Köszönöm

Edit:
Ez a reset dolog a SIM-en lévő cuccokat is letörli?
Nem azokat nem bántja. Csak a telefonban lévő dolgokat.Rita1209 írta:Szoktam őket használni, megpróbálom a link alapján remélem sikerülni fog.
Köszönöm
Edit:
A SIM-en lévő dolgok megmaradnak. A probléma viszont az, Hogy a teló, amikor először beletetted a SIM-edet. Megkérdezte, hogy átmásolja-e, a SIM telefonkönyv tartalmát. Gondolom engedélyezted neki. Ettől a pillanattól, a SIM-en, csak a szolgáltató beégetett számai vannak, a többit a teló átmásolta a saját memóriájába. Tehát feltétlenül le kell menteni a tel számokat, ellenkező esetben eltűnnek.Rita1209 írta:Szoktam őket használni, megpróbálom a link alapján remélem sikerülni fog.
Köszönöm
Edit:
Beütöd a tárcsázóba. Csillag+ kettős kereszt+ 0000 (négy nulla)+ kettőskereszt. Ilyenkor a teló kiírja az aktuális rajtlevő szoftverziót. Ha ide beírod, itt meg tudjuk mondani, hogy főzött, vagy gyári ROM.Rita1209 írta:Egyenlőre még nem sikerült még a resetig se eljutni, mert elég macerás egyedül nyomkodni együtt a 4 gombot amiket nem épp könnyű benyomni.
Azt honnan lehet tudni, hogy főzött romos-e a teló? Mert nézegettem a letöltéseket és van olyan ami csak ahhoz jó és nekem fogalmam sincs hogy az-e.
Az 52.0.101 főzött ROM. Ez magyarban nem jelent meg a gyáriban, csak olaszul. Ezt magyarították. De ez nem gond, mert a reset a romhoz nem nyúl, tehát nem teszi tönkre.Rita1209 írta:v 52.0.101 a verziója.
Megpróbálom majd akkor azt a technikát
Gratula!Rita1209 írta:Köszönöm sikerült közbe a reset isRemélem ezentúl simán megy a progik visszarakása