Én meg pont érintőképernyőset szeretnék.Damir88 írta:
Még mindig az N95 a nyerő
Amiben jobb ez a teló, az a tapi lehet, de egy olyan embernek mint én, még ez se. Én ugyanis szeretem a fizikai billentyűt.
Sajnos az N95 ennél jobb teló, lehet hogy nem mai gyerek, nem lehet vele villogni, de biztos, hogy jobb mint ez
Nekem is felajánlottak cserét erre, de még nem vagyok biztos, hogy elég lesz nekem ez a teló...
Nokia 5530 XpressMusic
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5530 XpressMusic
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Menj be egy bolt és nyomkodj meg egyet. én is ezt csináltam, bementem az MM-be és megnéztem közelebbről.s7or4x írta:Én meg pont érintőképernyőset szeretnék.Damir88 írta:
Még mindig az N95 a nyerő
Amiben jobb ez a teló, az a tapi lehet, de egy olyan embernek mint én, még ez se. Én ugyanis szeretem a fizikai billentyűt.
Sajnos az N95 ennél jobb teló, lehet hogy nem mai gyerek, nem lehet vele villogni, de biztos, hogy jobb mint ez
Nekem is felajánlottak cserét erre, de még nem vagyok biztos, hogy elég lesz nekem ez a teló...
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 5530
Tudd már meg légyszi, hogy mi annak a fóliának a neve, mert engem is érdekelne.1stPicur írta:Szia!csuvbakka írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a telóhoz valami minőségi kijelzővédő fóliát kapni?
Én például itt Érden, egyik ilyen használt telós, szervizes boltban kérdeztem, és már rendeltek is (még csak most jött ki erre a típusra).
Ez inkább ilyen örök fólia. Ráteszik valami géppel, de nem szeded le utána, viszont tényleg nem karcolódik, talán még nem is törik. Nálunk ez 2500 Ft-ba kerül.
-
- Újonc
Pár napja már a speedshop-nál is lehet kapni: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=29796jkoplev írta:Tudd már meg légyszi, hogy mi annak a fóliának a neve, mert engem is érdekelne.1stPicur írta:Szia!csuvbakka írta:Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ehhez a telóhoz valami minőségi kijelzővédő fóliát kapni?
Én például itt Érden, egyik ilyen használt telós, szervizes boltban kérdeztem, és már rendeltek is (még csak most jött ki erre a típusra).
Ez inkább ilyen örök fólia. Ráteszik valami géppel, de nem szeded le utána, viszont tényleg nem karcolódik, talán még nem is törik. Nálunk ez 2500 Ft-ba kerül.
Még csak 2 napja használom, tehát korai még véleményt mondani róla, de az biztos hogy a gyári fóliától sokkal jobb.
-
- 1. szint
Hát annál csak jobb lehet, második napon mattá karcolódott a zsebemben. Pedig semmi extrát nem csináltam vele, csak a bérletem volt mellette.csuvbakka írta:Pár napja már a speedshop-nál is lehet kapni: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=29796
Még csak 2 napja használom, tehát korai még véleményt mondani róla, de az biztos hogy a gyári fóliától sokkal jobb.
Te raktad fel, vagy szervizben csinálták? Ha szervizben "szakszerűen" rakatod fel, akkor az mennyibe fáj?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Ha pesti vagy és elhozod, egy kézfogásért felrakom Neked.jkoplev írta:Hát annál csak jobb lehet, második napon mattá karcolódott a zsebemben. Pedig semmi extrát nem csináltam vele, csak a bérletem volt mellette.csuvbakka írta:Pár napja már a speedshop-nál is lehet kapni: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=29796
Te raktad fel, vagy szervizben csinálták? Ha szervizben "szakszerűen" rakatod fel, akkor az mennyibe fáj?
-
- 1. szint
Nem vagyok pesti De azért kösz.Macika írta: Ha pesti vagy és elhozod, egy kézfogásért felrakom Neked.
Ezek szerint biztos nem nehéz felrakni. Már csak kéne szerezni egyet.
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem, a trükk a pormentes helyen van.jkoplev írta:Nem vagyok pesti De azért kösz.Macika írta: Ha pesti vagy és elhozod, egy kézfogásért felrakom Neked.
Ezek szerint biztos nem nehéz felrakni. Már csak kéne szerezni egyet.
Nálam ez a fürdőszoba, elhúzott zuhanyfüggönnyel, forró pára után. Az leveri a port. Tökéletesen fel lehet rakni. Aztán már csak a párhuzamos/merőlegesre kell figyelni!
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5530
Hello mindenkinek!
Boldog tulajdonosa vagyok egy 5530asnak de hogy még boldogabb lehessek meg kellene tanulnom a szignózást és elég sokmindent ezzel kapcsolatban:)
Elkezdtem olvasni az oldal megfelelő topic-jait de lassan kifolyik a szemem. (és még mindig nem nagyon értem a dolgot - ez a sok topic/verzió és szignós oldal...)
Szal ezt szeretném ha valaki segítene megtalálni a megfelelő topic-ot/módszert a szigózáshoz, ezen a tipuson.
Arra már rájöttem hogy IMEI megadása nélkül nemfog meni a dolog (szomorú is vagyok ezmiatt - mai világban nemlehet tudni).
Jah és még1 kérdés.. Ti találtatok a telón word excel vagy pdf olvasót? Esetleg rálehet venni valahogy a kicsikét h olvassa az ilyen fájlokat?
A válaszokat és a segítséget előre is köszönöm!
ÜDv!
Boldog tulajdonosa vagyok egy 5530asnak de hogy még boldogabb lehessek meg kellene tanulnom a szignózást és elég sokmindent ezzel kapcsolatban:)
Elkezdtem olvasni az oldal megfelelő topic-jait de lassan kifolyik a szemem. (és még mindig nem nagyon értem a dolgot - ez a sok topic/verzió és szignós oldal...)
Szal ezt szeretném ha valaki segítene megtalálni a megfelelő topic-ot/módszert a szigózáshoz, ezen a tipuson.
Arra már rájöttem hogy IMEI megadása nélkül nemfog meni a dolog (szomorú is vagyok ezmiatt - mai világban nemlehet tudni).
Jah és még1 kérdés.. Ti találtatok a telón word excel vagy pdf olvasót? Esetleg rálehet venni valahogy a kicsikét h olvassa az ilyen fájlokat?
ÜDv!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Itt a segítség a szignózáshoz.babape írta:Hello mindenkinek!
ÜDv!
És ha meg vannak a fájlok akkor ezt lészignózód és feltelepíted, és tudod olvasni és szerkeszteni az excel fájlokat.
Ha ezt szignózód le és feltelepíted akkor meg tudod olvasni a pdf fájlokat.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.