A főoldalon a letöltéseknél körülnéztél már?zizilka321 írta:valaki nem tudja hogy az angry birds riot meg a seasonst ingyen letölteni lehet e valahol??

A főoldalon a letöltéseknél körülnéztél már?zizilka321 írta:valaki nem tudja hogy az angry birds riot meg a seasonst ingyen letölteni lehet e valahol??
Hát keresőbe beirtam de nemnagyon adott ki semmit :/ferret írta:A főoldalon a letöltéseknél körülnéztél már?zizilka321 írta:valaki nem tudja hogy az angry birds riot meg a seasonst ingyen letölteni lehet e valahol??
Címhez írd be, hogy angry és válaszd ki a Symbian játékok mappát és keresés.zizilka321 írta: Hát keresőbe beirtam de nemnagyon adott ki semmit :/
Jah csak az a baj hogy ezek még nem a nokia 500-bellés re vannak ... :/:/potter55 írta:Címhez írd be, hogy angry és válaszd ki a Symbian játékok mappát és keresés.zizilka321 írta: Hát keresőbe beirtam de nemnagyon adott ki semmit :/
szia a java-sat felrakod azok mennek.zizilka321 írta:Jah csak az a baj hogy ezek még nem a nokia 500-bellés re vannak ... :/:/potter55 írta:Címhez írd be, hogy angry és válaszd ki a Symbian játékok mappát és keresés.zizilka321 írta: Hát keresőbe beirtam de nemnagyon adott ki semmit :/
BalaG írta:Drizzt01 írta:Egész nap nyírtam a főzelékest, semmi gondom nem volt vele.Stabilan megy se 1 újra indítás, se döccenés.Minden kafa.![]()
...ezzel a főzött bellével nem nemveszted el a garit ???
Haxi írta:fos ez a telo. Akadozik. Ujraindul, hardreset utan eltunt a Maps, ovi aruhaz, hiaba toltom le nem engedi telepiteni. Sirok az 5800 utan.
Es ez a kijelzo... Letezik valami amit ceruzakent hasznalhstnek? Remalom ujjal kezelni.