Nokia 808 PureView
- MR007
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 PureView + N8
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Re: Nokia 808 PureView
Hát a filmek lejátszásával komoly problémák vannak. BDRip és társai. Elindulni sikerül és tán végig is menne, de ha beletekersz akkor lefagy pár képkocka ugrása után. Ez vajon miből ered és mit tehetünk ellene? Most akkor álljak neki konvertálgatni? Kellene egy új videólejátszó vagy kodek pack.
Sosem hittem volna hogy Symbian alatt ez gond lehet valaha is.

- skyrush7
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620 Black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 60 times
- Been thanked: 88 times
- Kapcsolat:
Nem hittem volna, hogy a zajszűrője ilyen "erős"! Valami eszméletlen jó hallgatni így is! Akinek ilyen telefonja van, az többet ér mindennél

- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Anna alatt és előtte tökéletes volt, Belle-el baszták el. Az AC3-as hang kodekkel van baj, erre már rájöttünk, Taylor továbbította is ezt egy Nokiás ismerősén keresztül a Nokiának, de nem csináltak eddig semmit se.MR007 írta:Hát a filmek lejátszásával komoly problémák vannak. BDRip és társai. Elindulni sikerül és tán végig is menne, de ha beletekersz akkor lefagy pár képkocka ugrása után. Ez vajon miből ered és mit tehetünk ellene? Most akkor álljak neki konvertálgatni? Kellene egy új videólejátszó vagy kodek pack.Sosem hittem volna hogy Symbian alatt ez gond lehet valaha is.
Ha gyorsan akarsz konvertálni, akkor WinAVI. Nekem a 3 éves notebookommal 15 perc egy film konvertálása, általában csak a hangot állítom át AC3-ról mp3-ra.
- Rating: 2.63%
- MR007
- 2. szint
Köszi az infót! Szomorú lenne ha ezt nem javítanák ki. Hát akkor majd konvertálok. Ha csak a hang a ludas akkor gyorsan fog menni mint írtad.Damir írta:Anna alatt és előtte tökéletes volt, Belle-el baszták el. Az AC3-as hang kodekkel van baj, erre már rájöttünk, Taylor továbbította is ezt egy Nokiás ismerősén keresztül a Nokiának, de nem csináltak eddig semmit se.MR007 írta:Hát a filmek lejátszásával komoly problémák vannak. BDRip és társai. Elindulni sikerül és tán végig is menne, de ha beletekersz akkor lefagy pár képkocka ugrása után. Ez vajon miből ered és mit tehetünk ellene? Most akkor álljak neki konvertálgatni? Kellene egy új videólejátszó vagy kodek pack.Sosem hittem volna hogy Symbian alatt ez gond lehet valaha is.
Ha gyorsan akarsz konvertálni, akkor WinAVI. Nekem a 3 éves notebookommal 15 perc egy film konvertálása, általában csak a hangot állítom át AC3-ról mp3-ra.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 pureview
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Kis segítséget kérnék:
Nokia 808, időjárás program fut a háttérbe, valahol ugye ezt ki lehet kapcsolni, hogy ne induljon el.
Segítenétek, hogy melyik fájlba (ROFS2, UDA módosítás, minden játszik)
Hálás köszönete
(Sajna senki se akar segíteni, nem értem miért. Nem hadititok ez..)
Nokia 808, időjárás program fut a háttérbe, valahol ugye ezt ki lehet kapcsolni, hogy ne induljon el.
Hálás köszönete
Nokia 808 pureview, Nokia N8 és Nokia N82
- MR007
- 2. szint
Szerintem menj át egy másik topikba, mert alig néz be ide vki. Az N8-as még él.emre33 írta:Kis segítséget kérnék:
Hálás köszönete
- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Épp a napokban gondolkodtam, hogy a hivatalos fórumon kéne mozgósítani a "népet", a videólejátszó javítás ügyben.MR007 írta:Hát a filmek lejátszásával komoly problémák vannak. BDRip és társai. Elindulni sikerül és tán végig is menne, de ha beletekersz akkor lefagy pár képkocka ugrása után. Ez vajon miből ered és mit tehetünk ellene? Most akkor álljak neki konvertálgatni? Kellene egy új videólejátszó vagy kodek pack.Sosem hittem volna hogy Symbian alatt ez gond lehet valaha is.
Mondjuk 1-2 témát nyitottak erről, de mindegyikre az volt a válasz, hogy javítva lesz, de ez már majdnem fél éve volt, szóval most jobban fel kéne lépni.
Az egy dolog, hogy lehet konvertálni, de Anna szoftverig jó volt, ahogy Damir is írta, nem tudom miért kellett elrontani.

