Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
AnubiSV
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: AnubiSV »

hanczur írta:
nagy.renato írta:
hanczur írta:Sziasztok!Nekem olyan problémám van hogy vettem egy autós töltöt,de nem akar müködni.USB csatlakozós,ezt adták 5800hoz.
Az lenne a kérdés hogy van e valami patch vagy romba fözhetö fájl amivel jó lenne?
5800-ast soha nem fogsz USB-n tölteni.
Nah erre voltam kiváncsi.Már régebben mintha olvastam volna,de nem voltam biztos benne.Kösz az infót.Megyek aztán kicseréltetem.Üdv
Ezt megcáfolnám :) mert lehet! én még annó ebayen vettem egy olyan usb kábelt amivel laptopról töltöttem a telót (5800ról beszélek) illetve mivel a teló a motoromon volt egy speciális konzollal rögzítve és meg kellett oldanom a töltését így felszereltem rá egy szivargyújtó aljzatot, amibe egy szivargyújtó-usb (mert ilyen is van!) átalakítót dugtam amibe ezt a kábelt és így menet közben töltődött a teló :D

http://cgi.ebay.com/USB-Charger-Cable-N ... 2a1173c481

kb 300 ft :)
Belle_v111.030.609_CFW_by_bladehu2_final
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Has thanked: 0
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

AnubiSV írta: Ezt megcáfolnám :) mert lehet! én még annó ebayen vettem egy olyan usb kábelt amivel laptopról töltöttem a telót (5800ról beszélek) illetve mivel a teló a motoromon volt egy speciális konzollal rögzítve és meg kellett oldanom a töltését így felszereltem rá egy szivargyújtó aljzatot, amibe egy szivargyújtó-usb (mert ilyen is van!) átalakítót dugtam amibe ezt a kábelt és így menet közben töltődött a teló :D
Ennek köze nincs hozzá. Gondolom az egyik oldala USB a másik a szivargyújtóhoz kapcsolódik. Elég egyértelműnek tűnik, hiszen a autós töltők így működnek: Szivargyújtó az egyik oldal, a másik a telefonnak megfelelő töltőbemenet.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
AnubiSV
1. szint
1. szint

nagy.renato írta:
AnubiSV írta: Ezt megcáfolnám :) mert lehet! én még annó ebayen vettem egy olyan usb kábelt amivel laptopról töltöttem a telót (5800ról beszélek) illetve mivel a teló a motoromon volt egy speciális konzollal rögzítve és meg kellett oldanom a töltését így felszereltem rá egy szivargyújtó aljzatot, amibe egy szivargyújtó-usb (mert ilyen is van!) átalakítót dugtam amibe ezt a kábelt és így menet közben töltődött a teló :D
Ennek köze nincs hozzá. Gondolom az egyik oldala USB a másik a szivargyújtóhoz kapcsolódik. Elég egyértelműnek tűnik, hiszen a autós töltők így működnek: Szivargyújtó az egyik oldal, a másik a telefonnak megfelelő töltőbemenet.
Te most miről beszélsz??? Nézd már meg a képet mit küldtem! A kábel 1ik oldala USB csati a másik meg a jól bevált nokia vékony töltő csatlakozó... a kérdés az volt hogy lehet e USB-n keresztül tölteni a telót nem? Én csak vázoltam egy megoldást hogy az én motoromon gyakorlatban hogyan oldottam meg a töltését, mivel egyszerű autós töltőt nem tudtam a szivargyújtó aljzatomba dugni mivel az az ülés alatt van és nem ér el a kormányig ezért kellett így megoldanom....
Ha most nem autós töltögetésről beszélünk akkor az általam linkelt kábelt szépen bedugod a laptopodba/PC-be és onnét is tölti a telót, ellentétben a normál adatkábelével amivel tényleg nem lehet tölteni!
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

AnubiSV írta: Te most miről beszélsz??? Nézd már meg a képet mit küldtem! A kábel 1ik oldala USB csati a másik meg a jól bevált nokia vékony töltő csatlakozó... a kérdés az volt hogy lehet e USB-n keresztül tölteni a telót nem? Én csak vázoltam egy megoldást hogy az én motoromon gyakorlatban hogyan oldottam meg a töltését, mivel egyszerű autós töltőt nem tudtam a szivargyújtó aljzatomba dugni mivel az az ülés alatt van és nem ér el a kormányig ezért kellett így megoldanom....
Ha most nem autós töltögetésről beszélünk akkor az általam linkelt kábelt szépen bedugod a laptopodba/PC-be és onnét is tölti a telót, ellentétben a normál adatkábelével amivel tényleg nem lehet tölteni!
Ő vett egy autós töltőt, aminek az egyik oldala szivargyújtó a másik USB. Gondlom a boltba, ahol vásárolta az eladók nem voltak teljesen tisztában azzal, hogy a 5800as nem tölt USB bemeneten keresztül.
A te képeden egy sima(nagy) USB és egy vékony Nokia töltő vég van. Ő egy olyan töltőt szeretne, ami egyik oldal szivargyújtó a másik 5800hoz jó töltő vég.
Mostantól nem foglalkoztatnak a válaszaid.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
lllacko
1. szint
1. szint
Készüléktípus: One Plus
Has thanked: 101 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: lllacko »

sziasztok !

