Nokia 5230

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Re: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

kozel írta:Megcsináltam de így sem működik.
reset alatt a gyári beállítások visszaállítását érted? csinálj rajta hard reset-et, ha az sem segít akkor egy újabb fw esetleg. de szerintem csak valami program miatt van, pl felraktál valami lezáró progit (slideunlock, nunlock, mazelock, stb) vagy bármi olyat ami beleszólhat a képernyőbe. ha tudod hogy van/volt ilyesmi akkor talán elég azt eltávolítani, persze ha az megvolt már és mégsem akkor marad a hard reset. az viszont mindent töröl, szóval mentsd előtte a névjegyeket, üzeneteket, naptárt, de beállításokat ne mert ha ott van a gond akkor ha visszaállítod a hibás beállításokat akkor megint rossz lesz az egész.
kozel
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kozel »

Formáztam a memoriakártyát és telefonon megcsináltam azt a 4 gombos nyomást, gondolom ez a hardreset. De elmondom az egész történetet. 1 gigás kártya volt a telóba és a multhéten vettem bele egy vadi új origi 4gigáskártyát. az 1gigásrol átmásoltam a rajta lévő dolgokat az új kártyára beletettem és azóta van ez a dolog . Sőt a teló teljes feltöltéssel 1 napot bír. Program egyedül a garmin volt rajta.
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

kozel írta:Formáztam a memoriakártyát és telefonon megcsináltam azt a 4 gombos nyomást, gondolom ez a hardreset. De elmondom az egész történetet. 1 gigás kártya volt a telóba és a multhéten vettem bele egy vadi új origi 4gigáskártyát. az 1gigásrol átmásoltam a rajta lévő dolgokat az új kártyára beletettem és azóta van ez a dolog . Sőt a teló teljes feltöltéssel 1 napot bír. Program egyedül a garmin volt rajta.
Meg egy csomó dolog, amit a teló tesz rá és sima másolással nem lehet átvinni másik kártyára. Ezt elszexuáltad.
Most akkor formázd a memóriakarit, utána csak a Garmin mappát,és a Garmin telepítő fájlt másold vissza! Viszont arra számíts, hogy a Garmin nem fog elindulni, újra meg kell csinálnod az SW.UNL fájlt, mert az memkari függő.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Trabeci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5230

Hozzászólás Szerző: Trabeci »

Azért nem tudja senki, mert nem lehet...Vegyél másik telót (kérlek ne sértődj meg) ;)[/quote]

Oké, köszi.. szánalmas ez a Nokia nagyon leromlottak..drágán szart eladni...kár hogy nem ZTE Blade-t vettem..[/quote]

Elhiheted a blade sem gyorsabb.. tapasztalat ;) Lehet erősebb a proci, de az android rendszer rendszerigénye is jóval nagyobb.
Ha egy kis gyorsulást akarsz a gyári romhoz képest, akkor ajánlom ezt a topikot: viewtopic.php?f=82&t=2271
Ajánlom mg 3.88-as romját ;)

ui.: szerintem jobban jártál ezzel a telefonnal, mint az akadozó bladdel ;)[/quote]

Tudom hogy alap, csak az undorító az hogy megcsinálják 10ezerFt-ból és mennyi hasznuk van rajta..tudom mindegyik multi ilyen. ne menjünk bele, csak azért legalább minőséget adjanak ne ürüléket:S Igen ismerem a Romot de nem tettem még fel majd ha lejár a gari talán feldobom hátha jobb lesz és nem fog fagyni a teló(komolyan mint egy rossz windows:D) Szal már szívok egy jó ideje a 5230-al, legalább a GPS jó:D
dilajoska
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Leeco Le Max 2 X829
Has thanked: 9 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: dilajoska »

én meg azt mondom neked hogy a blade-el jobban jártál volna.lehet gyári rommal akadozik de főzött rommal már nem mivel a gyári rom-ban a hardveres gyorsítás ki van kapcsolva(kis trükkel bekapcsolható).szerintem ég és föld a két telefon még ha az árukban egyformák is!!!!
tessék egy kis videó:
http://www.youtube.com/watch?v=I9mE7U9VpYc

off vége
jsisi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5230

Hozzászólás Szerző: jsisi »