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!

-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia 808 pureview
- Been thanked: 0
TaylorPro írtam privát üzenetet a PH-án, de nem válaszol.MR007 írta:Szerintem menj át egy másik topikba, mert alig néz be ide vki. Az N8-as még él.emre33 írta:Kis segítséget kérnék:
Hálás köszönete
Alábbira lenne még szükségem, remélem valaki segít.
Miért olyan nagy titok ez?
-Számítógépre dugva Nokia Suite módban a telefon meghajtó neve Phone memory helyreállítva.
Nokia 808 pureview, Nokia N8 és Nokia N82
- MR007
- 2. szint
Én tom, de nem mondom.TommyX írta:Épp a napokban gondolkodtam, hogy a hivatalos fórumon kéne mozgósítani a "népet", a videólejátszó javítás ügyben.MR007 írta:Hát a filmek lejátszásával komoly problémák vannak. BDRip és társai. Elindulni sikerül és tán végig is menne, de ha beletekersz akkor lefagy pár képkocka ugrása után. Ez vajon miből ered és mit tehetünk ellene? Most akkor álljak neki konvertálgatni? Kellene egy új videólejátszó vagy kodek pack.Sosem hittem volna hogy Symbian alatt ez gond lehet valaha is.
Mondjuk 1-2 témát nyitottak erről, de mindegyikre az volt a válasz, hogy javítva lesz, de ez már majdnem fél éve volt, szóval most jobban fel kéne lépni.
Az egy dolog, hogy lehet konvertálni, de Anna szoftverig jó volt, ahogy Damir is írta, nem tudom miért kellett elrontani.

Azt ígérték hogy 2016-ig támogatják a symbit, így már most elszabni még nagyon korai lenne, főleg ha még lassan is de árulják a 808-ast, ami bizony nagyon jó lett szerintem legalábbis mélyreható basztatás nélkül biztosan az is marad. Nálam nem lesz hack eldöntöttem. Inkább fizetek azért ami nagyon kell(néha ha nincs más lehetőségem) és a lelkiismeretem is nyugodt marad. Remélem az a lassan szivárgó QT 5 lesz symbian-ra is. Csak ne legyünk elfelejtve teljesen. Bízok a fanatikus symbi programozókban hogy szembe mernek, tudnak menni az árral és nem adják fel 2016-ig mikoris beköszönt a világvége.

- TommyX
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
- Been thanked: 33 times
- Kapcsolat:
Én is tudom, a Win Phone elsőbbséget élvez, ezért nem érnek rá, ezzel a "Csekély" problémával foglalkozni.MR007 írta: Én tom, de nem mondom.Na jó nem csak a szokásos borulátásom.
Azt ígérték hogy 2016-ig támogatják a symbit, így már most elszabni még nagyon korai lenne, főleg ha még lassan is de árulják a 808-ast, ami bizony nagyon jó lett szerintem legalábbis mélyreható basztatás nélkül biztosan az is marad. Nálam nem lesz hack eldöntöttem. Inkább fizetek azért ami nagyon kell(néha ha nincs más lehetőségem) és a lelkiismeretem is nyugodt marad. Remélem az a lassan szivárgó QT 5 lesz symbian-ra is. Csak ne legyünk elfelejtve teljesen. Bízok a fanatikus symbi programozókban hogy szembe mernek, tudnak menni az árral és nem adják fel 2016-ig mikoris beköszönt a világvége.

Az N8 után, tuti 808 lesz a következő telefonom, mint neked.

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR!