Próbáld ki az Opera Mini-t.rozsi71 írta:Hello!
Olyan gondom van, hogy böngészés közben a beépített böngészőt használva állandóan le fagy a teló. Volt már olyan, hogy csak akksi kivétellel tudtam újra életet lehelni bele. Szerintetek mitől van ez? A szabad memória a telefonban 37 Mb. 20.0.005-ös fw van rajta. Esetleg szoftverfrissítés kéne? Vagy valami más böngésző? Ha igen, akkor melyiket ajánljátok?
Nokia 5230
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5230
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
sikerült megoldanom a Bluetooth problémámat.Azt szeretném kérdeni átküldöm az mp3,sms lementem.Lementi a zenét a zenelejátszóhoz.Hogy lehet ott a zenét mozgatnipl.berakom egy mappába amit akkarok
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace2
- Has thanked: 1 time
Az nem csak "butítottan" jeleníti meg a lapokat? Olyan kéne, ami teljes értékűen behozza a lapot, ezért tetszene a gyári.Az Opera Mobile-ről is azt olvastam, hogy leterheli nagyon a vasat. Valami beállítási lehetőség nincs a gyáriban, hogy ne fagyassza le a telót? Alapbeállítással megy minden.potter55 írta:Próbáld ki az Opera Mini-t.rozsi71 írta:Hello!
Olyan gondom van, hogy böngészés közben a beépített böngészőt használva állandóan le fagy a teló. Volt már olyan, hogy csak akksi kivétellel tudtam újra életet lehelni bele. Szerintetek mitől van ez? A szabad memória a telefonban 37 Mb. 20.0.005-ös fw van rajta. Esetleg szoftverfrissítés kéne? Vagy valami más böngésző? Ha igen, akkor melyiket ajánljátok?
- potter55
- Moderátor
Ki lehet kapcsolni a mobil nézetet.rozsi71 írta: Az nem csak "butítottan" jeleníti meg a lapokat? Olyan kéne, ami teljes értékűen behozza a lapot, ezért tetszene a gyári.Az Opera Mobile-ről is azt olvastam, hogy leterheli nagyon a vasat. Valami beállítási lehetőség nincs a gyáriban, hogy ne fagyassza le a telót? Alapbeállítással megy minden.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230 500
- Has thanked: 17 times
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy rá tudom tenni a tellára a wp7-et, vagy csak a symbian fut rajta?
Az lenne a kérdésem, hogy rá tudom tenni a tellára a wp7-et, vagy csak a symbian fut rajta?
- potter55
- Moderátor
Sehogy, csak symbian.Drizzt01 írta:Sziasztok.

-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy mikor bluetoothon próbálok csatlakozni az OVI-val a telefonomhoz, az eszköz kiválasztása utána kiír egy ilyen szöveget: "Előfordulhat, hogy telepíteni kell a Bluetooth modemet a számítógépen. Ellenőrzés......" Nem történik semmi jó sokáig, majd jön egy hibaüzenet, hogy nem sikerült csatlakozni. Próbáltam már többféle drivert, újra is lett telepítve driver (regeditből is töröltem előtte mindent) is, OVI is, de semmi eredmény. Egyébként meg tudok bluetoothon küldeni a telefonra bármit a gépről, egyedül az OVI nem megy.
Nekem egy olyan problémám van, hogy mikor bluetoothon próbálok csatlakozni az OVI-val a telefonomhoz, az eszköz kiválasztása utána kiír egy ilyen szöveget: "Előfordulhat, hogy telepíteni kell a Bluetooth modemet a számítógépen. Ellenőrzés......" Nem történik semmi jó sokáig, majd jön egy hibaüzenet, hogy nem sikerült csatlakozni. Próbáltam már többféle drivert, újra is lett telepítve driver (regeditből is töröltem előtte mindent) is, OVI is, de semmi eredmény. Egyébként meg tudok bluetoothon küldeni a telefonra bármit a gépről, egyedül az OVI nem megy.
- apaszka
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G2
- Has thanked: 77 times
- Been thanked: 79 times
- Kapcsolat:
rozsi71 írta:Az nem csak "butítottan" jeleníti meg a lapokat? Olyan kéne, ami teljes értékűen behozza a lapot, ezért tetszene a gyári.Az Opera Mobile-ről is azt olvastam, hogy leterheli nagyon a vasat. Valami beállítási lehetőség nincs a gyáriban, hogy ne fagyassza le a telót? Alapbeállítással megy minden.potter55 írta:Próbáld ki az Opera Mini-t.rozsi71 írta:Hello!
Én nap mint nap használom! /8óra minimum naponta/ Nekem soha nem fagyott le a telóm a böngészőtől! Én min a 3 operát használom! A 4 est ,az 5 öst ,és a 10 est ha olyan oldalt böngészek,ahol szükségem van a sok..... megjelenítésre! Pl fórumozok ,és smiley-t szeretnék beilleszteni!
egyébként a 4 re esküszöm! Keveset eszik forgalomból,és gyors....

- goger83
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800
engem megtréfált az opera, vagy 2 hónapja felraktam az akkori legújabbat és napi szinten kb 6-700 kb adatforgalmat generált. amint leszedtem azonnal megszünt. pedig nem frissítés volt mert semmit nem csinált, foglamam sincs mi volt... viszont msot megint kéne használnom a telón a netet, ki melyiket ajánlja, pontos verziószámot kérnék aminél ez biztosan nincs. köszi