Nokia 6210 Navigator

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
kpi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 6210 Navigator

Hozzászólás Szerző: kpi »

Sziasztok!
Egyik haveromnak buherálom a 6210 Naviját.Új témát kért rá.Letöltöttem hozzá egy animált klasszikus órát.Minden frankó de az óra nem indul el. s60v3-as téma meg minden.Az ikonok is jók.Olvastam itt beállításokat de nem sikerült nekem a mutatvány.A Menü>Opciók után sem találom a beállítási lehetőséget.
Valaki tudna részletes segítséget adni? :pirul:

Köszi.
kpi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E71

Hozzászólás Szerző: kpi »

Bdany írta:A menüben az opciókat nyomd meg, és az ikonanimáción belül a be van kipipálva?
Én sem megyek vele semmire.Szóval symbian jel push majd megjelenik a menü.Opciók>de ott egyik menüpont sem vezet a témák beállításához.És itt megakadtam.Az animált klasszikus (mutatós) óra nem mutatja az időt.A mp mutató szalad körbe és pont.
Metzgermeister
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: Metzgermeister »

Sziasztok! Jó hírem van számotokra! Van használható installserver.exe fájl és lehetséges a downgrade házilag egy szál usb-vel. Mindez a 6210navihoz. És ez nem kamu. Saját telefonomon tesztelem mindkettőt. És hibátlanul működik!!!
mj620
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 6210

Hozzászólás Szerző: mj620 »

Metzgermeister írta:Sziasztok! Jó hírem van számotokra! Van használható installserver.exe fájl és lehetséges a downgrade házilag egy szál usb-vel. Mindez a 6210navihoz. És ez nem kamu. Saját telefonomon tesztelem mindkettőt. És hibátlanul működik!!!
Mi az amúgy?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

mj620 írta:
Metzgermeister írta:Sziasztok! Jó hírem van számotokra! Van használható installserver.exe fájl és lehetséges a downgrade házilag egy szál usb-vel. Mindez a 6210navihoz. És ez nem kamu. Saját telefonomon tesztelem mindkettőt. És hibátlanul működik!!!
Mi az amúgy?
Az installserver.exe fájl azzal tudod kikerülni a szignózást hogy ne kelljen minden programot külön szignózni.
A házilag downgrade azt meg úgy tudom hogy nem lehetséges de lehet hogy tévedek.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Metzgermeister
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N95

Hozzászólás Szerző: Metzgermeister »

Az installserver.exe tartalmazza azokat az "engedélyeket" amelyek segítségével lehet feltelepíteni bármit. EZ a saját következtetésem XD Na mármost a downgrade-ben én is kételkedtem de lehetséges. és nem csak a 6210N-el!!!
pfbalazs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia X6
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: pfbalazs »

Sziasztok!
Van egy Nokia 6210 Navigátorom és eggyik napról a másikra elment rajta a kamera mármint csak a fő a második amivel videó telefonálni lehet az működik de az elsődleges az nem.... és nem tudom mitől van:((( az lehet hogy szoftverfrissítést kéne csinálnom és akkor jó lenne a dolog?
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv: Balu
potter55
Moderátor
Moderátor

pfbalazs írta:Sziasztok!
Van egy Nokia 6210 Navigátorom és eggyik napról a másikra elment rajta a kamera mármint csak a fő a második amivel videó telefonálni lehet az működik de az elsődleges az nem.... és nem tudom mitől van:((( az lehet hogy szoftverfrissítést kéne csinálnom és akkor jó lenne a dolog?
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv: Balu
Szerintem előtte ments le a telefonról mindent és formázd le meg a kártyát is. Ha utána se jó akkor jöhet a szoftverfrissítés. És ha az se hozza rendbe akkor valami hardveres baja lett.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

geri005
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6210 Navigator

Hozzászólás Szerző: geri005 »

Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy Vodafonos Navigatorhoz. Nincs vodás kártyám, ezért szeretném házilag kiütni ha megoldható?!
potter55
Moderátor
Moderátor

geri005 írta:Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy Vodafonos Navigatorhoz. Nincs vodás kártyám, ezért szeretném házilag kiütni ha megoldható?!
Azt otthon nem tudod, és az oldal nem foglalkozik függetlenítéssel.
Talán próbáld ki a TurboSIM-et hátha jó lesz.

Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”