mcnabb írta:Valaki tudna segíteni?
Az 500-am fél nap alatt lemerül. Nem hagyok nyitva alkalmazást, nem játszok vele, és csak minimálisan hallgatok zenét. Mégis 10 óra alatt már 10% alatt van az aksi. A Battery Monitor nevű programmal megnéztem az aksifogyasztást és azt írja, hogy a background miatt merül ennyire. De ismétlem,semmi nem megy a háttérben.
Ajánlott a monitor fényerejét levenni az nekem sokat javított az üzemidőben
Az 500-am fél nap alatt lemerül. Nem hagyok nyitva alkalmazást, nem játszok vele, és csak minimálisan hallgatok zenét. Mégis 10 óra alatt már 10% alatt van az aksi. A Battery Monitor nevű programmal megnéztem az aksifogyasztást és azt írja, hogy a background miatt merül ennyire. De ismétlem,semmi nem megy a háttérben.
Anno E65-el jártam így. A szoft újra telepítése oldotta meg a problémát.
These users thanked the author Walaki01 for the post:
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Anno E65-el jártam így. A szoft újra telepítése oldotta meg a problémát.
Kérlek ne utáljatok azért amit kérdezni fogok, iszonyú laikus vagyok Nokia és Symbian területén. Hozzám jutott egy 500-as készülék egy frissen telepített Belle rendszerrel Nokia Suite-on keresztül persze. Kezdek agyvérzést kapni, hogy nem tudok egy pdf olvasót feltelepíteni mert bármit próbálok feltenni tanúsítványproblémákra hivatkozik. Ha jól gondolom akkor szignózni kellene ahhoz, hogy a telefon ne reklamáljon mindenért amit szeretnék feltenni. Tudnátok segíteni abban, hogy rátaláljak egy szájbarágós leírásra, hogy megoldjam ezt a problémát? (Mellékesen addig is ha valaki tud egy ezen információk tudatában működő pdf olvasót azt is megköszönném nagyon ) Köszönöm előre is a segítséget.
flexsteel írta:Kérlek ne utáljatok azért amit kérdezni fogok, iszonyú laikus vagyok Nokia és Symbian területén. Hozzám jutott egy 500-as készülék egy frissen telepített Belle rendszerrel Nokia Suite-on keresztül persze. Kezdek agyvérzést kapni, hogy nem tudok egy pdf olvasót feltelepíteni mert bármit próbálok feltenni tanúsítványproblémákra hivatkozik. Ha jól gondolom akkor szignózni kellene ahhoz, hogy a telefon ne reklamáljon mindenért amit szeretnék feltenni. Tudnátok segíteni abban, hogy rátaláljak egy szájbarágós leírásra, hogy megoldjam ezt a problémát? (Mellékesen addig is ha valaki tud egy ezen információk tudatában működő pdf olvasót azt is megköszönném nagyon ) Köszönöm előre is a segítséget.
Szia!
Potter55 aláírásában találsz egy linket, ahol le van írva a szignózás megkerülésének a módja. Keress egy hozzászólást Potter55-től és meg tudod oldani a gondod!
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
flexsteel írta:Kérlek ne utáljatok azért amit kérdezni fogok, iszonyú laikus vagyok Nokia és Symbian területén. Hozzám jutott egy 500-as készülék egy frissen telepített Belle rendszerrel Nokia Suite-on keresztül persze. Kezdek agyvérzést kapni, hogy nem tudok egy pdf olvasót feltelepíteni mert bármit próbálok feltenni tanúsítványproblémákra hivatkozik. Ha jól gondolom akkor szignózni kellene ahhoz, hogy a telefon ne reklamáljon mindenért amit szeretnék feltenni. Tudnátok segíteni abban, hogy rátaláljak egy szájbarágós leírásra, hogy megoldjam ezt a problémát? (Mellékesen addig is ha valaki tud egy ezen információk tudatában működő pdf olvasót azt is megköszönném nagyon ) Köszönöm előre is a segítséget.
Szia!
Potter55 aláírásában találsz egy linket, ahol le van írva a szignózás megkerülésének a módja. Keress egy hozzászólást Potter55-től és meg tudod oldani a gondod!
Szia!
Köszönöm, hamarosan neki is látok. Kérlek erősíts meg, hogy jól gondolom azt, hogy ezzel megoldódnak a tanusítványbeli reklamációk és a programok feltelepíthetetlensége.
Köszönöm, hamarosan neki is látok. Kérlek erősíts meg, hogy jól gondolom azt, hogy ezzel megoldódnak a tanusítványbeli reklamációk és a programok feltelepíthetetlensége.
Pontosan. Ezzel kikerülhető, a sajna ma már szinte beszerezhetetlen .cer és .key, azaz a szignó fájlok használata. Ezzel a megoldással, nem fog a teló tanúsítvány hibára hivatkozni, tehát a programokat gond nélkül tudod telepíteni.
These users thanked the author Walaki01 for the post:
Nekiálltam a szignózásnak, de már a legelején problémába ütköztem. A DrWeb6 telepítésénél dobott egy olyat a telefon, hogy: "NEM TELEPÍTHETŐ BEÉPÜLŐ ÖSSZETEVŐ". Ezt a leírásban szereplő linkről töltöttem. Létezhet valami megoldás erre?
flexsteel írta:Nekiálltam a szignózásnak, de már a legelején problémába ütköztem. A DrWeb6 telepítésénél dobott egy olyat a telefon, hogy: "NEM TELEPÍTHETŐ BEÉPÜLŐ ÖSSZETEVŐ". Ezt a leírásban szereplő linkről töltöttem. Létezhet valami megoldás erre?
Én Ezzel a módszerrel hackeltem a fiam 500-as telóját és tökéletesen müködik!
flexsteel írta:Nekiálltam a szignózásnak, de már a legelején problémába ütköztem. A DrWeb6 telepítésénél dobott egy olyat a telefon, hogy: "NEM TELEPÍTHETŐ BEÉPÜLŐ ÖSSZETEVŐ". Ezt a leírásban szereplő linkről töltöttem. Létezhet valami megoldás erre?
Én Ezzel a módszerrel hackeltem a fiam 500-as telóját és tökéletesen müködik!
Nagyon szuper kis pack. Sikerült is végre a teljes folyamat. Hatalmas köszönet uraim az információkért.