Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
akyyy
1. szint
1. szint
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: akyyy »

be lehet valamivel állítani, hogy ha épp az aktuális programba vagyok ( webböngésző) és megnyomom a piros gombot, akkor kilépjen belőle (nem csak lecsukja a "tálcára" hanem ténylegesen kilép)

vagy egy olyan programot, amivel automatikosan elindit egy programot, vár egy kicsit, majd bezárja azt, aztán megismétli?
nagy.renato
3. szint
3. szint
Készüléktípus: In my signature
Nem: Férfi
Been thanked: 118 times

Hozzászólás Szerző: nagy.renato »

akyyy írta:be lehet valamivel állítani, hogy ha épp az aktuális programba vagyok ( webböngésző) és megnyomom a piros gombot, akkor kilépjen belőle (nem csak lecsukja a "tálcára" hanem ténylegesen kilép)
Ilyen programról nem tudok, de, ha hosszan nyomod a menü gombot, és ott a kiválasztott programból hosszan nyomással a kilépésre kattintasz, garantáltan kilép.
Nokia Lumia 625

Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
akyyy
1. szint
1. szint

Hozzászólás Szerző: akyyy »

nagy.renato írta:
akyyy írta:be lehet valamivel állítani, hogy ha épp az aktuális programba vagyok ( webböngésző) és megnyomom a piros gombot, akkor kilépjen belőle (nem csak lecsukja a "tálcára" hanem ténylegesen kilép)
Ilyen programról nem tudok, de, ha hosszan nyomod a menü gombot, és ott a kiválasztott programból hosszan nyomással a kilépésre kattintasz, garantáltan kilép.
tudom de gyorsabb ha az opciók, legörgetés és kilépére megyek. csak mégis egyszerübb lenne az élet, ha a piros gomb megnyomására bezárna minden aktuális futó alkalmazást
szabolcs5757
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800

Hozzászólás Szerző: szabolcs5757 »

Üdv!

Szeretném meglepni magamat egy Bluetooth Sztereo Headsettel, de nem nagyon tudom, hogy milyen típusú lenne jó az 5800 hoz :D

A Nokia BH-505 és a Sony Ericsson MW600 között gondolkodom, de más ötleteket is szívesen fogadok :D
A BH-505 ről azt hallottam, hogy néha akad a hang az 5800-val, szóval most egy kicsit eltántorodtam ettől :D
Aki tud, az segítsen és ossza meg velem a tapasztalatait legyen szíves.

Előre is köszönöm.
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

szabolcs5757 írta:Üdv!

Szeretném meglepni magamat egy Bluetooth Sztereo Headsettel, de nem nagyon tudom, hogy milyen típusú lenne jó az 5800 hoz :D

A Nokia BH-505 és a Sony Ericsson MW600 között gondolkodom, de más ötleteket is szívesen fogadok :D
A BH-505 ről azt hallottam, hogy néha akad a hang az 5800-val, szóval most egy kicsit eltántorodtam ettől :D

Előre is köszönöm.
Itt tudsz olvasni egy pár tippet.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

szabolcs5757 írta:Üdv!

Előre is köszönöm.
Bár, valóban kényelmes dolog, de arra számítanod kell, ha zene hallgatásra akarod használni, piszok gyorsan lemeríti az akkut.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
CoolGirl01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia 5800

Hozzászólás Szerző: CoolGirl01 »

Sziasztok!
2 kérdésem lenne. Az egyik, h magyar nyelvű az új szoftver az 5800-ához? Mert elég sok helyen olvasom, h angol, meg olasz, stb. A másik kérdésem pedig az, h van még a telómra 1év gari, na most ha én itthon frissítem a szoftverét, majd később kijön vmi gond, és visszaviszem a t-mobilba, kell majd fizetnem? Magyarul érvényét veszti a gari??
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

CoolGirl01 írta:Sziasztok!
2 kérdésem lenne. Az egyik, h magyar nyelvű az új szoftver az 5800-ához? Mert elég sok helyen olvasom, h angol, meg olasz, stb. A másik kérdésem pedig az, h van még a telómra 1év gari, na most ha én itthon frissítem a szoftverét, majd később kijön vmi gond, és visszaviszem a t-mobilba, kell majd fizetnem? Magyarul érvényét veszti a gari??
Igen, magyar nyelvű. Ha kijött a T-s telefonra is akkor nyugodtan frissítheted.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

potter55 írta:
CoolGirl01 írta:Sziasztok!
Igen, magyar nyelvű. Ha kijött a T-s telefonra is akkor nyugodtan frissítheted.
Bocsi, de tévedsz. A legújabb, az 52.0.101 csak olasz nyelven jelent meg a Navifirmben. Hivatalosan magyar verza nem létezik belőle.Bár itt létezik belőle magyar, de nem hivatalos. :yes: Tehát, szerintem, garis készülékre rizikós rátenni. :wacko:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
ferret
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: RedmiNote4+250 old nokia
Has thanked: 112 times
Been thanked: 348 times

Hozzászólás Szerző: ferret »

Ha T-s, akkor NSU-val kell frissíteni és akkor a hivatalos, legfrissebb sw-t fogja rátenni, így nem lesz gond a garival sem.
Kép Kép
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”