Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
solat
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Xperia Ray
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: solat »

gagusz87 írta:Sziasztok!

Kicsi pénz nagy szerencse elven vettem egy 5800ást. Nem működik a fényképezőgép, a bluetooth és a wifi. Valakinek valami tipp, hogy mi baja lehet?? Egyáltalán orvosolható-e a probléma?

Előre is köszönöm a segítséget!
Ha a fél telefon nem működik, akkor minek vetted meg?! Olcsó húsnak híg a leve tipikus esete.

Elsőnek próbálj ki egy hard resetet, majd rakd újra a teló szoftverét. Ha úgy sem megy, akkor szervíz vagy veszel egy új telefont.
Eddigi telefonjaim: Alcatel One Touch Easy, Nokia 3210, Nokia 3410, Motorola C325, SonyEricsson D750i, SonyEricsson W910i, Nokia 5800XM, SonyEricsson Xperia Ray
hanczur
2. szint
2. szint
Készüléktípus: VK JB 6.4
Nem: Férfi
Has thanked: 29 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: hanczur »

Sziasztok!Cserélt valaki már érintőpanelt?Tudna valaki egy olcsó helyet ahonnan gyárit lehet rendelni?Én 4990ért találtam.
Deus
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: Deus »

Meg tudja nekem mondani valaki hogy hol jár most a proci sebessége v60-as szoftal?
Lumia 735 Gray
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Deus írta:Meg tudja nekem mondani valaki hogy hol jár most a proci sebessége v60-as szoftal?

Nem a processor sebességét növelték a szoftverfrissítéssel hanem csak néhány alkalmazást cseréltek "modernebbre"!
v60.0.003 firmware verziójának tartalma:
-Symbian Anna Browser v7.3.1.33
-Nokia Maps v3.06
-Támogatja a nemzetközi domain neveket (IDNs)
-Támogatja a nem-ASCII betűket, mint az arab vagy kínai
-Jobb általános böngészési élmény
Meg egy kicsit optimalizálták a szoftot a teljesítményjavulás érdekében! Tehát a proci sebessége változatlanul 369MHz!
abismar
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800 xpress music
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: abismar »

Üdv mindenkinek. A kérdésem a következő. A telefonom fényképezőjét ha bekapcsolom van rajta egy olyan funkció, hogy GPS adatok megjelenítése. Nos a kamerát bekapcsolom, megvárom míg tökéletesen bejön a GPS jel. Természetesen ezt a kis ikon is mutatja ( ha van GPS jel akkor alul egy kis gombostű ikon nincs áthúzva) majd fotózok. Ezt követően a kép elmentésre kerül. De hiába van ez a funkció bekapcsolva a GPS adatokat sehol sem írja. Ha bezárok mindent és belépek a fotók közé, akkor is csak a kép nevét, méretét, formátumát irja, de a GPS adatokat nem. Tudna valaki ebben segíteni, hogy ezt hogy lehetne úgy megoldani, hogy a fényképen legyen GPS adat. Vagy ez a funkció ezen a telón nem elérhető és csak véletlen van belereakva? Vagy esetleg program kell hozzá? A választ előre is köszönöm. (ha esetleg a témával kapcsolatban volt már régebbről szó rólla, elnézést kérnék, nem találtam.) Üdv all
blpub
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: blpub »

Todo írta:Tehát a proci sebessége változatlanul 369MHz!
Helyesebben a 30-as, vagy 31-es szoft óta 434MHz. ;)

abismar: mégis hol akarod a GPS adatokat látni? :)
Az EXIF-be bekerül, aztán vagy tud vele kezdeni a képmnézegető/szerkesztő progid, amit használsz, vagy nem. IrfanView szépen lekezeli (az EXIF infót megjelenítve egyrészt ott vannak a koordináták, másrészt egy gomb, hogy "Show in Google Earth", azaz megmutatja a pozíciót a GE-ban).
Üdv!
abismar
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800 xpress music
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: abismar »

Letöltöttem az Irfanwiew-et, Kipróbálom. A GPS adatokat a telefonra értettem. Egy N8-ason néztem meg ugyanezt a funkciót és ott működött. Magába a telefonba mikor megnéztem a fénykép adatait, ott az egyéb adatok mellett hozta a koordinátákat is.
blpub
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G3 + Nokia 808 PureView
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: blpub »

Megnéztem, nekem is hozza. Képgalériából megnyitva. A fájlkezelőből nyitva nem, ott csak fájladatokat jelenít meg, de a galériából megnyitva, majd opciók/adatok, ott van a"hely" pont, ahol a koordináták megjelennek.
Üdv!
gagusz87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800

Hozzászólás Szerző: gagusz87 »

solat írta:
gagusz87 írta:Sziasztok!

Kicsi pénz nagy szerencse elven vettem egy 5800ást. Nem működik a fényképezőgép, a bluetooth és a wifi. Valakinek valami tipp, hogy mi baja lehet?? Egyáltalán orvosolható-e a probléma?

Előre is köszönöm a segítséget!
Ha a fél telefon nem működik, akkor minek vetted meg?! Olcsó húsnak híg a leve tipikus esete.

Elsőnek próbálj ki egy hard resetet, majd rakd újra a teló szoftverét. Ha úgy sem megy, akkor szervíz vagy veszel egy új telefont.

Igazából nem baszogatást kértem, hanem segítséget! Hülye lettem volna 3000-ért nem megvenni. Ha másra nem is, de autóba navigációnak teljesen jó. Igazából ezért is kellett ennyiért. Csakhogy nekem van bluetoothos gps adóm, aminek a jele sokkal erősebb, így jó lenne csatlakoztatni. Hardreset és szoftverfrissítés volt már!
Coyote85
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800 XpressMusic

Hozzászólás Szerző: Coyote85 »

Sziasztok!
Mióta telepítettem a v60as szoftvert, azóta nem akar a messengerhez kapcsolódni a Nimbuzz....
Maga a program indul, de nem csatlakozik a Messenger fiókhoz. (Eddig kb azonnal kapcsolódott)
Csináltam már mindent újratelepítés... stb stb
Másnak is van ilyen problémája? Esetleg Nimbuzz-nak lenne valami baja és semmi köze ennek a v60as szofthoz? :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”