Nokia 6220 Classic

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Nokia 6220 Classic

Hozzászólás Szerző: Macika »

Segal írta:
Macika írta:
tompi9 írta:Box-al ez orvosolható :?2:
IMEI-t cserélni BB5-ös készüléken??????????

Te vagy nagyon tudsz valamit, vagy nagyon nem.

Én az utóbbira szavaznék... :)
kérdezte nem kijelentette
Amúgy ez a 6630 as óta csak főpanelcserével orvosolható amúgy nem lesz új az IMEI
OK, nekem máshogyan néz ki a kérdőjelem... :)

Amit írtál, az úgy korrekt, ahogy írtad.
Gyakorlatilag a DCT3-asokkal leáldozott a házilag (de még a box-szal is) IMEI-csere korszaka.
A DCT4-eseknél már csak harverelem-cserével, a BB5-ösöknél (és a DCT4+ -nál) pedig már úgy sem lehetséges a számcsere.
mezolotti
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 6220 classic
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mezolotti »

Sziasztok!
Nem rég vettem egy ilyen telcsit.Ez előtt 6120c-m volt,de sajnos nem lehetett benne kikapcsolni az exponálási hangot :duhos2: ,és mikor tönkre ment,azt mondták,hogy ilyet vegyek,mert ebben ki lehet kapcsolni... de sajnos sehol sem találom... légyszi,aki tudja,hogy mit tehetnék vele,az írjon! Még új a telcsi,jó lenne,ha gari vesztés nélkül is lehetne tenni valamit. Köszi előre is!
plunk
Kiemelt 4. szint
Kiemelt 4. szint
Készüléktípus: Sony Z3c [Lollipop]
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: plunk »

mezolotti írta:Sziasztok!
Nem rég vettem egy ilyen telcsit.Ez előtt 6120c-m volt,de sajnos nem lehetett benne kikapcsolni az exponálási hangot :duhos2: ,és mikor tönkre ment,azt mondták,hogy ilyet vegyek,mert ebben ki lehet kapcsolni... de sajnos sehol sem találom... légyszi,aki tudja,hogy mit tehetnék vele,az írjon! Még új a telcsi,jó lenne,ha gari vesztés nélkül is lehetne tenni valamit. Köszi előre is!

Ezzeltalán működhet, nem tudom hogy a kamerahanghoz beletartozik-e az exponálóhang is...
Kép :balra: :balra: Szignózási segédlet
Phoenix Internal Service Software 2009.17.0.38220 :king:
Otthon sose frissíts a jelenleginél kisebb szoftververzióra!
mezolotti
Újonc
Újonc

plunk írta:
mezolotti írta:Sziasztok!

Ezzeltalán működhet, nem tudom hogy a kamerahanghoz beletartozik-e az exponálóhang is...
Köszi!DE Azt írta ki telepítésnél,hogy: "Tanusítványhiba. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával"
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mezolotti írta:
plunk írta: Ezzeltalán működhet, nem tudom hogy a kamerahanghoz beletartozik-e az exponálóhang is...
Köszi!DE Azt írta ki telepítésnél,hogy: "Tanusítványhiba. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával"
Akkor állítsd be ezt: alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI. Ha után is írja hogy tanúsítványhiba akkor szignózni kell a programot, amiről itt olvashatsz.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
mezolotti
Újonc
Újonc

potter55 írta:
mezolotti írta:
plunk írta: Ezzeltalán működhet, nem tudom hogy a kamerahanghoz beletartozik-e az exponálóhang is...
Akkor állítsd be ezt: alkalmazáskezelőben:opciók-beállítások-szoftvertelepítés: MIND, online tanusítvány ellenőrzés: KI. Ha után is írja hogy tanúsítványhiba akkor szignózni kell a programot, amiről itt olvashatsz.

Köszi még egyszer... sajnos semmi sem volt jó.
kalloa
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 6220 classic
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: kalloa »

én kikapcsoltam a figyelmeztető hangokat és néma a kamera, illetve ha megtalálod a camera hangfájlt akkor azt sztem kicserélheted csendre.
mezolotti
Újonc
Újonc

kalloa írta:én kikapcsoltam a figyelmeztető hangokat és néma a kamera, illetve ha megtalálod a camera hangfájlt akkor azt sztem kicserélheted csendre.

De jó neked! Köszi az ötletet,de nekem még mindig hangoskodik fényképezésnél.... Lehet,hogy beviszem szervizbe,talán tudnak vele mit csinálni... vagy nem tudom...
mezolotti
Újonc
Újonc

A 19. oldalon olvastam,hogy orrlyuk-nak ugyanaz a problémája volt júliusban, mint nekem most... (kamerahang).Ha valaki meg tudná nekem pontosan,részletesen mondani,hogy ott mit is csinált és mivel,hogy neki elnémult,azt nagyon megköszönném!!! :pislog:
orrlyuk
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: orrlyuk »

mezolotti írta:A 19. oldalon olvastam,hogy orrlyuk-nak ugyanaz a problémája volt júliusban, mint nekem most... (kamerahang).Ha valaki meg tudná nekem pontosan,részletesen mondani,hogy ott mit is csinált és mivel,hogy neki elnémult,azt nagyon megköszönném!!! :pislog:
Helló!

Nos, lényegében már többen leírták a megoldást, de összeszedem, nekem mi volt a legegyszerűbb.

1. Mivel én NEM akartam hackelni a telefonom, szereztem hozzá biztonsági tanúsítványokat. A kínai oldal nagyszerűen működik, 1 nap alatt elkészültek, azóta ereklyeként őrzöm a 2 fájlt. A folyamat nem bonyolult, bár elsőre annak tűnhet. Itten részletesen le van írva, mit kell csinálni: http://s60web.extra.hu/szignozas_kikerulese/opda/
Lényegében egy kínai nyelvű felületen regisztrálsz, mint bárhol máshol, utána meg egy angol felületen, (többek között) az IMEI számod elküldése után, kb. 1 nap alatt megkapod a szükséges fájlokat.

2 A korábban linkelt Cenrep nevű program (http://www.nokiaprogramok.hu/modules.p ... &id=23556)telepítése után az 1. kamerahang kiválasztása esetén csöndben lesz exponáláskor. Hogy telepíthesd, a kínaiaktól kapott fájlokkal kell szignóznod a Cenrep programot. Ehhez több segédprogram is van, én a SignSIS nevűt használtam.

Elméletileg ennyi. Nekem eredetileg 3.23-as szoft volt, most a legújabb van a telefonon, mindkettővel jól működik.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”