Sziasztok!1 kis segitség kéne,az órát szeretném akkor is látni,ha a készülék
alvó állapotban van .
Segitségeteket élöre is köszönöm !!!
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

jsisi írta:Sziasztok!1 kis segitség kéne,az órát szeretném akkor is látni,ha a készülék
alvó állapotban van .
Segitségeteket élöre is köszönöm !!!
Nincs rá lehetőség.
Van egy alternatíva. Felrakod ezt a programot és utána egy billentyű megnyomása után látható az óra.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Dzsosy
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 14 times

Hozzászólás Szerző: Dzsosy »

Köszönjük dilajoska. :hmm2:

Trabeci

Próbálkozz meg egy sw frissítéssel. Még akkor is ha ugyanazt teszi fel újra. Valami légy lehet nálad a levesbe. A gyárinak is jónak kéne lennie. Legalábbis a környezetemben lévők azok (legalábbis főzésig azok voltak).. :D
Ürüléknek meg felesleges nevezned, hisz sok embernél jól működik.. a tömeg gyártás átka, hogy be-be csúszik 1-1 hibás darab.. Ez minden gyártónál így van. :bohoc:
Ha semmi sem segít akkor szerviz..
Nokia Lumia 800 + InvisibleSHIELD
bladehu2
5. szint
5. szint
Készüléktípus: G2
Has thanked: 59 times
Been thanked: 359 times

Hozzászólás Szerző: bladehu2 »

Trabeci írta:Tudom hogy alap, csak az undorító az hogy megcsinálják 10ezerFt-ból és mennyi hasznuk van rajta..tudom mindegyik multi ilyen. ne menjünk bele, csak azért legalább minőséget adjanak ne ürüléket:S Igen ismerem a Romot de nem tettem még fel majd ha lejár a gari talán feldobom hátha jobb lesz és nem fog fagyni a teló(komolyan mint egy rossz windows:D) Szal már szívok egy jó ideje a 5230-al, legalább a GPS jó:D
a 170e-es telók előállítása is 3 marék rizsbe kerül, mégis ennyi az ára itt a balkánon... szerintem meg kár 2 évet várni és bosszankodni hogy feltegyél egy jobb romot (mint láttad a blade-el se mennél sokra ha a gari végéig várnál a cfw felrakással), ha olyan hibája lenne hogy látszik mi van rajta akkor le is tudod cserélni, ha meg ugy romlik el hogy se kép se hang akkor a szervíz se fogja látni (meg nem is érdekli őket ilyen esetben) hogy cfw volt-e rajta vagy eredeti. mellesleg én nem értem hogy a vérbe lehet lefagyasztani egy telefont, olyanra nem is nagyon emlékszem hogy csak úgy magától sikerült volna, amikor meg igen és csak akku kivétel segített akkor pontosan tudtam hogy felraktam vmi szirsz.r progit kipróbálni és azután fagyott meg. bár az esetek 99%-ban a handytaskman vagy a jbaktaskman ilyenkor is előjön -max egy kicsit várni kell rá- és ki lehet lőni az adott kacat programot aztán letörölni hogy nyoma se maradjon.
kozel
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: kozel »

Walaki01 írta:
kozel írta:Formáztam a memoriakártyát és telefonon megcsináltam azt a 4 gombos nyomást, gondolom ez a hardreset. De elmondom az egész történetet. 1 gigás kártya volt a telóba és a multhéten vettem bele egy vadi új origi 4gigáskártyát. az 1gigásrol átmásoltam a rajta lévő dolgokat az új kártyára beletettem és azóta van ez a dolog . Sőt a teló teljes feltöltéssel 1 napot bír. Program egyedül a garmin volt rajta.
Meg egy csomó dolog, amit a teló tesz rá és sima másolással nem lehet átvinni másik kártyára. Ezt elszexuáltad.
Most akkor formázd a memóriakarit, utána csak a Garmin mappát,és a Garmin telepítő fájlt másold vissza! Viszont arra számíts, hogy a Garmin nem fog elindulni, újra meg kell csinálnod az SW.UNL fájlt, mert az memkari függő.
Leformáztam a telefont, a memóriakártyát az aksit is kivettem a szoftver frissitést ujra megcsináltam de igy sem reagál a futó csíkra híváskor és ébresztésnél de ami jobban bosszant az az hogy az aksim 1 napot bír. lehet valamit kezdeni vele vagy szerviz?
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”