Nincs, csak a gyári.Damir írta:És nincs másik feltelepítve, az tuti?hun_milo írta:Igen, aktiválva van az Open4 all és az installserver is.
Nokia 700
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Re: Nokia 700
- hun_milo
- 3. szint
- Készüléktípus: E 72 Lumia710
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 17 times
Nálam nem tudom, alaplap csere volt, már így kaptam FP1-el.Damir írta:Nem elrontott, sok minden megváltozott, például a widgeteknél. De most jut eszembe, lehet azért nem mennek a dolgok, mert abban máshogy vannak megoldva a widgetek, így a régiek nagy valószínűséggel ezért nem működnek, vagy nem lehet telepíteni.
Ha csak frissítettetek, nem alapról tettétek fel az egészet, mondjuk phoenix-el, abból is lehet probléma.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Bocs, akkor rád nem vonatkozik.hun_milo írta:Nálam nem tudom, alaplap csere volt, már így kaptam FP1-el.Damir írta:Nem elrontott, sok minden megváltozott, például a widgeteknél. De most jut eszembe, lehet azért nem mennek a dolgok, mert abban máshogy vannak megoldva a widgetek, így a régiek nagy valószínűséggel ezért nem működnek, vagy nem lehet telepíteni.
Ha csak frissítettetek, nem alapról tettétek fel az egészet, mondjuk phoenix-el, abból is lehet probléma.
Mondom, valószínűleg ezért vannak az eltérések.
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
csak nálam nem megy egyik Sygic navi program se? Aura feltelepül de indításnál valami angol hibaüzenettel kilép de olyan gyorsan h elolvasni se tudom, 8.24 meg régebbiek pedig megfagynak 10mp után
Sziasztok!
Nokia 700-assal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Van egy olyan gondom (többek közt), hogy netrádió hallgatása közben, ha a gyári böngészővel megnyitok egy honlapot, akadozni kezd a rádió. Nem csak a böngészővel csinálja, ha az áruházat nyitom meg, a tünet hasonló. Van hogy úgy is meg tudom akasztani, hogy csak görgetem a honlapot, vagy csak rajta tartom az ujjam. Ha van valakinek egy kis ideje, megnézné, hogy ez csak az én vasam játsza? Beszéltem a szervizzel, de nem tudják megmondani, hogy van-e baja a készüléknek, csak bevizsgálás után, ami több nap. Nem adnám le, ha kiderülne, hogy úgysem tudják megcsinálni, merthogy ez ilyen.
Köszi a segítségeteket!
Nokia 700-assal kapcsolatban szeretnék kérdezni. Van egy olyan gondom (többek közt), hogy netrádió hallgatása közben, ha a gyári böngészővel megnyitok egy honlapot, akadozni kezd a rádió. Nem csak a böngészővel csinálja, ha az áruházat nyitom meg, a tünet hasonló. Van hogy úgy is meg tudom akasztani, hogy csak görgetem a honlapot, vagy csak rajta tartom az ujjam. Ha van valakinek egy kis ideje, megnézné, hogy ez csak az én vasam játsza? Beszéltem a szervizzel, de nem tudják megmondani, hogy van-e baja a készüléknek, csak bevizsgálás után, ami több nap. Nem adnám le, ha kiderülne, hogy úgysem tudják megcsinálni, merthogy ez ilyen.
Köszi a segítségeteket!
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
A netrádió az adatátvitel miatt akadozik. Ha böngészel, akkor a böngésző adatletöltése miatt fog akadozni a lejátszás... Ez minden telefonon így van, a térerő-letöltési sebesség elégtelensége miatt fordulhat elő... Ha telenoros vagy, akkor nincs ötletem, de a Voda már elindította a 900MHz-es 3G-t, ami néha vicces tud lenni, ha nem raknak mögé sávszélességet. WiFi használata esetén pedig lehet, hogy túl lassú lesz a Ping, emiatt akad a rádió, ha túl kicsi a bufferelés (azt viszont sajnos nem lehet beállítani, illetve ez attól is függ, hogy milyen netrádió alkalmazást használsz)dlt írta:Sziasztok!
Köszi a segítségeteket!
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
köszi a választ!sanyci írta:A netrádió az adatátvitel miatt akadozik. Ha böngészel, akkor a böngésző adatletöltése miatt fog akadozni a lejátszás... Ez minden telefonon így van, a térerő-letöltési sebesség elégtelensége miatt fordulhat elő... Ha telenoros vagy, akkor nincs ötletem, de a Voda már elindította a 900MHz-es 3G-t, ami néha vicces tud lenni, ha nem raknak mögé sávszélességet. WiFi használata esetén pedig lehet, hogy túl lassú lesz a Ping, emiatt akad a rádió, ha túl kicsi a bufferelés (azt viszont sajnos nem lehet beállítani, illetve ez attól is függ, hogy milyen netrádió alkalmazást használsz)dlt írta:Sziasztok!
Köszi a segítségeteket!
