Nokia 700
-
- Újonc
- Készüléktípus: N7 C7-00 Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia 700
Sziasztok!!
Feltenném ezt a CFW-t http://www.smartnews.hu/2013/12/itt-a-d ... ia-700-ra/ ,de nem tudom hogy lehetne beletenni a magyar nyelvet
Tudna valaki segíteni???
Feltenném ezt a CFW-t http://www.smartnews.hu/2013/12/itt-a-d ... ia-700-ra/ ,de nem tudom hogy lehetne beletenni a magyar nyelvet
Tudna valaki segíteni???
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
http://www.smartnews.hu/2010/08/nyelv-h ... mware-hez/kacsa1 írta:Sziasztok!!
Tudna valaki segíteni???
-
- Újonc
- Készüléktípus: N7 C7-00 Nokia 700
- Has thanked: 2 times
Köszönöm! Most,hogy letöltöttem a nyelvi fájlokat is,úgy tűnik olyan formátumban vannak,hogy csak be kel másolni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 0
Sziasztok!Sziasztok!
Nokia 700 telefonomhoz szeretnék egy kis segitséget kérni. Wifi kapcsolatot keres, és keres és keres...... a végtelenségig és ennyi. Eddig rendesen működött, baj nem volt vele soha és már 3 éves a telefon. Megtaláltam, hogy a wifi kapcsolatok amiket használtam a memóriájában vannak, szóval fel kellene hogy ismerje. A beállitásoknál is ugyan oda jutok el, elkezd keresni és keres....újrainditás megvolt, hátha valami ilyen probléma lenne, de sajnos nem. Mi történhetett?
Köszönöm a segitséget előre is!
Üdv,
Marvan
Hali!
Legközelebb használd léci a nokia 700 topikját! Ez a kérdés nem ehhez a típushoz tartozik.
Az összes wifi kapcsolatoddal baj van? Gondolok itt otthoni, munkahelyi vagy egyéb gyakran használtra. Azt már próbáltad, hogy törlöd a készülékről az ismert wifi pontot, majd egy újraindítás után ismét párosítod a készüléket a routerrel? Ha csak egy kapcsolattal vannak gondjaid, akkor érdemes például a routert is újraindítani.
Régebben volt már ez téma, talán jön valaki aki még emlékszik a jó öreg symbire. Kitartás!
Szia!
Nem találtam a Nokia 700 topikját, azért merészkedtem ide irni, bocsiii
Sajnos az összes wifi kapcsolatommal van gond, mert egy sem jön be.
Az összes kapcsolatot már csak a beállitások-hálózati célok-internet illetve a nem besorolt fül alatt találom meg. innen töröljem ki? de ha ki is törlöm, attól még nem talál továbbra sem semmit...
Remélem tényleg jön valaki aki tud segiteni, mert olyan, mintha a fél kezem hiányozna.
Ha tud valaki segiteni, nagyon örülnék neki. Az előzmények fentebb olvashatók. A Fórum olvasására nem volt elég időm, nem tudtam végig olvasni a 36 oldalt, csak a 10-ig jutottam....
Köszönöm előre is!
Üdv,
Marvan
-
- Újonc
Végigolvastam és senki nem irt ilyen problémáról, mint ami nekem van. Igy már csak a remény marad, hátha tud valaki segiteni.Sziasztok!
Nokia 700 telefonomhoz szeretnék egy kis segitséget kérni. Wifi kapcsolatot keres, és keres és keres...... a végtelenségig és ennyi. Eddig rendesen működött, baj nem volt vele soha és már 3 éves a telefon. Megtaláltam, hogy a wifi kapcsolatok amiket használtam a memóriájában vannak, szóval fel kellene hogy ismerje. A beállitásoknál is ugyan oda jutok el, elkezd keresni és keres....újrainditás megvolt, hátha valami ilyen probléma lenne, de sajnos nem. Mi történhetett?
Köszönöm a segitséget előre is!
Üdv,
Marvan
Hali!
Legközelebb használd léci a nokia 700 topikját! Ez a kérdés nem ehhez a típushoz tartozik.
Az összes wifi kapcsolatoddal baj van? Gondolok itt otthoni, munkahelyi vagy egyéb gyakran használtra. Azt már próbáltad, hogy törlöd a készülékről az ismert wifi pontot, majd egy újraindítás után ismét párosítod a készüléket a routerrel? Ha csak egy kapcsolattal vannak gondjaid, akkor érdemes például a routert is újraindítani.
Régebben volt már ez téma, talán jön valaki aki még emlékszik a jó öreg symbire. Kitartás!
Szia!
Nem találtam a Nokia 700 topikját, azért merészkedtem ide irni, bocsiii
Sajnos az összes wifi kapcsolatommal van gond, mert egy sem jön be.
Az összes kapcsolatot már csak a beállitások-hálózati célok-internet illetve a nem besorolt fül alatt találom meg. innen töröljem ki? de ha ki is törlöm, attól még nem talál továbbra sem semmit...
Remélem tényleg jön valaki aki tud segiteni, mert olyan, mintha a fél kezem hiányozna.
Sziasztok!
Ha tud valaki segiteni, nagyon örülnék neki. Az előzmények fentebb olvashatók. A Fórum olvasására nem volt elég időm, nem tudtam végig olvasni a 36 oldalt, csak a 10-ig jutottam....
Köszönöm előre is!
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Én megpróbálnék egy hard resetet, de lehet, hogy a wifi vevő adta meg magát. Ha a hard reset nem segít, keresd meg Macikát itt a fórumon.marvan írta:Végigolvastam és senki nem irt ilyen problémáról, mint ami nekem van. Igy már csak a remény marad, hátha tud valaki segiteni.
-
- Újonc
Köszönöm a segitségedet!ferret írta:Én megpróbálnék egy hard resetet, de lehet, hogy a wifi vevő adta meg magát. Ha a hard reset nem segít, keresd meg Macikát itt a fórumon.marvan írta:Végigolvastam és senki nem irt ilyen problémáról, mint ami nekem van. Igy már csak a remény marad, hátha tud valaki segiteni.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: lumia 820
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 34 times
Előtte csinálj mentést a gépedre, mert minden törlődni fog a telóról! Jót fog tenni a mobilodnak egy nulláról indulás...marvan írta:Köszönöm a segitségedet!ferret írta:Én megpróbálnék egy hard resetet, de lehet, hogy a wifi vevő adta meg magát. Ha a hard reset nem segít, keresd meg Macikát itt a fórumon.marvan írta:Végigolvastam és senki nem irt ilyen problémáról, mint ami nekem van. Igy már csak a remény marad, hátha tud valaki segiteni.