Nokia 700
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia 700
Hogyan lehet kiíratni elegánsan az aktuális névnapot? Régebbi készüléken az itteni névnapokat lementettem a naptárba, és egy sorba kirakta a kijelzőre, az teljesen jó volt. Most csak úgy megy, ha a naptár widgetet kiteszem, de az meg a fél képernyőt elfoglalja. Van valami trükk, ami felett átsiklottam?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N7 C7-00 Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Tudna valaki hívásrögzitőt ajánlani,olyat amelyik nem csipog?Próbáltam már párat,de sajna mindegyik csipogott (
Tudna valaki hívásrögzitőt ajánlani,olyat amelyik nem csipog?Próbáltam már párat,de sajna mindegyik csipogott (
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szia!kacsa1 írta:Sziasztok!
VoxTrack. Telepítés után beállítható, hogy ne csipogjon.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
Szia!
Köszi az infót,feltettem,de sajnos ez is csipog Hiába kapcsolom ki,akkor is Sajnos így jártam másik programokkal is
Köszi az infót,feltettem,de sajnos ez is csipog Hiába kapcsolom ki,akkor is Sajnos így jártam másik programokkal is
-
- 2. szint
Sajnos hackelned kell a készüléket, vagy főzött romot kell feltenned. A rompatcherhez van olyan patch, amivel nem csipog (azt hiszem, trcn belle a neve). Igaz, ilyenkor hívás közben a másik bejövő hívást sem fogja jelezni hanggal, ha van hívásvárakoztatásod. Onnantól viszont bármelyik rögzítőt felteheted.
-
- Újonc
Elvileg Hackelve van!
Az igaz,hogy azóta frissítve lett az SP2,de azóta is bármikor,bármit fel tudok rá telepiteni.olyan programot is,ami hackelés nélkül nem ment fel!
Az igaz,hogy azóta frissítve lett az SP2,de azóta is bármikor,bármit fel tudok rá telepiteni.olyan programot is,ami hackelés nélkül nem ment fel!
-
- 2. szint
Akkor hajrá! Rompatcher telepít, trcn_belle patch bemásol a patches mappába (ez lehet c:\patches, e:\patches, f:\patches attól függően, hova van telepítve a rompatcher), aktivál, örül. Nekem olyan romom volt, amivel a rompatcher autostart domain menüje is megjelent, tehát telefonindításnál azonnal aktiválta a patchet. A trcn_belle patchet a többivel feltettem neked ide, már nem emlékszem, én honnan töltöttem le, de tuti meg lehet máshol is találni:
http://cml.hu/patches.zip
http://cml.hu/patches.zip
-
- Újonc
- Készüléktípus: 700
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Hogy tudok a telefonon teljes "gyalulást" végezni? Azt szeretném, hogy a C-ről letöröljön mindent és újratelepítse a Z-ről vagy honnan. Régen volt 6600-m, azóta nem volt symbian telóm de ezt eddig nem sikerült sehogy sem újratelepíteni. A telefon új, csak telepakoltam szeméttel és szeretném ha újra "új" lenne.
Köszi a segítséget előre is. A teló sima 700-as.
Hogy tudok a telefonon teljes "gyalulást" végezni? Azt szeretném, hogy a C-ről letöröljön mindent és újratelepítse a Z-ről vagy honnan. Régen volt 6600-m, azóta nem volt symbian telóm de ezt eddig nem sikerült sehogy sem újratelepíteni. A telefon új, csak telepakoltam szeméttel és szeretném ha újra "új" lenne.
Köszi a segítséget előre is. A teló sima 700-as.