Sziasztok!
Egyik haveromnak buherálom a 6210 Naviját.Új témát kért rá.Letöltöttem hozzá egy animált klasszikus órát.Minden frankó de az óra nem indul el. s60v3-as téma meg minden.Az ikonok is jók.Olvastam itt beállításokat de nem sikerült nekem a mutatvány.A Menü>Opciók után sem találom a beállítási lehetőséget.
Valaki tudna részletes segítséget adni?
Bdany írta:A menüben az opciókat nyomd meg, és az ikonanimáción belül a be van kipipálva?
Én sem megyek vele semmire.Szóval symbian jel push majd megjelenik a menü.Opciók>de ott egyik menüpont sem vezet a témák beállításához.És itt megakadtam.Az animált klasszikus (mutatós) óra nem mutatja az időt.A mp mutató szalad körbe és pont.
Sziasztok! Jó hírem van számotokra! Van használható installserver.exe fájl és lehetséges a downgrade házilag egy szál usb-vel. Mindez a 6210navihoz. És ez nem kamu. Saját telefonomon tesztelem mindkettőt. És hibátlanul működik!!!
Metzgermeister írta:Sziasztok! Jó hírem van számotokra! Van használható installserver.exe fájl és lehetséges a downgrade házilag egy szál usb-vel. Mindez a 6210navihoz. És ez nem kamu. Saját telefonomon tesztelem mindkettőt. És hibátlanul működik!!!
Metzgermeister írta:Sziasztok! Jó hírem van számotokra! Van használható installserver.exe fájl és lehetséges a downgrade házilag egy szál usb-vel. Mindez a 6210navihoz. És ez nem kamu. Saját telefonomon tesztelem mindkettőt. És hibátlanul működik!!!
Mi az amúgy?
Az installserver.exe fájl azzal tudod kikerülni a szignózást hogy ne kelljen minden programot külön szignózni.
A házilag downgrade azt meg úgy tudom hogy nem lehetséges de lehet hogy tévedek.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Az installserver.exe tartalmazza azokat az "engedélyeket" amelyek segítségével lehet feltelepíteni bármit. EZ a saját következtetésem XD Na mármost a downgrade-ben én is kételkedtem de lehetséges. és nem csak a 6210N-el!!!
Sziasztok!
Van egy Nokia 6210 Navigátorom és eggyik napról a másikra elment rajta a kamera mármint csak a fő a második amivel videó telefonálni lehet az működik de az elsődleges az nem.... és nem tudom mitől van:((( az lehet hogy szoftverfrissítést kéne csinálnom és akkor jó lenne a dolog?
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv: Balu
pfbalazs írta:Sziasztok!
Van egy Nokia 6210 Navigátorom és eggyik napról a másikra elment rajta a kamera mármint csak a fő a második amivel videó telefonálni lehet az működik de az elsődleges az nem.... és nem tudom mitől van:((( az lehet hogy szoftverfrissítést kéne csinálnom és akkor jó lenne a dolog?
A válaszokat előre is köszönöm.
üdv: Balu
Szerintem előtte ments le a telefonról mindent és formázd le meg a kártyát is. Ha utána se jó akkor jöhet a szoftverfrissítés. És ha az se hozza rendbe akkor valami hardveres baja lett.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.