Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
password1000
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA 5800
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: password1000 »

T.Nállam okosabb NOKIA 5800-asok!

A problémám amire választ keresek.Használtan vett kitűnő állapotú 5800-as telómon minden működött a rádió is. Sajnos gondatlanságból és hozzán nem értésből cserélték a kijelző tacs rését, vagy e miatt vagy valami progi felrakás miatt a rádiórésze nem működik. Arádió rpogramja bejön, denincs frekvenciakijelzés és hangolás sincs.

Erre keresek nállám okosabbtól megoldást. vagy vállasz t.

Köszönettel.password1000
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

password1000 írta:T.Nállam okosabb NOKIA 5800-asok!

A problémám amire választ keresek.Használtan vett kitűnő állapotú 5800-as telómon minden működött a rádió is. Sajnos gondatlanságból és hozzán nem értésből cserélték a kijelző tacs rését, vagy e miatt vagy valami progi felrakás miatt a rádiórésze nem működik. Arádió rpogramja bejön, denincs frekvenciakijelzés és hangolás sincs.

Erre keresek nállám okosabbtól megoldást. vagy vállasz t.

Köszönettel.password1000
Szia!
Megkérnélek, próbáld leírni a problémát, érthetőbben! Mi az, hogy a "kijelző tacs rése"? Egyébként, ha jól tippelek, nem ártana egy hard reset és egy szoft újra húzás, vagy frissítés.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
password1000
Újonc
Újonc

OK OK

Az LCD kijelző tisztítása végett--bejutott és leragadt porszem-- megpróbáltam szétnyitni a telót és elszakítottam az erintőpanel 3 eres szalagfólia vezetékét. Ekkór jött a szervíz és eredeti gyárival kicserélte az érintőpanelt. Kb 1 hónap elteltével halgatnám a rádiót, de semmien hangolási funkciót nem tapasztalok és freki kijelzés sem jelenik meg. Röviden ez a problémám amire orvoslást vagy javaslatot várok.
köszi: password1000

Bocsi kimaradt --a rádiót előtte használtam és mőködött, valamint több programot felpakoltam az oldalról
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

password1000 írta:OK OK

Az LCD kijelző tisztítása végett--bejutott és leragadt porszem-- megpróbáltam szétnyitni a telót és elszakítottam az erintőpanel 3 eres szalagfólia vezetékét. Ekkór jött a szervíz és eredeti gyárival kicserélte az érintőpanelt. Kb 1 hónap elteltével halgatnám a rádiót, de semmien hangolási funkciót nem tapasztalok és freki kijelzés sem jelenik meg. Röviden ez a problémám amire orvoslást vagy javaslatot várok.
köszi: password1000

Bocsi kimaradt --a rádiót előtte használtam és mőködött, valamint több programot felpakoltam az oldalról
Ha hard reset sem segít, akkor keresd meg Macikát itt a fórumban.
Kép Kép
password1000
Újonc
Újonc

Köszi a gyors választ
acer7520
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800 XM
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: acer7520 »

Sziasztok :)
Remélem tudok nekem némi segítséget adni :) a problémám a következő.
A pC SUITE lemez telepítéskor megfagy. oké. leszedtem netről a nokia oldaláról. sikeresen feltelepült. összekapcsolom a telefont a PC-vel, telón suite-ra állítom, de nem ismeri fel a program. most akkor hogy tudom frissíteni a térkép részt? a telefonom oldaláról szedtem le a szoftvert nem más nokia típustól, tehát erre is figyeltem. az XP azt írja ki hogy ismeretlen készülék és nem sikerült csatlakoztatni. de ha tárolóhely funkcióval csatlakozok simán suite nélkül, úgy meg gond nélkül tudok.. ki érti ezt?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára acer7520 2012-09-02 vas. 11:59:57-kor.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

acer7520 írta:Sziasztok :)
Remélem tudok nekem némi segítséget adni :) a problémám a következő.
A GPS részben a hangutasításos beszélős részt frissítettem. Eddig nem beszélt a telefon amikor hívtak, mostpedig hangosan bemondja csörgés közben a névjegyzékben található nevet. Hát én ilyen funkciót nem szeretnék, mert én inkább a zenét hallgatnám, minthogy gép hangon felolvassa hogy '"anya". Ugye nem csak az a lehetőség, hogy hard reset??? lécci mondjátok hogy nem.. Hangutasításos rész nincs bekapcsolva/aktiválva a telefonom,mert nem használom a hanghívást se. előre is köszönöm szépen a segítséget :)
A telefon beállításaiban (lehet az üzemmódoknál találod meg) nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva a hívó nevének kimondása funkció.
These users thanked the author potter55 for the post:
acer7520 (2012-09-02 vas. 12:01:19)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
imiderecske
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 6220 Classic
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: imiderecske »

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy az 5800 belső hangszórója (telefonáláshoz amit használok) passzol az 5530-ba?!
technodome
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: technodome »

sziasztok

Érdeklődnék, hogy 5800-ra telepítettem a nokia messaging nevű email-ező programot.
A programmal nincs baj, csináltam mellé egy gmail-os email címet, frankón tudok küldeni és meg is kapom az emaileket.
VISZONT: a teló nem jelzi,hogy új email-t kaptam, csak jelzőhangot ad ki, semmi kiírás mint mondjuk sms-nél vagy vmi jel.
Ez azért rossz mert sokat email-ezek és mindig nézegetnem kell, hogy jött e vmi. Nem lehet ezt beállítani vhol?
A hangjelzésnél beállítottam a hangot, az eddig jó. de hogy legyen vmi jel vagy boríték vagy stb...

Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Előre is köszi
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

technodome írta:sziasztok

Érdeklődnék, hogy 5800-ra telepítettem a nokia messaging nevű email-ező programot.
A programmal nincs baj, csináltam mellé egy gmail-os email címet, frankón tudok küldeni és meg is kapom az emaileket.
VISZONT: a teló nem jelzi,hogy új email-t kaptam, csak jelzőhangot ad ki, semmi kiírás mint mondjuk sms-nél vagy vmi jel.
Ez azért rossz mert sokat email-ezek és mindig nézegetnem kell, hogy jött e vmi. Nem lehet ezt beállítani vhol?
A hangjelzésnél beállítottam a hangot, az eddig jó. de hogy legyen vmi jel vagy boríték vagy stb...

Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Előre is köszi
Szia!
Azt be tudod állítani, hogy az érkező mailnak egyedi hangjelzése legyen, így mindig tudni fogod, ha mail érkezett. ;) Menű/beállítások/személyes/üzemmódok/opciók/testreszabás/E-mail figyelmeztető hang.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”