Most direkt kipróbáltam sima zenelejátszóval netrádió helyett és volt hogy az is megakadt. Jóval ritkábban de előfordult. Ha nagyon megizzasztom, nem ritkán dobja a wifit és kész. Cutetube-bal elindítottam egy videó letöltést sima zenelejátszás közben, recsegett ropogott, mintha bakelitet hallgattam volna, aztán dobta is a netet. Nehezen tudom elhinni, hogy ennek így kell működnie...

- sanyci
- 2. szint
Nem tudom mit csinálsz a telefonnal, de nálam jobban senki nem facsarja ki a symbianos telókat, de még így sincsenek ilyen gondjaim, mint neked...dlt írta:Most direkt kipróbáltam sima zenelejátszóval netrádió helyett és volt hogy az is megakadt. Jóval ritkábban de előfordult. Ha nagyon megizzasztom, nem ritkán dobja a wifit és kész. Cutetube-bal elindítottam egy videó letöltést sima zenelejátszás közben, recsegett ropogott, mintha bakelitet hallgattam volna, aztán dobta is a netet. Nehezen tudom elhinni, hogy ennek így kell működnie...gondoltam, hogy phoenixel újra kéne tenni a szoftot, de azt nagyon nem vágom, tönkretenni meg nem szeretném.
Most épp megy a zenelejátszó a háttérben egy 160kbps-es mp3-al, megy a Nokia Store, az Opera Mobile és a normál böngésző + egy html-es emailt olvasok jó sok beágyazott képpel, mindezt az otthoni Wifi-re csatlakozva, miközben a teló bluetooth-on szinkronizál a notebookommal...
A háttérben fut még egy sms-szinkronizáló, ami minden sms-t automatikusan feltölt a gmail-fiókomba...
Semmi lassulás... A zene nem recseg...
Már a másik fórumon is írtam talán, hogy írd le pontosan, hogy mit telepítettél a telóra, ami megy a háttérben, milyen progikat használsz (pontos neve, verziója) stb.
Olyan hibákat írsz, amilyennel még soha - értsd. 10 éve - sem találkoztam symbianos telón...
A zene recsegni soha, minimálisan akadni is max. Bt-s kihangosítón szokott, de ott is inkább a kihangosító lehet a ludas, mert minden telónál előfordult ugyanaz a hiba...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Szóval az van, hogy valóban bluetoothon keresztül ment a zene, de nem gondoltam, hogy van jelentősége. Sima fülessel a zenelejátszó recsegése és a net szétkapcsolása nem jelentkezett, de a netrádió továbbra is akadozik weblapok megnyitásánál vagy görgetésénél, amit a sávszélesség nem indokol. Aztán az sem jó nekem ha "csak" bluetoothon recseg, hisz otthon és úton is azon keresztül szoktam zenét hallgatni. Kipróbáltam mindkettővel (nokia bh-111, belkin f8z492), de a vége mindkét esetben a wifi szétkapcsolása volt. Most akkor mit csináljak? Annyi kiderült neked köszönhetően, hogy a wifi és a bluetooth nem szereti egymást, de azért ez így még nem az igazi. Programokból csak párat tettem fel: symftp, stopwatch, cutetube, play to, bá ezt még nem használtam. Aztán van a sok gyári vacak amiktől nem sikerült még megszabadulni. A telefon független, gyári garis, nincs törve, a progikat az áruházból töltöttem.
- sanyci
- 2. szint
A bh-111-ből sok a hamis verzió (pl. dx-ről, ebay-ről szinte csak olyat kapsz)a belkin féle cuccok pedig néha összegerjednek az erősítővel...dlt írta:Szóval az van, hogy valóban bluetoothon keresztül ment a zene, de nem gondoltam, hogy van jelentősége. Sima fülessel a zenelejátszó recsegése és a net szétkapcsolása nem jelentkezett, de a netrádió továbbra is akadozik weblapok megnyitásánál vagy görgetésénél, amit a sávszélesség nem indokol. Aztán az sem jó nekem ha "csak" bluetoothon recseg, hisz otthon és úton is azon keresztül szoktam zenét hallgatni. Kipróbáltam mindkettővel (nokia bh-111, belkin f8z492), de a vége mindkét esetben a wifi szétkapcsolása volt. Most akkor mit csináljak? Annyi kiderült neked köszönhetően, hogy a wifi és a bluetooth nem szereti egymást, de azért ez így még nem az igazi. Programokból csak párat tettem fel: symftp, stopwatch, cutetube, play to, bá ezt még nem használtam. Aztán van a sok gyári vacak amiktől nem sikerült még megszabadulni. A telefon független, gyári garis, nincs törve, a progikat az áruházból töltöttem.
Nekem mindkét autóm A2DP-s hifije jól veszi az akadályt, sőt, nekem az alföldi dombokon is megy az internet-rádió, pedig ott sokszor csak EDGE van...
Mit használsz internet-rádióra,mert én ezt: http://store.ovi.com/content/75064
A WiFi és a Bt pedig azért zavarhatja egymást, mert ugyanazon a frekvencián működnek (2,4Ghz), de próbálj meg sávot váltani a router-en, az megoldhatja a gondot...