Értem, köszi. Akkor marad a hack.nagy.renato írta:Hack nélkül nem megoldható, mivel az erre vonatkozó fájl a private mappában található, ami nem érhetsz el.dnnzed írta:Sziasztok!
Biztos ezerszer lefutott kör már, de mivel nem találok erre vonatkozó információt, mégis megkérdezem itt:
meg lehet-e - és ha igen, mivel, hogyan - oldani, hogy a Galéria ne mutassa a különböző könytvárak tartalmát? (NYilván nem egyedi az ügy, ugye a sok programnak - leginkább a navi programoknak - tele vannak a könyvtárai midnenféle piktogram képpel, amik kissé zavaróak a Galériában...)
Tudom, tudom, hekkelt fónosdi, meg cfw-ekkel ez meg van oldva.
De én a gyárin (v60) szeretném, nem hekkelt telón. Ez itt a dilemma.
Segítséget előre is köszönöm!
-----
Más.
Mi az oka a következő jelenségnek, és mit lehet tenni az elkerülése érdekében:
Az Üzenetek beállításainál a Használt memóriát át szoktam állítani E:-re. Viszont "időnként" ha belépek az Üzenetekbe, feljön egy figyelmeztetés, hogy "a használt memória nem érhető el, visszaáll a gyárira" (vagy valami ilyesmi...) és utána visszaáll C:-re. Ekkor belépkedek a menübe, megint átállítom E-re, visszajönnek az üzenetek, és midnen oké.
Nem igazán tudom mihez kötni, hogy mikor "gondolja meg magát", és jön ezzel a figyelmeztetéssel, és kezdődik elölről, de elég bosszantó.
Van erre valami gyógymód?