nokia 5230 írta:
Próbáld meg csökkentett módban telepíteni úgy biztos rendben lesz.
A telón meg csinálj egy hard resetet.
nekem simán normálban felmegy a win7-re (32 Bit-es Home edition) és minden renben van. Előszőr letöltöd a nokia oldalásól a telódhoz való ovi suitet és a Nokia PC suitet. Először a Nokia suitét rakd fel utána az ovit.telefont csatlakoztatod a géphez Pc suite módban megvárod hogy frissüljön a támogatási programja közben a telefonon párszor le kell okézni a megjelenő szöveget a telefonon és menni fog.ha neked csak a nikiás kell az ovis nem akkor elég szt csatlakoztatni.
és ha minden köték szakad akkor az asztalon job egér katt az ikonra éstulajdonságok/kompatibilitás és bekacsolod az fuutaás xp service pack 3és a rendszergazdai futtatást és nem lesz több gondod vele.
Nokián a Hard reset mit jelent,mert csináltam már "gyári állapot visszaállítása"-t,hát azon kívül,hogy újraindult,és a profilok,és témák visszaálltak semmi sem változott.
Minden telepített progi fennmaradt,még a kontaktok beállítása is.
Nekem a home premium van,megcsináltam ( xp service pack 3és a rendszergazdai futtatást )semmi változás
Ha fenn van a Pc suite,hiába várom,nem tud frissíteni.(a tűzfal ki van kapcsolva )
Továbbra is a Pc Suite telepítés végén "eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt" buborék,
Miután a pc suitét elindítom,és frissiteni akar "Pc Suite támogatás telepítése sikertelen! " ablak.
Én mindent megpróbáltam .......