Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
vidati
2. szint
2. szint
Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
Has thanked: 43 times
Been thanked: 42 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: vidati »

wr10!Szerintem az új szoftal nem lesz gyorsabb a webböngészöd.Ha gyorsítani szeretnéd használj opera minit a symbis letöltésekhez és a kereséshez.A javás letöltésekhez pedig opera mobilt.Csak azzal marad nyoma a mem.karin a jar fajloknak.(Igaz a o.mobil lassúbb.)Kivételt képez az np.ott a minivel is tölthetsz jar fajlt.
These users thanked the author vidati for the post:
wr10 (2011-10-13 csüt. 19:29:40)
Rating: 2.63%
MinotaurIIam
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: MinotaurIIam »

szereintem is az opera mini jobb gyorsabb, és egyszerűbb próbáltam!
vidati
2. szint
2. szint

MinotaurIIam írta:szereintem is az opera mini jobb gyorsabb, és egyszerűbb próbáltam!
Szia.Való igaz h.a mini gyorsabb és kevesebb adatforgalmat használ!:)Azért is ajánlottam a symbihez és a kereséshez.Viszont ha minivel töltesz java alkalmazást a játék vagy a progi meg lesz de semmi adatod nem lesz sehol róla!-ha csak nem az np.-ról töltesz.Én ezt tapasztaltam és ezért ajánlottam a mobilt a javához.Egyébként a kezekése úgyan az!:)))
wr10
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia 5230
Has thanked: 3 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wr10 »

tigri írta:wr10!Szerintem az új szoftal nem lesz gyorsabb a webböngészöd.Ha gyorsítani szeretnéd használj opera minit a symbis letöltésekhez és a kereséshez.A javás letöltésekhez pedig opera mobilt.Csak azzal marad nyoma a mem.karin a jar fajloknak.(Igaz a o.mobil lassúbb.)Kivételt képez az np.ott a minivel is tölthetsz jar fajlt.
Használok opera minit is természetesen, de valamiért nem szeretem egyrészt, bár tény, h weboldalak böngészéséhez, sokkal jobb mint az alap böngészője a telefonnak. Viszont én sokat közösségi siteozok (facebook) amit egy elmentett bookmarkban használok, pontosan nem tudom mi a cím de nekem az a felület sokkal kényelmesebb mint a sokfajta szar fb kliens ezen a telefonon. Valamint gmailes fiokot is azon nézem, mivel nekem almappákba jönnek levelek napi 100-150. Ezért kéne egy gyorsabb böngésző a telefonomra, és azt olvastam, h a 50. -ás szoftnak eléggé izmos kis böngészője van. Az opera mobilt is használtam de valamiért lassú volt és eléggé furán is működött, mintha fagyott volna.
vidati
2. szint
2. szint

wr10 írta:
tigri írta:wr10!Szerintem az új szoftal nem lesz gyorsabb a webböngészöd.Ha gyorsítani szeretnéd használj opera minit a symbis letöltésekhez és a kereséshez.A javás letöltésekhez pedig opera mobilt.Csak azzal marad nyoma a mem.karin a jar fajloknak.(Igaz a o.mobil lassúbb.)Kivételt képez az np.ott a minivel is tölthetsz jar fajlt.
Használok opera minit is természetesen, de valamiért nem szeretem egyrészt, bár tény, h weboldalak böngészéséhez, sokkal jobb mint az alap böngészője a telefonnak. Viszont én sokat közösségi siteozok (facebook) amit egy elmentett bookmarkban használok, pontosan nem tudom mi a cím de nekem az a felület sokkal kényelmesebb mint a sokfajta szar fb kliens ezen a telefonon. Valamint gmailes fiokot is azon nézem, mivel nekem almappákba jönnek levelek napi 100-150. Ezért kéne egy gyorsabb böngésző a telefonomra, és azt olvastam, h a 50. -ás szoftnak eléggé izmos kis böngészője van. Az opera mobilt is használtam de valamiért lassú volt és eléggé furán is működött, mintha fagyott volna.
A saját böngészője a telnek nálam nem lett gyorsabb.(f.getlen telem van)igaz új szoft új böngésző.Egész más lett.Talán a tel gördülékenyebb és talán valamicskével gyorsabb lett.
oliver92
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: oliver92 »

Helló!
Régen olvastam volt egy olyan topic ahol nokia 5230 ra kinek milyen cuccok vannak telepítve(játékok,alkalmazások...) azt hol találom?
másik kérésem az lenne,hogy valami jó angol -német-magyar szótárat ajánlanátok nekem telefonomra?
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

oliver92 írta:Helló!
Régen olvastam volt egy olyan topic ahol nokia 5230 ra kinek milyen cuccok vannak telepítve(játékok,alkalmazások...) azt hol találom?
másik kérésem az lenne,hogy valami jó angol -német-magyar szótárat ajánlanátok nekem telefonomra?
Egy ilyen topik létezik, szótárt is találsz ott.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
koczo93
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokai 5230 navi

Hozzászólás Szerző: koczo93 »

Nekem is t-mobilos 40-es szoft van rajta de az ovi nem ajánl frissítést. :hmm2: Tmobil vagy Nokia szervíz megoldás lenne?
vidati
2. szint
2. szint

koczo93 írta:Nekem is t-mobilos 40-es szoft van rajta de az ovi nem ajánl frissítést. :hmm2: Tmobil vagy Nokia szervíz megoldás lenne?
A választási lehetőség előtted áll.Ha a nokiához viszed kb:1óra múlva telod lesz.Ha a szolgáltatodhoz aki szint úgy a nokiához postázza kb:8-10nap!;)Én már tudom hova vinném!:)))
wr10
1. szint
1. szint
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: wr10 »

tigri írta:
koczo93 írta:Nekem is t-mobilos 40-es szoft van rajta de az ovi nem ajánl frissítést. :hmm2: Tmobil vagy Nokia szervíz megoldás lenne?
A választási lehetőség előtted áll.Ha a nokiához viszed kb:1óra múlva telod lesz.Ha a szolgáltatodhoz aki szint úgy a nokiához postázza kb:8-10nap!;)Én már tudom hova vinném!:)))
Igen, én is aug-ban olvastam először arról, h van új szoft a telefonhoz. Vártam, próbáltam nézni Ovi-val hetente de semmi, október közepe van, meguntam. Tegnap voltam a west-end-ben, régen ott volt nokia, de ma már nincs, ugyhogy ma elviszem a belvárosi nokia szervízbe, h frissítsék. Ja és tud valaki olyan programot a telefonra, ami megtudja nyitni az office fileokat (excel, word stb.)
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”