Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
- blpub
- 2. szint
- Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Hibaüzit dob?
Wifin és/vagy mobilneten próbálod?
Én az egyszerűsége miatt inkább az ebuddy-t használom mobilról. Igaz, az java alapú.
Ilyenkor érdemes még megpróbálni korábbi verziót feltenni.
Wifin és/vagy mobilneten próbálod?
Én az egyszerűsége miatt inkább az ebuddy-t használom mobilról. Igaz, az java alapú.
Ilyenkor érdemes még megpróbálni korábbi verziót feltenni.
Üdv!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Wifi-n próbáltam!
Semmilyen hibaüzit nem dob, egyszerűen csak senki sem elérhető. (közben megnéztem és fent vannak páran)
Megnéztem a beállításokat és ott a Messengernél a "Connecting" van kiírva.. vártam már fél órát és azóta sem változott semmi...
A 3.02 van fent, (azt hiszem) akkor keresek egy régebbit!
Szerk. : A régebbivel sem kapcsolódik... :/
Semmilyen hibaüzit nem dob, egyszerűen csak senki sem elérhető. (közben megnéztem és fent vannak páran)
Megnéztem a beállításokat és ott a Messengernél a "Connecting" van kiírva.. vártam már fél órát és azóta sem változott semmi...
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5800 xpress music
- Has thanked: 1 time
Nos, akár a képgalériából nyitom meg a fotót akár a máshonnan, akkor sem ír semmilyen GPS infót a telefon. Az adatokba meg csak az szerepel hogy formátum, dátum, idő, felbontás, méret, szín. És ezzel kifujt. GPS info vagy hely adat nincs.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic
Azóta próbálgattam... 20-ból kb 1-2szer sikerült kapcsolódni... a franc lehet ezzel...Coyote85 írta:Wifi-n próbáltam!
-
- Újonc
Teszteltem az Irfanwiev-et és a hozzá tartozó beépülő modullal tökéletesen kezeli az EXIF adatokat. Vagyis megjelenik a GPS adat is és a google earth be is nagyon jól mutatja hogy hol készült a fotó. Tehát a kérdésem továbbra is változatlan így. A Nokia 5800 xpress telefon képnézegetője ezek szerint nem kezeli az EXIF fájlokat? Lehet a telóra olyan képnézegetőt letölteni ami kezeli ezeket az adatokat?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ez kezeli.abismar írta:Teszteltem az Irfanwiev-et és a hozzá tartozó beépülő modullal tökéletesen kezeli az EXIF adatokat. Vagyis megjelenik a GPS adat is és a google earth be is nagyon jól mutatja hogy hol készült a fotó. Tehát a kérdésem továbbra is változatlan így. A Nokia 5800 xpress telefon képnézegetője ezek szerint nem kezeli az EXIF fájlokat? Lehet a telóra olyan képnézegetőt letölteni ami kezeli ezeket az adatokat?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
Yeee, Thx. Ez a fotó nézegető program a legprofibb. Tökéletesen kielégít szerintem minden igényt. Köszi mégegyszer.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Been thanked: 1 time
Sziasztok!
A segítségetek kellene. A barátnőm tegnap elutazott Németországba dolgozni. Még a múlt héten feltelepítettem a mobiljára a skype-t, hogy wifi-n keresztül tudjunk beszélni. Mostmeg mikor kiért az alkalmazásokban nincs ott a skype ikon és az alkalmazáskezelőben sincs. azt mondja nem csinált vele semmit. Letölteni se tudja az áruházból, mer nem engedi vagy mi. Itthon még tökéletesen működött.
Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a probléma. Vagy valami alternatív megoldást ha tud valaki 5800-ra.
Bocs ha off
A segítségetek kellene. A barátnőm tegnap elutazott Németországba dolgozni. Még a múlt héten feltelepítettem a mobiljára a skype-t, hogy wifi-n keresztül tudjunk beszélni. Mostmeg mikor kiért az alkalmazásokban nincs ott a skype ikon és az alkalmazáskezelőben sincs. azt mondja nem csinált vele semmit. Letölteni se tudja az áruházból, mer nem engedi vagy mi. Itthon még tökéletesen működött.
Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a probléma. Vagy valami alternatív megoldást ha tud valaki 5800-ra.
Bocs ha off
- ferret
- Fő moderátor
- Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
- Has thanked: 112 times
- Been thanked: 348 times
Vajon miért nokiaprogramok az oldal neve? http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40631gabe írta:Sziasztok!
Bocs ha off
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Honor 8 DS Blue
- Has thanked: 17 times
Jó estét Emberek!
Van egy olyan problámám a XpressMusic-ommal, hogy ma reggel 5 órakor levettem a töltőröl, délelőtt 10 órakor még tele volt akkuszintmérő. 12:30-ra teljesen lemerült. Semmilyen program nem meríti. Januárban lesz 2 éves. Ma volt 15 perc aktív használat. Az elmúlt 2 hétben már másodjára fordul elő.
Mi lehet az oka?
Köszönöm a segítséget!
Van egy olyan problámám a XpressMusic-ommal, hogy ma reggel 5 órakor levettem a töltőröl, délelőtt 10 órakor még tele volt akkuszintmérő. 12:30-ra teljesen lemerült. Semmilyen program nem meríti. Januárban lesz 2 éves. Ma volt 15 perc aktív használat. Az elmúlt 2 hétben már másodjára fordul elő.
Mi lehet az oka?
Köszönöm a segítséget!
Siemens M35i >>> Siemens SL 42 >>> Nokia 3510 >>> Sharp GX 10 >>> Nokia 6230i >>> Nokia 7310 Supernova >>> Nokia 5800 XpressMusicBlack