Valaki tud ilyen programról ? http://www.securifocus.com/portal.php?p ... el_id=7688
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

lllacko írta:sziasztok !

Valaki tud ilyen programról ? http://www.securifocus.com/portal.php?p ... el_id=7688
Külföldi oldalon ráakadtam, Ezt írják róla: (Bocsi Google fordító) :oops:

A legtöbb tolvajok formáznia a lopott laptop, ha meg kívánják tartani. Ha ők megfordul, és eladni, ez nem segít elkapni a tolvajt, de lehet, hogy segítsen helyreállítani a laptop, ha az a személy, aki megvásárolja a lopott laptop nem kapcsol be a környéken, és a gyári hasznosítási vagy formázni azt.

Így, bár jól néz ki, ez csak akkor működik, egy kis része a tolvajok, akik ellopják laptopok, majd fordulj meg és tartsa használni őket ahogy voltak.

Mint Mellékesen jegyzem meg, szoftver telepítése nem ad senkinek lehetséges hozzáférést minden információt. A szoftver lényegében egy hátsó ajtót, hogy mindent a gépen. Képzeljünk el egy etikátlan személy, aki dolgozott a Prey, most hozzáfér mindenhez hozzá tud férni a. Szóval, esetleg, ha telepíti a szoftvert, bárki hozzáférhet, hogy a futó desktop, milyen programokat használ, és mit csinálsz a számítógéped előtt. Csak egy gondolat.
Egyébként innen letölthető. ;)
These users thanked the author Walaki01 for the post:
lllacko (2011-07-19 kedd 19:58:58)
Rating: 2.63%
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
AnubiSV
1. szint
1. szint

nagy.renato írta:
AnubiSV írta: Te most miről beszélsz??? Nézd már meg a képet mit küldtem! A kábel 1ik oldala USB csati a másik meg a jól bevált nokia vékony töltő csatlakozó... a kérdés az volt hogy lehet e USB-n keresztül tölteni a telót nem? Én csak vázoltam egy megoldást hogy az én motoromon gyakorlatban hogyan oldottam meg a töltését, mivel egyszerű autós töltőt nem tudtam a szivargyújtó aljzatomba dugni mivel az az ülés alatt van és nem ér el a kormányig ezért kellett így megoldanom....
Ő vett egy autós töltőt, aminek az egyik oldala szivargyújtó a másik USB. Gondlom a boltba, ahol vásárolta az eladók nem voltak teljesen tisztában azzal, hogy a 5800as nem tölt USB bemeneten keresztül.
A te képeden egy sima(nagy) USB és egy vékony Nokia töltő vég van. Ő egy olyan töltőt szeretne, ami egyik oldal szivargyújtó a másik 5800hoz jó töltő vég.
Mostantól nem foglalkoztatnak a válaszaid.
Oks, részemről is lezárva a téma, de én úgy gondoltam hogy az USB csatlakozó az mindenkinek a NAGY usb csatlakozót jelenti... te meg itt a mini és a mikróusb csatlakozókat kevered ezzel... áhhhh kívánom hogy legyen ez a legnagyobb problémád az éleben, remélem szegény srác azóta már megoldotta valahogy a gondját legyen akármilyen USB-s szivargyújtója :D nahhh joccakát!
u2ro
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 5 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: u2ro »

potter55 írta:
u2ro írta:Sziasztok! 5800-án nem lehet valahogy virtuális memóriát kreálni a kártyára? Olyasmit, mint ami Linuxnál és pc-s oprendszereknél is van. Illetve, az megoldható, hogy a böngésző nagyobb cache memóriát kapjon?
A cache memóriát meg lehet oldani főzött ROM-mal.
De hogy több legyen a virtuális memória (RAM), az szerintem nem megoldható.
És, hogy tudok módosítani rajta, melyik fájlt kell átszerkesztenem?
jani87
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: jani87 »

Kedves Mindenki!

Nokia 5800-m van RM-356 típusú! Meg volt hackelve, működött is. Viszont mivel nagyon tele volt a C, csináltam egy hard resetet. Ezután próbáltam az eddig jól működő cer key fájlommal szignózni, de nem jó "nem lehet telepíteni a tanusítvány megakadályozza" hibeüzenetet kapom. Utána néztem, ezt akkor szokta irni ha rossz az imei, de az nem rossz mert eddig jó volt, meg is néztem hátha megváltozott de nem, meg az nem is változhat asszem. Valaki tudna segíteni? előre is köszi! 52.0.007 szoftom van, előző voltam

Jani
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

jani87 írta:Kedves Mindenki!

Nokia 5800-m van RM-356 típusú! Meg volt hackelve, működött is. Viszont mivel nagyon tele volt a C, csináltam egy hard resetet. Ezután próbáltam az eddig jól működő cer key fájlommal szignózni, de nem jó "nem lehet telepíteni a tanusítvány megakadályozza" hibeüzenetet kapom. Utána néztem, ezt akkor szokta irni ha rossz az imei, de az nem rossz mert eddig jó volt, meg is néztem hátha megváltozott de nem, meg az nem is változhat asszem. Valaki tudna segíteni? előre is köszi! 52.0.007 szoftom van, előző voltam

Jani
Szia!
Menü/Beállítások/Alkalmazás kezelő/Telepítési beállítások. Ott, Szoft telepítés mind, Online tanúsítvány ellenőrzés ki.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”