Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Csab10 írta:Véleményed van arról hogy az 5230 jobb képet csinál ?
nekem volt 5230 is, dehogy csinál az jobb képeket. ha gonosz akarnék lenni azt mondanám egyformán f*s képeket csinál mindkettő :) de az 5800-ban legalább van auto fókusz (meg led), így kevesebb a homályos kép mint az 5230-nál. mms-be elküldeni a képet és a teló kijelzőjén nézegetni, arra megfelel. és ezen nem segít semmilyen buzgálás, nem a jpg tömörítés (ezt állítgatják a moddolások) miatt f*s a kép hanem mert ennyit tudnak azok a kamerák. próbálkozni próbálkozhatsz, de ha érdemi javulást vársz akkor csalódni fogsz. szerintem CSAK a kamera miatt felesleges hack-el vacakolnod.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

bladehu2 írta:
nekem volt 5230 is, dehogy csinál az jobb képeket. ha gonosz akarnék lenni azt mondanám egyformán f*s képeket csinál mindkettő :) de az 5800-ban legalább van auto fókusz (meg led), így kevesebb a homályos kép mint az 5230-nál. mms-be elküldeni a képet és a teló kijelzőjén nézegetni, arra megfelel. és ezen nem segít semmilyen buzgálás, nem a jpg tömörítés (ezt állítgatják a moddolások) miatt f*s a kép hanem mert ennyit tudnak azok a kamerák. próbálkozni próbálkozhatsz, de ha érdemi javulást vársz akkor csalódni fogsz. szerintem CSAK a kamera miatt felesleges hack-el vacakolnod.
A kép dolgot vitatom. Ugyanis, a családban van mind a 2 tipus, tehát 5800 és 5230 is. Sajna az 5800 képei valóban a f*s minőség határán vannak, különösen, ha letöltöm pc-re és ott nézem meg. Hozzá képest, az 5230 képei klasszisokkal jobbak. Autofókusz meg led vaku ide, vagy oda.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Csab10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5230
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Csab10 »

bladehu2 írta:
Jobb képet csinál, kipróbáltam.Volt 5230-am nekem is, és még megvan (bár nem én használom).Csináltam mintkettővel képet, és az 5230 sokkal jobbat csinál.Legalább is egy szobában, este, villanyfénynél sokkal tisztább és világosabb képet csinál az 5230.
Megpróbálom azt a hack-et, hátha segít egy hangyaf*sznyit..
Siemens A35,Siemens C55,Sony Ericsson (W)D750i Hacked + 2gb (Még megvan:),W910i Hacked +4gb, Nokia 5230 + 8gb Micro SDHC Class 6.
skyrush7
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
Has thanked: 60 times
Been thanked: 88 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: skyrush7 »

Én 3 éve használok 5230-ast, de volt 5800 is. Szerintem az 5230 rosszabb képeket csinál. A videóval meg vagyok elégedve.
Kép
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

kiegyezünk abban hogy mai elvárásokhoz képest (gépen/tv-n megnézésre) mindkettő a f*s kategória versenyzője? :) nem fényképezésre való egyik sem (régen se volt, csak akkor nem volt jobb), arra ott az n8. viszont sports-tracker -hez tökéletes még mindig, 2x anyi ideig megy rajta a gps mint az n8-on és kb 3x annyi ideig mint a droidon. de mp3 lejátszónak is kiváló és még telefonálni is lehet vele :lol:
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

Sziasztok!Van a családban egy 5800,az a baj vele hogy hidegben elsötétül a kijelzője,néhány kis színes csík de többnyire fekete,ha felmelegszik akkor minden oké vele.A gazdája a kabát belső zsebében hordja de ott is fázik.Mitől lehet?Javasoltam neki hogy vigye egy szervizbe megnézetni de előtte gondoltam megkérdem.
Mellesleg az enyém volt a teló előtte,de nálam ilyet nem csinált :hmm2:
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Has thanked: 0
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

bobvosgy írta:Sziasztok!Van a családban egy 5800,az a baj vele hogy hidegben elsötétül a kijelzője,néhány kis színes csík de többnyire fekete,ha felmelegszik akkor minden oké vele.A gazdája a kabát belső zsebében hordja de ott is fázik.Mitől lehet?Javasoltam neki hogy vigye egy szervizbe megnézetni de előtte gondoltam megkérdem.
Mellesleg az enyém volt a teló előtte,de nálam ilyet nem csinált :hmm2:
A kijelző hibás. Nekem is volt hasonló gondom, de az enyém nem volt időjárás-érzékeny. Ha garanciás, akkor ingyen kicserélik. Az, hogy eddig nem csinálta sajnos nem sokat jelent, csak mostanra jött ki a hiba.
These users thanked the author nagy.renato for the post:
bobvosgy (2013-02-04 hétf. 09:03:55)
Rating: 2.63%
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
bobvosgy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G2 mini + N8
Has thanked: 68 times
Been thanked: 83 times

Hozzászólás Szerző: bobvosgy »

nagy.renato írta: A kijelző hibás. Nekem is volt hasonló gondom, de az enyém nem volt időjárás-érzékeny. Ha garanciás, akkor ingyen kicserélik. Az, hogy eddig nem csinálta sajnos nem sokat jelent, csak mostanra jött ki a hiba.
Már nem garis :weep: Köszi,valahol sejtettem hogy cserés lesz.Van pár szerelő a közelben,megkérdem őket mi az ára. :pirul:
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

bobvosgy írta:
nagy.renato írta: A kijelző hibás. Nekem is volt hasonló gondom, de az enyém nem volt időjárás-érzékeny. Ha garanciás, akkor ingyen kicserélik. Az, hogy eddig nem csinálta sajnos nem sokat jelent, csak mostanra jött ki a hiba.
Már nem garis :weep: Köszi,valahol sejtettem hogy cserés lesz.Van pár szerelő a közelben,megkérdem őket mi az ára. :pirul:
Azért előtte, menj fel a youtube.com-ra, ird be a keresőbe nokia 5800 display problem solution! Nézd meg a videót! Az esetek nagy százalékában, ezzel a módszerrel, házilag, ingyen megoldható a probléma. :yes: A kijelzőcsere viszont tizenezres tétel. :confused2:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
finikefi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800XM
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: finikefi »

Hali!, hogyan tudom lementeni erről a készülékről az sms-eket és rápakolni a gépre vagy másik telóra?
Nokia 5800XM+8gb
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”