írsz? Nem az hogy nem hiszek neked, csak nem szeretnék mégegyszer abba a hibába esni amibe most vagyunk.. azért nem mindegy, hogy 1.800Ft-t fizetek havonta vagy 10.000Ft...
A térképet és a hangot a gépről raktad rá? Mert ha nem (és ha jól tudom) akkor használat közben tölti le és ahhoz is net kell vagyis az is pénz.
Más netes program nem futott a háttérben. Ezt (Külföldre utazom. Mit tudok tenni a véletlen roaming internet (és az ezzel járó sokezres számla) elkerülése érdekében? és az alatta lévőt) olvasd el.

-
- Újonc
Igen a térképet a gépről raktam rá a Nokia oldaláról letöltött Nokia Map Loader-val. hangot nem használtunk. Jah és csak magyarországon használtam..potter55 írta:Igen úgy jó. De lehet a haverodnak van egy netcsomgaja és havonta fizet egy havidíjat érte, amivel olcsóbb a net. ha neked nincs akkor a szolgáltató elég sokat számlázz (hogy mennyit azt az oldalán meg tudod nézni).matthew994 írta: Egy haveromnak bevan pipálva és neki nem vett el pénzt a kártyájáról.. (ő kártyás) biztos jó amit írsz? Nem az hogy nem hiszek neked, csak nem szeretnék mégegyszer abba a hibába esni amibe most vagyunk.. azért nem mindegy, hogy 1.800Ft-t fizetek havonta vagy 10.000Ft...
A térképet és a hangot a gépről raktad rá? Mert ha nem (és ha jól tudom) akkor használat közben tölti le és ahhoz is net kell vagyis az is pénz.
Más netes program nem futott a háttérben. Ezt (Külföldre utazom. Mit tudok tenni a véletlen roaming internet (és az ezzel járó sokezres számla) elkerülése érdekében? és az alatta lévőt) olvasd el.
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Ha biztosra akarsz menni és nem használod egyébként a netet a telefonon akkor az internet és a wap hozzáférési pontokat töröld ki vagy nevezd át, akkor tuti nem tud fel mászni a netre bármennyire is szeretnematthew994 írta:potter55 írta:matthew994 írta: Egy haveromnak bevan pipálva és neki nem vett el pénzt a kártyájáról.. (ő kártyás) biztos jó amit írsz? Nem az hogy nem hiszek neked, csak nem szeretnék mégegyszer abba a hibába esni amibe most vagyunk.. azért nem mindegy, hogy 1.800Ft-t fizetek havonta vagy 10.000Ft...
Igen a térképet a gépről raktam rá a Nokia oldaláról letöltött Nokia Map Loader-val. hangot nem használtunk. Jah és csak magyarországon használtam..