Nokia 5230
- vidati
- 2. szint
- Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
- Has thanked: 43 times
- Been thanked: 42 times
Re: Nokia 5230
wr10!Szerintem az új szoftal nem lesz gyorsabb a webböngészöd.Ha gyorsítani szeretnéd használj opera minit a symbis letöltésekhez és a kereséshez.A javás letöltésekhez pedig opera mobilt.Csak azzal marad nyoma a mem.karin a jar fajloknak.(Igaz a o.mobil lassúbb.)Kivételt képez az np.ott a minivel is tölthetsz jar fajlt.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
- vidati
- 2. szint
Szia.Való igaz h.a mini gyorsabb és kevesebb adatforgalmat használ!:)Azért is ajánlottam a symbihez és a kereséshez.Viszont ha minivel töltesz java alkalmazást a játék vagy a progi meg lesz de semmi adatod nem lesz sehol róla!-ha csak nem az np.-ról töltesz.Én ezt tapasztaltam és ezért ajánlottam a mobilt a javához.Egyébként a kezekése úgyan az!:)))MinotaurIIam írta:szereintem is az opera mini jobb gyorsabb, és egyszerűbb próbáltam!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5230
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
Használok opera minit is természetesen, de valamiért nem szeretem egyrészt, bár tény, h weboldalak böngészéséhez, sokkal jobb mint az alap böngészője a telefonnak. Viszont én sokat közösségi siteozok (facebook) amit egy elmentett bookmarkban használok, pontosan nem tudom mi a cím de nekem az a felület sokkal kényelmesebb mint a sokfajta szar fb kliens ezen a telefonon. Valamint gmailes fiokot is azon nézem, mivel nekem almappákba jönnek levelek napi 100-150. Ezért kéne egy gyorsabb böngésző a telefonomra, és azt olvastam, h a 50. -ás szoftnak eléggé izmos kis böngészője van. Az opera mobilt is használtam de valamiért lassú volt és eléggé furán is működött, mintha fagyott volna.tigri írta:wr10!Szerintem az új szoftal nem lesz gyorsabb a webböngészöd.Ha gyorsítani szeretnéd használj opera minit a symbis letöltésekhez és a kereséshez.A javás letöltésekhez pedig opera mobilt.Csak azzal marad nyoma a mem.karin a jar fajloknak.(Igaz a o.mobil lassúbb.)Kivételt képez az np.ott a minivel is tölthetsz jar fajlt.
- vidati
- 2. szint
A saját böngészője a telnek nálam nem lett gyorsabb.(f.getlen telem van)igaz új szoft új böngésző.Egész más lett.Talán a tel gördülékenyebb és talán valamicskével gyorsabb lett.wr10 írta:Használok opera minit is természetesen, de valamiért nem szeretem egyrészt, bár tény, h weboldalak böngészéséhez, sokkal jobb mint az alap böngészője a telefonnak. Viszont én sokat közösségi siteozok (facebook) amit egy elmentett bookmarkban használok, pontosan nem tudom mi a cím de nekem az a felület sokkal kényelmesebb mint a sokfajta szar fb kliens ezen a telefonon. Valamint gmailes fiokot is azon nézem, mivel nekem almappákba jönnek levelek napi 100-150. Ezért kéne egy gyorsabb böngésző a telefonomra, és azt olvastam, h a 50. -ás szoftnak eléggé izmos kis böngészője van. Az opera mobilt is használtam de valamiért lassú volt és eléggé furán is működött, mintha fagyott volna.tigri írta:wr10!Szerintem az új szoftal nem lesz gyorsabb a webböngészöd.Ha gyorsítani szeretnéd használj opera minit a symbis letöltésekhez és a kereséshez.A javás letöltésekhez pedig opera mobilt.Csak azzal marad nyoma a mem.karin a jar fajloknak.(Igaz a o.mobil lassúbb.)Kivételt képez az np.ott a minivel is tölthetsz jar fajlt.
-
- Újonc
Helló!
Régen olvastam volt egy olyan topic ahol nokia 5230 ra kinek milyen cuccok vannak telepítve(játékok,alkalmazások...) azt hol találom?
másik kérésem az lenne,hogy valami jó angol -német-magyar szótárat ajánlanátok nekem telefonomra?
Régen olvastam volt egy olyan topic ahol nokia 5230 ra kinek milyen cuccok vannak telepítve(játékok,alkalmazások...) azt hol találom?
másik kérésem az lenne,hogy valami jó angol -német-magyar szótárat ajánlanátok nekem telefonomra?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Egy ilyen topik létezik, szótárt is találsz ott.oliver92 írta:Helló!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokai 5230 navi
Nekem is t-mobilos 40-es szoft van rajta de az ovi nem ajánl frissítést.
Tmobil vagy Nokia szervíz megoldás lenne?

- vidati
- 2. szint
A választási lehetőség előtted áll.Ha a nokiához viszed kb:1óra múlva telod lesz.Ha a szolgáltatodhoz aki szint úgy a nokiához postázza kb:8-10nap!;)Én már tudom hova vinném!:)))koczo93 írta:Nekem is t-mobilos 40-es szoft van rajta de az ovi nem ajánl frissítést.Tmobil vagy Nokia szervíz megoldás lenne?
-
- 1. szint
- Has thanked: 3 times
Igen, én is aug-ban olvastam először arról, h van új szoft a telefonhoz. Vártam, próbáltam nézni Ovi-val hetente de semmi, október közepe van, meguntam. Tegnap voltam a west-end-ben, régen ott volt nokia, de ma már nincs, ugyhogy ma elviszem a belvárosi nokia szervízbe, h frissítsék. Ja és tud valaki olyan programot a telefonra, ami megtudja nyitni az office fileokat (excel, word stb.)tigri írta:A választási lehetőség előtted áll.Ha a nokiához viszed kb:1óra múlva telod lesz.Ha a szolgáltatodhoz aki szint úgy a nokiához postázza kb:8-10nap!;)Én már tudom hova vinném!:)))koczo93 írta:Nekem is t-mobilos 40-es szoft van rajta de az ovi nem ajánl frissítést.Tmobil vagy Nokia szervíz megoldás lenne?